Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
(16.01.2025, 23:20)romaooliveira napisał(a): Inferno they are cleaned. This what looks like after clean.
You, Oliwier, tell me how it works, maybe you have a better one
(16.01.2025, 23:18)Inferno napisał(a): Tak na serio? Kamienie szmatką wycierać żeby były przezroczyste? Czy ja czegoś tu nie rozumiem?
Tak jak smakosz zacytował moje foto, dokładnie miałem też 3CMC ICE.
Zresztą, każde zdjęcie tak wygląda, tak wygląda po prostu ten sort.
No przecież tylko po to je zbieram. Poleruje i pięknie błyszczą
17.01.2025, 06:48
Odklejka ynternaszynal XD
Sprzęt ma przede wszystkim działać, a działa wybitnie.
Zresztą do wyglądu też nie można się przyczepić bo wygląda elegancko.
To metaklefedron a nie kryształy Swarovskiego.
Sprzęt ma przede wszystkim działać, a działa wybitnie.
Zresztą do wyglądu też nie można się przyczepić bo wygląda elegancko.
To metaklefedron a nie kryształy Swarovskiego.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.01.2025, 11:40
kot_kreskowy jego temat wygląda trochę jak 3cmc snow ale przypuszczam że trafił jak na loterii i dostał górną warstwę korytka w którym temat się krystalizował myślę że ta część może być mega euforyczna chciałbym też tak trafić ogólnie wolę takie tematy od tych przezroczystych 😂
Be objective and honest.
(19.01.2025, 23:58)Martin napisał(a): Niezłe ślicznotki tu pokazujecie, oby ostało się na magazynie jeszcze chwilę to i ja spróbuję
Pytałem Escobar o to, to mi odpisał coś na zasadzie „że trochę tego ma”,
jednak czasem ktoś co bierze po 10g postanowi zamówić 1kg i cały plan spalony.
W kontekście tego, że od dłuższego czasu są braki NEP-a, a alfa jedna czy druga to tak zwane "białe kruki" to zaopatrzenie w dobre 3-CMC i 4-MMC to podstawa rzeczywistości każdego szanującego się chemika.
Tym bardziej, że oba produkty miałem przyjemność skosztować w ten weekend i wystawiam im ocenę bardzo dobrą.
W odpowiednich wątkach opiszę jak wypadły testy.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.01.2025, 15:21
Czeslawo Robiłem sobie przerwę od stimków i w przyszłym tygodniu stuknie 3miesiące równiutko. Nie powiem całkiem dumny z siebie jestem . Także okazja dość znamienita więc na powitanie ketonów wymarzyłem sobie wieczór z 4mmc ale jak komuś w zamówieniu na 10g dostawi się te dwa zera i braknie to i 3cmc się pocieszę. Oba sorciki wyglądają świetnie i zbierają dobre opinie. A co do nepa to też bardzo chętnie zobaczył bym na sklepie przyśpieszacze to taki mój konik i za porządnym speedm już się stęskniłem.
20.01.2025, 16:51
(20.01.2025, 16:09)kot_kreskowy napisał(a): Dzień dobry żuczki,
Ja pierdole... Escobar ale żeś dojebał do pieca z grubej rury tym gruzem... o chuj
Powiem tak,
Nie kupujcie tego pd żadnym pozorem.
Ja sprzedam nerkę, wykupie wszystko i was wyzwolę od tego
Dzięki szefie
Opinia niebawem. Pozdro
to jest 4MMC ??
FALAFELLO
20.01.2025, 16:58
Ni chuja, to pierdolona rakieta 😎
NIE dla OPIO !!!
20.01.2025, 17:19
kot_kreskowy zintrygowałeś mnie w tym momencie ponieważ jesteś po mocnych testach chlorów i w tak krótkim odstępie czasowym wrażenie zrobił na tobie ten mef? „Lał” czyli coś musi w tym być
Be objective and honest.