Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vendorzy (TELEGRAM)
13.01.2025, 00:57
Ogólnie bezpieczeństwo telegrama a forum i prawdopodobieństwo wystąpienia powikłań podczas leczenia jest nie równo mierne do bezpieczeństwa danej jednostki w tym przypadku telegrama to najgorsze gówno obsiane scamem jakie znam odradzam i nie polecam dobrze że założyciel tematu aut dodam że telegram udostępnia meta dane wiadomo gdzie i komu wrazie w więc nie polecam
Wszystko co pisze to cytaty frazy wyrażenia algebraiczne które są czystą fikcją literacką nie mają nic wspólnego z prawdą są czystym wymysłem na potrzeby czytelnika
Wszystko co pisze to cytaty frazy wyrażenia algebraiczne które są czystą fikcją literacką nie mają nic wspólnego z prawdą są czystym wymysłem na potrzeby czytelnika
16.01.2025, 20:41
Swego czasu u nas korzystałem trochę z jednej grupy takiej nie do końca otwartej, i musiałeś znać kogoś, kto Cię uwiarygodni, było też LC. Ale to oferta tylko z samymi lekami, w zasadzie dowolnymi od oxy, fent, majki, meteka przez MPH, wszelkiej maści benzo i co tam chcesz tylko aptecznego plus sterydy itp. To co miałem okazję testować bvło bez zarzutu i oryginalne apteczne produkty, szybko realizowane zamówienia, tylko wkurwiający system płatności BLIKIEM, ceny opio wszystkich mam kilka razy taniej i od ręki więc jedynie benzo od czasu do czasu, i jak rzeczy potrzebowałem na które recepty sam nie miałem jak ogarnąć online, bo np tylko specjaliści to wypisują, zamawiałem tam. A że już nie mieszkam w kraju paczkomatów to nie korzystam.
W NL korzystałem też kiedyś z dwóch dilerów telegramowych co wysyłali paki i na których znajomi z nich korzystający mi dali namiary i też złego słowa nie powiem o jakości i usłudze. Nie będę tu uogólniał, bo nie mam podstaw, akurat oba źródła były sprawdzone przez kogoś, kogo znam inaczej bym pewnie nie ryzykował w ciemno, wiec jak zawsze w życiu różnie to bywa.
W NL korzystałem też kiedyś z dwóch dilerów telegramowych co wysyłali paki i na których znajomi z nich korzystający mi dali namiary i też złego słowa nie powiem o jakości i usłudze. Nie będę tu uogólniał, bo nie mam podstaw, akurat oba źródła były sprawdzone przez kogoś, kogo znam inaczej bym pewnie nie ryzykował w ciemno, wiec jak zawsze w życiu różnie to bywa.