Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
13.01.2025, 14:04
(13.01.2025, 11:37)Inferno napisał(a): LOBO niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie brał nigdy od kolka cherry cocolino i składu i tak się nie znało.
Nie wiem, może vendor poda a może nie poda, dajesz tylko Blacka do przykładu a w cherry u Pablo wiemy co siedzi? Czemu tam nie napiszesz nic?
Przeciez Pablo nie raz pisal na czym jest Cherry
14.01.2025, 02:39
Inferno w cherry siedzi 3cmc i wisniowa tabaka beznikotynowa, jest to wiadome od 2022 roku. w supermanach siedzi 180mg bodajze, cmc (nie pamietam ktorego nie bede szerzyl dezinformacji, ale na 80% jestem przekonany ze 3cmc po recenzjach userow tu i owdzie) + COŚ, nie wiem czym jest to cos i chyba nikt kto nie mial tego w laboratorium tego nie wie
jako bonus moge podac, ze istnial kiedys mix cherry old school na 4mmc ktore zostalo stworzone i wprowadzone na sklep jako realizacja prosb userow, a bardziej wykorzystanie pomyslu
jako bonus moge podac, ze istnial kiedys mix cherry old school na 4mmc ktore zostalo stworzone i wprowadzone na sklep jako realizacja prosb userow, a bardziej wykorzystanie pomyslu
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.01.2025, 15:33
romaooliveira
Comparing to the photos on the previous page, you can see the difference.
Write to the store attach a photo and ask if everything is fine with what you got, maybe the bag is running out and more pebbles shattered as in the photo.
Hard for me to say.
JureKiler
Snowflake as in 3-MMC .
Comparing to the photos on the previous page, you can see the difference.
Write to the store attach a photo and ask if everything is fine with what you got, maybe the bag is running out and more pebbles shattered as in the photo.
Hard for me to say.
JureKiler
Snowflake as in 3-MMC .
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !