Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powiększone źrenice
29.06.2022, 11:32
Tak jak wyżej piszą jednym słowem albo okulary albo sie nie pokazuj i siedź w domu XD na piźidze
29.06.2022, 11:38
W lozku wieczorem z dziewczyna XD musialby sie z nia przestac spotykac/przestac brac
29.06.2022, 22:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2022, 22:57 przez mama_kacpra_od_sloika.)
(29.06.2022, 18:47)Cwiara22 napisał(a): Albo poczęstować koleżankę xdgorzej jak jest zajebista lecz sama nie uzywa nic po za piwem
Każdy opiat/opioid zmniejsza źrenice wystarczy trochę kodeiny z thiocodinu i po sprawie. Fazy nie będzie ale źrenice się zmniejszą.
Ja bym chciał mieć oczy jak talerze, u mnie efekt rozwalonych źrenic już dawno nie występuję. Zejście Włada i przyciemnione pomieszczenie to widać że są większe a tak czego nie zjem nikt po oczach nie pozna tylko po mimice twarzy nad którą przy niektórych substancjach nie da rady zapanować.
Ja bym chciał mieć oczy jak talerze, u mnie efekt rozwalonych źrenic już dawno nie występuję. Zejście Włada i przyciemnione pomieszczenie to widać że są większe a tak czego nie zjem nikt po oczach nie pozna tylko po mimice twarzy nad którą przy niektórych substancjach nie da rady zapanować.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
(30.06.2022, 04:04)dekadan89 napisał(a): Każdy opiat/opioid zmniejsza źrenice wystarczy trochę kodeiny z thiocodinu i po sprawie. Fazy nie będzie ale źrenice się zmniejszą.good idea have +
30.06.2022, 13:36
(30.06.2022, 04:04)dekadan89 napisał(a): Każdy opiat/opioid zmniejsza źrenice wystarczy trochę kodeiny z thiocodinu i po sprawie. Fazy nie będzie ale źrenice się zmniejszą.
Ile tej kodeiny musiałbym wziąć? Wyczytałem, ze jedna tabletka ma 15mg a całe opakowanie 150mg bo jest 10 tabletek, to starczy?
30.06.2022, 16:07
po paczce zapitej piwem(z 8) to sor odwiedziłem w wieku 16 lat i wieka afera skąd morfina we krwi a to jakieś szczątkowe metabolity z thio się znajdowały, mówię im o tym dopiero podzwonili grze trzeba i puścili wolno a już na psiarskie chcieli dawać cynk.
Nie wiem ile do nie potrzeba mi takich zabiegów ale są to dawki nie odczuwalne psychicznie a źrenica reaguje. Poszperaj gdzieś znajdziesz info. Coś mi świta że sitwiarze jak Władek schodzi to biorą 2-3 tab nie pierdoląc się w ekstrahowanie kodeiny i oczy jak igiełki
Nie wiem ile do nie potrzeba mi takich zabiegów ale są to dawki nie odczuwalne psychicznie a źrenica reaguje. Poszperaj gdzieś znajdziesz info. Coś mi świta że sitwiarze jak Władek schodzi to biorą 2-3 tab nie pierdoląc się w ekstrahowanie kodeiny i oczy jak igiełki
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''