Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Eufo bez speeda
13.01.2025, 12:17
Noajak, normalnie nochalem
Na początku eufo się rozlewa aż ale później jest speedzik, przynajmniej ja to tak odczuwam jak mam tyle weny i chęci do robienia czegoś i grzebania w elektryce czy czymś innym
Na początku eufo się rozlewa aż ale później jest speedzik, przynajmniej ja to tak odczuwam jak mam tyle weny i chęci do robienia czegoś i grzebania w elektryce czy czymś innym
13.01.2025, 12:22
(13.01.2025, 12:15)Lifeisbrutal napisał(a): Inferno Miałeś speeda po 4-CMC? XDD
Nosem to waliłes czy jak?
Mnie 4cmc zawsze speeduje mniej jak 3cmc ale speeduje
no i ogólnie to odkąd zacząłem bombki wrzucać to zauważyłem że teraz mam jakieś dziwne bóle żołądka czasem problemy jakieś jelitowe. Kiedyś jak parę lat waliłem cmc w nos jedynie to nie miałem takich akcji odkąd zacząłem bombki walić to zacząłem mieć problemy gastrologiczne.
Be objective and honest.
13.01.2025, 12:41
Ja sobie rozjebalem tak żołądek i zgagi mam cały czas dlatego ja nie mogę bombek, wiem że marnowanie towaru ktos powie np. przy mefku ale no niestety.
13.01.2025, 12:44
TO sobie kup kapsulki takie zwykle powlekane, a jak nie chce ci sie czekac to idz do apteki po witamine C wlasniew takich kapsulkach. Otwierasz i wysypujesz zawartosc witaminy C i aplikujesz swoje "witaminy"
Epsiakos mordziu ale nadal to nic nie zmienia pozatym ze nie podrażnia przełyku a tu bardziej chodzi o to ze samymi środkami rozoierdalamy sobie żołądek później częste rozwolnienia bo brak właściwej flory jelitowej robią się też nadżerki, wrzody które później się zamieniają w raka.
Ja zarzucałem bombki bo mnie już temat donosowo nie klepał jak zacząłem lecieć 3 razy w tygodniu teraz jak wróciłem już do sportu i pracy i robię coś raz na 2-4 tygodnie to nawet nie potrzebuje żadnej bombki i się bawię świetnie
Po wakacyjnym odlocie i wrzucaniu 10 bombek z 3cmc ice od escobara podczas jednego dwudniowego posiedzenia skutki czuję do tej pory jakieś bóle żołądka też mam jakieś bóle w okolicy wątroby dla tego teraz też zdrowotnie kręcę dłuższą przerwę
Ja zarzucałem bombki bo mnie już temat donosowo nie klepał jak zacząłem lecieć 3 razy w tygodniu teraz jak wróciłem już do sportu i pracy i robię coś raz na 2-4 tygodnie to nawet nie potrzebuje żadnej bombki i się bawię świetnie
Po wakacyjnym odlocie i wrzucaniu 10 bombek z 3cmc ice od escobara podczas jednego dwudniowego posiedzenia skutki czuję do tej pory jakieś bóle żołądka też mam jakieś bóle w okolicy wątroby dla tego teraz też zdrowotnie kręcę dłuższą przerwę
Be objective and honest.
13.01.2025, 13:28
Kurde to nie powiem, albo wy jacys delikutasni albo nie wiem ja zadnych ubokow czy innych rzeczy tego pokroju nie mialem a nie powiedzial bym ze kiedy kolwiek sie oszczedzalem
13.01.2025, 13:51
Też mam zgagi częste czasem w trakcie posiedzenia też potrafi się uaktywnić, z dwojga złego to wolę mniejszą fazę a nosową
Be objective and honest.