Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
13.01.2025, 16:19
Za cholere nie da się odzyskać hasła.
Chciałem wejść na laptopie na forum i mówię odzyskam sobie hasło i ustawie nowe.
Przychodzi mail z linkiem do zmiany i po wejściu wyskakuje, że kod jest błędny.
Wybierałem również drugą opcję aby wpisać login i kod samemu, również błąd że kod nieprawidłowy.
Ostatecznie w menegerze haseł na Brave w telefonie sprawdziłem jakie mam hasło, gdyby nie to nie zalogowałbym się.
Chciałem wejść na laptopie na forum i mówię odzyskam sobie hasło i ustawie nowe.
Przychodzi mail z linkiem do zmiany i po wejściu wyskakuje, że kod jest błędny.
Wybierałem również drugą opcję aby wpisać login i kod samemu, również błąd że kod nieprawidłowy.
Ostatecznie w menegerze haseł na Brave w telefonie sprawdziłem jakie mam hasło, gdyby nie to nie zalogowałbym się.
Pozdro, Infuś
15.01.2025, 08:09
Temat z cytowaniem i odzyskiwaniem hasła zostanie sprawdzony i naprawiony w najbliższych dniach
15.01.2025, 11:53
Dopal.org
Ok, nie wiem, jak u innych problem z cytowaniem, ale u mnie co jakiś czas (teraz również) pojawia się błąd taki, że mogę zacytować posta całego,
nie mogę np., części zdania, jeśli ktoś pisze, a ja chcę się odnieść nie do całości, a do wycinku.
Druga rzecz nierozwiązana od miesięcy to fałszywa informacja, o powiadomieniu,
tzn. zawsze „3” powiadomienia mi się świecą na „dzień dobry” po zalogowaniu.
Później, jak ktoś np. wyśle mi realnie PW to mam, jaki „4.” i tak dalej.
Z poziomu użytkownika nie ma możliwości wyzerować tych błędnych powiadomień, trochę do tej specyfiki przywykłem,
ale skoro zajmujesz się już innymi zgłoszeniami, to proszę, abyś zobaczył również ten błąd.
Z góry dzięki.
Ok, nie wiem, jak u innych problem z cytowaniem, ale u mnie co jakiś czas (teraz również) pojawia się błąd taki, że mogę zacytować posta całego,
nie mogę np., części zdania, jeśli ktoś pisze, a ja chcę się odnieść nie do całości, a do wycinku.
Druga rzecz nierozwiązana od miesięcy to fałszywa informacja, o powiadomieniu,
tzn. zawsze „3” powiadomienia mi się świecą na „dzień dobry” po zalogowaniu.
Później, jak ktoś np. wyśle mi realnie PW to mam, jaki „4.” i tak dalej.
Z poziomu użytkownika nie ma możliwości wyzerować tych błędnych powiadomień, trochę do tej specyfiki przywykłem,
ale skoro zajmujesz się już innymi zgłoszeniami, to proszę, abyś zobaczył również ten błąd.
Z góry dzięki.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10 godzin(y) temu
W najbliższą sobotę w godzinach popołudniowych planowana jest aktualizacja. Może być ok. 20 minutowa niedostępność