Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
06.01.2025, 13:04
Ja napisałem co i jak działa a co Ty zrobisz to Twoja sprawa. A jak nie szkoda Ci zdrowia to nawet nas możesz nie słuchać.
06.01.2025, 13:27
Zle mnie zrozumiałeś. Jakbym was nie słuchał to bym nie pytał. Kończę z ćpaniem i chlaniem, bo czuję, że to ostatni moment
13.01.2025, 12:05
Uważam, że a-PVP jak dla mnie jest dużo bardziej schizogenna niż a-PiHP.
Dlatego też zawsze wybierałem tą drugą opcję.
Jak dostałem raz w zamian bo nie było to a-PVP to myślałem że zejdę jak zajebałem tą samą dawkę.
Dodam, że vapo też o wiele lepsze drugiej a-pihp niż pvp.
Dlatego też zawsze wybierałem tą drugą opcję.
Jak dostałem raz w zamian bo nie było to a-PVP to myślałem że zejdę jak zajebałem tą samą dawkę.
Dodam, że vapo też o wiele lepsze drugiej a-pihp niż pvp.
13.01.2025, 12:12
Jak był duch tutaj jeszcze i dostałem od niego
a-pvp to mniej mnie schizowała niż a-pihp.
a-pvp to mniej mnie schizowała niż a-pihp.
13.01.2025, 12:13
A ja właśnie odwrotnie i też od niego miałem właśnie, nie wiem od czego to zależy
A-PihP była bardziej dopaminowa, chyba powinna schizowac mniej niż A-PVP. Jak sobie przypomnę te alfy czy MDPV, jaki to był temat w ogóle to łeeej. Totalny rozpierdol. Taki stymulant, trochę też euforyk i psychodelik w jednym. Pojebane jazdy były 👀
14.01.2025, 17:14
Jedyne co mnie "schizuje" to wasz belkot o tym ze po stimach macie jakies "schizy"...
Nie cpiejcie jak wam cos robi krzywde, po chuj wam to ? Do tworek wam predko ?
14.01.2025, 17:35
ludzie po prostu nie umieja sie bawic schizkami, zapamietajcie jedno to schiza ma sie bac was a nie wy jej
15.01.2025, 18:46
(14.01.2025, 17:14)Epsiakos napisał(a): Jedyne co mnie "schizuje" to wasz belkot o tym ze po stimach macie jakies "schizy"...
Ja Cię schizuje, to masz jakąś receptę na od schizowania?
Wypiszesz na ryczałt?
-----------------------------
Tak serio to nie, gdy takich nie uświadczyłem, no może minimalne jak po Henryku nie spałem 4 czy 5 nocek,
to wtedy w głowie był kisiel zmieszany z masłem i budyniem.
Nie polecam.
Ten przepis nie zasługuje nawet na 1/10 Gwiazdki Michelin.
Powiem więcej nie nadaje się też na "Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.01.2025, 01:09
w alfie cala magia jest wlasnie taka, ze te schizy trzeba ogarnac i wyrzucic z glowy
wtedy czerpiemy z alfy full krozysci
kzady tego nie ogarnie
wtedy czerpiemy z alfy full krozysci
kzady tego nie ogarnie