Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
10.01.2025, 14:55
Zalecam napisac do Vendora jezeli jest taka sytuacja jak opisujecie, watpie ze kurczowo beda sie trzymac BTC a poki co bedzie roslo, nie zdziwie sie jak zbliza sie do wartosci z lata zeszlego roku (przy zamowieniu o wartosci 450zl oplata wynosila 789zl)
10.01.2025, 16:04
Odpowiem zbiorczo - jeszcze w tym miesiącu usprawnimy nasz system płatności oraz udostępnimy większą ilość kryptowalut do wyboru przy wpłacie.
777 Upewnij się, że wysyłasz wiadomości z odpowiedniej skrzynki pocztowej. gmail, interia i inne podobne mówimy stanowczne NIE. Polecamy proton mail.
777 Upewnij się, że wysyłasz wiadomości z odpowiedniej skrzynki pocztowej. gmail, interia i inne podobne mówimy stanowczne NIE. Polecamy proton mail.
10.01.2025, 18:24
Specjalnie dla was założyłem Protona i oleję już mojego ćpuńskiego Gmaila 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
(13.01.2025, 11:18)LOBO napisał(a): No jakos Black nie mial klopotu z podaniem dokladnie jakie substancje i w jakich proporcjach mial w swoich mieszankach...coz to za nonsensy;-)
Przede wszsytkim ze wzgledow zdrowotnych warto wiedziec co sie zazywa!...tak bierzecie i na slowo wierzycie obcym ze wszystkim co dają ;-)...
nawet jak Wam gowno wciskaja ... a mamusia zawsze powtarzala, nie bierz od obcyh zadnych cukierkow, jesli nie wiesz co to jest ;-)
LOBO niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie brał nigdy od kolka cherry cocolino i składu i tak się nie znało.
Nie wiem, może vendor poda a może nie poda, dajesz tylko Blacka do przykładu a w cherry u Pablo wiemy co siedzi? Czemu tam nie napiszesz nic?
A to przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd, poczytałem trochę temat i tak wywnioskowalem
14.01.2025, 09:21
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.01.2025, 19:33
W jakich Godzinach odczytujesz wiadomości , E-mail ..
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości