Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cherry Old School - Opinie o produkcie
20.02.2024, 21:34
duzo vendorw teraz ma 4mmc..razej nie powinno byc dlugiego przestoju..troche brakuje mi tego tematu..
25.02.2024, 20:02
wiktororban Pytanie z jakiego magazynu ma zaopatrzenie Escobar, także idąc drogą dedukcji, że ktoś coś ma, nie oznacza, że ma przełożenie tutaj. Hub to jedno, ale pomiejsze magazyny to osobana kwestia.
Jednego można być pewnym, że jak będzie Pablo miał możliwość, to zawita ponownie u Niego, przecież codzinnie czyta co piszmy, wie dobrze, że jest zaintersowanie tematem, tego jestem pewien.
Jednego można być pewnym, że jak będzie Pablo miał możliwość, to zawita ponownie u Niego, przecież codzinnie czyta co piszmy, wie dobrze, że jest zaintersowanie tematem, tego jestem pewien.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
17.01.2025, 00:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2025, 00:14 przez Czeslawo.
Powód edycji: ort.
)
smakosz
Co kraj to obyczaj, co człowiek to inne gusta.
Te „mączne” Cherry ze staraj szkoły pieczenia to poezja.
Dodatkowo to zestaw dla leniwych, nie trzeba kruszyć, rozcierać, idealny gotowiec.
Co kraj to obyczaj, co człowiek to inne gusta.
Te „mączne” Cherry ze staraj szkoły pieczenia to poezja.
Dodatkowo to zestaw dla leniwych, nie trzeba kruszyć, rozcierać, idealny gotowiec.
17.01.2025, 05:13
Zblenduj sobie mefa z wiśnią i masz.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.01.2025, 07:24
kot_kreskowy
Myślisz, że taki prosty przepis? Podejrzewa, że coś tam jeszcze dobrego siedziało, może wzmacniacze smaku/emulgatory.
Old school był na Mefie, a cherry "zwykłe" na 3-CMC, robi to trochę różnicy.
Myślisz, że taki prosty przepis? Podejrzewa, że coś tam jeszcze dobrego siedziało, może wzmacniacze smaku/emulgatory.
Old school był na Mefie, a cherry "zwykłe" na 3-CMC, robi to trochę różnicy.