Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
14.01.2025, 21:22
U mnie szczury biegaja zadowolone, jakas wieksza recenzja pod koniec tygodnia jak otrzymam informacje zwrotna od laborantow
15.01.2025, 03:29
Też uświadczyłem i moja była dziewczyna często tak miała (drętwienie zębów po aplikacji) 4cmc to chyba było zazwyczaj lub mmc
Be objective and honest.
15.01.2025, 12:08
Drętwienie zębów i języka to jest dla mnie najgorsze, co może być a zawsze mnie to spotyka 🤢
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.01.2025, 20:01
Uszanowanko,
Słów kilka na temat obecnego sortu, który właśnie się skonczył... Nie dziwię się 😋
Info o testerze;
Zmiana daty - zmiana wieku, zatem 43 lata, dorodny skurwiel 85kg żywego mięcha.
Doswiadczenie - o wiele za duże
Dużo ruchu na świeżym powietrzu, praca fizyczna.
Suplementuję magnez, molekin osteo, dużo naparów z sosny i swierka, troche pokrzywy i błyskoporka.
Leki: diklofenak przeciwzapalnie.
Dobrze odżywiony
W ostatnim czasie testowane:
30 grudnia- 2gr 4mmc + 1gr 4 bmc
11 stycznia - 2gr 4mmc
Konkrety;
Materiał suchy, wyjątkowo twardy, o wyraźnym lecz nie odrzucającym zapachu klefa.
Generalnie podszedłem do testu z myślą, ze walnę lagę i na tym chciałem zakończyć z uwagi na pracę w dniu kolejnym jednak po tym jak mnie zmiażdżył wąż 100mg, zew natury uwolnił dzikie rządze
No kurwa, od dawna nie pamiętam tak mocno euforycznej trójki a jedyne z czym mogę to porównać to chyba tylko najlepsze sorty 3cmc pablo z najlepszych czasów, no kurwa bez kozery jest to istny szatan...
Takiego efektu WOW się nie spodziewałem za chuja, a już na pewno nie po takiej dawce XD
Jak tylko poczułem euforię i ten piękny rush zaraz po niej, micha sie ucieszyła i już wiedziałem że będzie ogień!
W biegu zrzuciłem z siebie wszystko gnając pod prysznic, na powrocie pompa w ruch i już roztwór melduje się tam gdzie nikt nie zagląda
Sztuka jak nic zaaplikowana per rectum, dobiłem jeszcze z 300 na połyk i chuj, zaczło się... pierdolona czysta ekstaza, reaktor się telepie, spocony jak świnia, łapy latajo, ciary kurwa wszędzie, odlot totalny, wyjebałem się na plecy na łóżko, czuję jak wszystko aż sie we mnie kotłuje, kutas sie skurczył z tego wszystkiego do wielkości gwizdka a jajec to mało nie wessało do dupy
Kurwa mać !!! Istny sztos😍😍
No opętało mnie to w chuj
Zanim złapałem w ręce telefon i zacząłem przeglądać panienki to minęło na pewno więcej niż pół godziny, reaktor musiał trochę zwolnić aby cokolwiek móc ogarniać XD
To był taki zalew euforyczny że ja pierdziu...
No kocioł.
A że nie wiedziałem zbytnio co ze sobą zrobić w tamtym momencie, to wyjarałem kilka papierosów chyba pod rząd xd
Obraz lekko rozmyty, libido skacze motzno, oczka aż wąskie sie zrobiły.
Zabrałem się za przegląd zwierzyny w bieliźnie na japońskich serwerach, co jakiś czas dokładając do pieca by podtrzymać reakcję termojądrową w reaktorze
Nie pytać ile bo ni chuja nie wiem, to nie był stan by cokolwiek już ogarniać, włączył sie tryb rajstopkowy i męczenie gwizdka XD
Powiem tyle, że po którejś z rzedu dokładce dało się odczuć wyraźny spadek mocy a całość (5gram) zamknęła się po 7-8 godzinach.
Dwie godziny później juz spałem.
Obudził mnie budzik o 5.00, szybki rekonesans mordy - oczy czarne jak wungiel.
Myślę - no nie, tak się w robocie nie moge pokazać, wziąłem wolne.
Natomiast afterglow był po tym na dobrym poziomie, bo zwałą tego nue można nazwać w żadnym wypadku.
Zero strucia, żadnych zjazdów, pieczenia czy czegokolwiek, jedynie spadek nastroju.
Przekimałem się jeszcze kilka godzin, ojebałem jajecznicę i dwa kefiry odchaczając w myślach wyjątkowo zajebisty temacik.
A wpasował się w moje gusta ideolo👌
No co tu dużo pierdolić... maksymalny wymiar przyjemności 🥰
Perełka 10/10 !!
Takich sortów nam trzeba i chuj😎
Dziękuję za taki rozpierdool Escobar
To był finał ligi mistrzów 🫡
Pozdro!
Słów kilka na temat obecnego sortu, który właśnie się skonczył... Nie dziwię się 😋
Info o testerze;
Zmiana daty - zmiana wieku, zatem 43 lata, dorodny skurwiel 85kg żywego mięcha.
Doswiadczenie - o wiele za duże
Dużo ruchu na świeżym powietrzu, praca fizyczna.
Suplementuję magnez, molekin osteo, dużo naparów z sosny i swierka, troche pokrzywy i błyskoporka.
Leki: diklofenak przeciwzapalnie.
Dobrze odżywiony
W ostatnim czasie testowane:
30 grudnia- 2gr 4mmc + 1gr 4 bmc
11 stycznia - 2gr 4mmc
Konkrety;
Materiał suchy, wyjątkowo twardy, o wyraźnym lecz nie odrzucającym zapachu klefa.
Generalnie podszedłem do testu z myślą, ze walnę lagę i na tym chciałem zakończyć z uwagi na pracę w dniu kolejnym jednak po tym jak mnie zmiażdżył wąż 100mg, zew natury uwolnił dzikie rządze
No kurwa, od dawna nie pamiętam tak mocno euforycznej trójki a jedyne z czym mogę to porównać to chyba tylko najlepsze sorty 3cmc pablo z najlepszych czasów, no kurwa bez kozery jest to istny szatan...
Takiego efektu WOW się nie spodziewałem za chuja, a już na pewno nie po takiej dawce XD
Jak tylko poczułem euforię i ten piękny rush zaraz po niej, micha sie ucieszyła i już wiedziałem że będzie ogień!
W biegu zrzuciłem z siebie wszystko gnając pod prysznic, na powrocie pompa w ruch i już roztwór melduje się tam gdzie nikt nie zagląda
Sztuka jak nic zaaplikowana per rectum, dobiłem jeszcze z 300 na połyk i chuj, zaczło się... pierdolona czysta ekstaza, reaktor się telepie, spocony jak świnia, łapy latajo, ciary kurwa wszędzie, odlot totalny, wyjebałem się na plecy na łóżko, czuję jak wszystko aż sie we mnie kotłuje, kutas sie skurczył z tego wszystkiego do wielkości gwizdka a jajec to mało nie wessało do dupy
Kurwa mać !!! Istny sztos😍😍
No opętało mnie to w chuj
Zanim złapałem w ręce telefon i zacząłem przeglądać panienki to minęło na pewno więcej niż pół godziny, reaktor musiał trochę zwolnić aby cokolwiek móc ogarniać XD
To był taki zalew euforyczny że ja pierdziu...
No kocioł.
A że nie wiedziałem zbytnio co ze sobą zrobić w tamtym momencie, to wyjarałem kilka papierosów chyba pod rząd xd
Obraz lekko rozmyty, libido skacze motzno, oczka aż wąskie sie zrobiły.
Zabrałem się za przegląd zwierzyny w bieliźnie na japońskich serwerach, co jakiś czas dokładając do pieca by podtrzymać reakcję termojądrową w reaktorze
Nie pytać ile bo ni chuja nie wiem, to nie był stan by cokolwiek już ogarniać, włączył sie tryb rajstopkowy i męczenie gwizdka XD
Powiem tyle, że po którejś z rzedu dokładce dało się odczuć wyraźny spadek mocy a całość (5gram) zamknęła się po 7-8 godzinach.
Dwie godziny później juz spałem.
Obudził mnie budzik o 5.00, szybki rekonesans mordy - oczy czarne jak wungiel.
Myślę - no nie, tak się w robocie nie moge pokazać, wziąłem wolne.
Natomiast afterglow był po tym na dobrym poziomie, bo zwałą tego nue można nazwać w żadnym wypadku.
Zero strucia, żadnych zjazdów, pieczenia czy czegokolwiek, jedynie spadek nastroju.
Przekimałem się jeszcze kilka godzin, ojebałem jajecznicę i dwa kefiry odchaczając w myślach wyjątkowo zajebisty temacik.
A wpasował się w moje gusta ideolo👌
No co tu dużo pierdolić... maksymalny wymiar przyjemności 🥰
Perełka 10/10 !!
Takich sortów nam trzeba i chuj😎
Dziękuję za taki rozpierdool Escobar
To był finał ligi mistrzów 🫡
Pozdro!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
SztywnyMisza jak mam walić ib i jeszcze nie poszlo przeczytaj sobie
Powiem wam szczeże podczas zabawy były z były 2 rola pierwszego śnią szy lajko od 400 do około gista i bylo spoko nienachalnie grzeczności tak idealnie trzymało około godziny.
Dzisiaj poszlo iv i Wam powiem, ze w 1% nie poczułem tego co sniff.
pierwszy lut 700 mg po załadunki minęło 5 sekund mi robi sie gorąco euforia na pełnej pizdzie i ciezko mi sie oddychało ale bez lipy dalem rade pójść umyć kapy bylo poeknie i cudowanie ale krócej.
Drugi strzał ponad gram i tu mozna powoedziwc cos pięknego pare sekung po iniekcji robi bardzisj gorąco euforia mnie przerosła nie dalsm rady do łazienki dojść no nie da sie tefo opisac i ruz jak wjechala euforia mialem problemy z oddychaniem bo ro bylo wejście po 2 min normalnie łapałem powietrze a eufo rosło ze sie wyjebalem do tylo po navm na łóżku to sobie. byłem w takim stanie ze lezec bo juz wstać nie dalo rady. tak sie rozplywalem a se myślą moze sie Stasiek o z tym mislem problem bo nis mogłem fujary znaleźć gdzies tam palca wkładałem pośladki łapałem
i to jest jest dla efekt jakiego ja oczekuje od 3cmc bylem tak ujebany jak lubie jesna noga wisi drugi w popielniczce a z radości sie gotowałam
sniff spoko ale iv spełniło moje oczekiwania nie dałam rady telefonu podnieasc .
Zasnej zwały aby kropkavna skurcze i krucej dziala ale dziala tak, ze wyciakasz 100% mocy .
jak wjedzie mef to leci strzał 1g w 2022 jak sztuka poszła iv tefgo nie potrafię opisac radości i miłości koleżanka bula u mnie i tam mnie miziala dotykał ale to jebalo bo 100% raY lepiej mnie mef ruszał nie bylem w stanie powiedziec Słowa bardzo troche mi to przypomniało pierwsze sorty mefa 250 mg
Powiem wam szczeże podczas zabawy były z były 2 rola pierwszego śnią szy lajko od 400 do około gista i bylo spoko nienachalnie grzeczności tak idealnie trzymało około godziny.
Dzisiaj poszlo iv i Wam powiem, ze w 1% nie poczułem tego co sniff.
pierwszy lut 700 mg po załadunki minęło 5 sekund mi robi sie gorąco euforia na pełnej pizdzie i ciezko mi sie oddychało ale bez lipy dalem rade pójść umyć kapy bylo poeknie i cudowanie ale krócej.
Drugi strzał ponad gram i tu mozna powoedziwc cos pięknego pare sekung po iniekcji robi bardzisj gorąco euforia mnie przerosła nie dalsm rady do łazienki dojść no nie da sie tefo opisac i ruz jak wjechala euforia mialem problemy z oddychaniem bo ro bylo wejście po 2 min normalnie łapałem powietrze a eufo rosło ze sie wyjebalem do tylo po navm na łóżku to sobie. byłem w takim stanie ze lezec bo juz wstać nie dalo rady. tak sie rozplywalem a se myślą moze sie Stasiek o z tym mislem problem bo nis mogłem fujary znaleźć gdzies tam palca wkładałem pośladki łapałem
i to jest jest dla efekt jakiego ja oczekuje od 3cmc bylem tak ujebany jak lubie jesna noga wisi drugi w popielniczce a z radości sie gotowałam
sniff spoko ale iv spełniło moje oczekiwania nie dałam rady telefonu podnieasc .
Zasnej zwały aby kropkavna skurcze i krucej dziala ale dziala tak, ze wyciakasz 100% mocy .
jak wjedzie mef to leci strzał 1g w 2022 jak sztuka poszła iv tefgo nie potrafię opisac radości i miłości koleżanka bula u mnie i tam mnie miziala dotykał ale to jebalo bo 100% raY lepiej mnie mef ruszał nie bylem w stanie powiedziec Słowa bardzo troche mi to przypomniało pierwsze sorty mefa 250 mg
16.01.2025, 18:38
Produkt: 3CMC ICE - nagroda
Pakowanie na wysokim poziomie jak zawsze.
Info o laborancie:
182/110/25
Info o działaniu i produkcie:
Testowane tylko sniff.
7g
Materiał suchy i twardy. Trzeba uważać bo ostro strzela na boki.
Na początek wleciało sniff z ziomkiem tak około 170/200mg na pierwszy raz.
Wjeżdża zacne uczucie euforii, na początku jest taki niegoar że ciężko słuchać cokolwiek (jakaś muzyka czy gadanie kogoś obok nie jest przyjemne przy tym niegoarze, trzeba odczekać parę minut ) ale tylko przez pierwsze kilka minut przez ten nieogar euforyczny 🤎
Przy sniffie samym mnie nie sczypało nic bo zajebałem na początek nosa jak zawsze że tak powiem ale później jak zacząłem zaciągać i poleciało na gardło to już uczucie mniej przyjemne ale ja lubię to przepalić papieroskiem 🚬
Ziomek zaś musiał udać się na korytarz i otworzyć drzwi aby zaciągnąć świeżego powietrza, przesadzilismy chyba trochę z dawką ale po paru minutach było już zajebiście.
Generalnie przy 4-5 sniffku już działanie euforyczne jest mniej odczuwalne zaś odczuwałem bardziej speeda przy czym bawiłem się cała noc w programowanie, różne skrypty robiłem pod stronę, z MySQL bazami i te sprawy 😅
Ocena produktu: mocne 9/10, jak bym miał porównać to mefik lepiej wypadł któremu dałem 10/10 w jakości produktu.
Dziękuję jeszcze raz za możliwość testów dzięki nagrodzie.
Pozdro, Infuś