Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Leki na receptę
17.01.2025, 13:00
Na innych forach są goście, z którymi mógłbyś zagadać. Tylko trzeba się rozejrzeć.
17.01.2025, 13:04
Validol akurat bardzo dobrze się sprawdził w moim wypadku jakiś czas temu jak miały rozstrzygnąć się moje losy...
Ja mam tak pojebaną tolerke, że na codzień brałem 200mg przez 2 miesiące i było git,
po posiedzeniu z mefikiem zjadłem 400mg mija godzina i nic, wzialem kolejne 200mg i ledwo ledwo, brakowało trochę więc jeszcze 200mg i dopiero zmuliło mnie do spania
pospałem 5-6h (od 00:00 do 5-6 rano) i sie obudzilem i zasnac nie mogłem więc wzialem jeszcze 200mg i pospałem do 13-00
następnego dnia dawka 200mg jak zawsze już nie działała, musiałem dorzucić 200mg i podejrzewam, że teraz żeby efekt był jak wcześniej będę musiał brać 400mg
tyle dobrze, że w opakowaniu jest 60szt. ale cena 105zł za opakowanie..
'lekka' tolerka sie zrobila
po posiedzeniu z mefikiem zjadłem 400mg mija godzina i nic, wzialem kolejne 200mg i ledwo ledwo, brakowało trochę więc jeszcze 200mg i dopiero zmuliło mnie do spania
pospałem 5-6h (od 00:00 do 5-6 rano) i sie obudzilem i zasnac nie mogłem więc wzialem jeszcze 200mg i pospałem do 13-00
następnego dnia dawka 200mg jak zawsze już nie działała, musiałem dorzucić 200mg i podejrzewam, że teraz żeby efekt był jak wcześniej będę musiał brać 400mg
tyle dobrze, że w opakowaniu jest 60szt. ale cena 105zł za opakowanie..
'lekka' tolerka sie zrobila
Firana Kwetiapina ma za długi okres półtrwania jak dla mnie. (Niby 7 godzin, ale w moim przypadku, potrafi trzymać 12-15) Rano nie mogę się dobudzić i cały dzień chodzę jak zombie.
No i na takie specyfiki jak lewomepromazyna/kwetiapina/mianseryna - tolerka buduje mi się błyskawicznie i po tygodniu muszę już znacznie zwiększać dawkę.
No i na takie specyfiki jak lewomepromazyna/kwetiapina/mianseryna - tolerka buduje mi się błyskawicznie i po tygodniu muszę już znacznie zwiększać dawkę.
Wczoraj, 17:08
Rodzinny mi właśnie odmówił benzo przez teleporadę, mimo całkiem ładnej i składnej bajki o atakach lękowych (ale takie są podobno ograniczenia prawne)
Z waszego doświadczenia, jest w ogóle szansa, że dostanę benzo u rodzinnego przy dobrej bajerze, czy nawet nie ma co próbować? Spróbuję ustrzelić jakiegoś starego dziadka, który ma w dupie, co wypisuje (kiedyś dostałem od takiego 2 paki tramalu na raz na jakąś lipną bajkę)
Z waszego doświadczenia, jest w ogóle szansa, że dostanę benzo u rodzinnego przy dobrej bajerze, czy nawet nie ma co próbować? Spróbuję ustrzelić jakiegoś starego dziadka, który ma w dupie, co wypisuje (kiedyś dostałem od takiego 2 paki tramalu na raz na jakąś lipną bajkę)