Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ?
19.01.2025, 18:43
20.01.2025, 18:25
No to tak samo jak ze szlugami, jak jeszcze nie palisz to by mi jaja uschły za polecenie
20.01.2025, 18:56
Ktoś tu czegoś nie zrozumiał - nie jestem nowa . Nie próbowałam akurat rc . A doświadczenie w innych substancajach mam dość bogate
Nie mogę napisać wiadomości - może jstem za krotko na forum ? Nie mam gg ale mam telegram - @mayka3la
(19.01.2025, 17:39)ToXic napisał(a): Mayka masz wyłączona możliwość PW. Włącz w ustawieniach i odezwij się wtedy do mnie. Jak będziesz miała problem z tym to najwyżej kontakt na GG 2773558
Odezwij się tak jak ci pisałem to ogarniemy odrazu sprawe z btc o całe te How to.
Nie mogę napisać wiadomości - może jstem za krotko na forum ? Nie mam gg ale mam telegram - @mayka3la
21.01.2025, 20:56
No fakt, że najlepiej w nic się nie pakować. Ale jak już musi...
Jeśli koleżanka wywodzi się z pokolenia mdma/feta to najbardziej pewnie podeszłoby jej 3cmc od esco, czyli speed zrównoważony z euforią, więc tak jak połączenie fety z mdma...
Jeśli koleżanka wywodzi się z pokolenia mdma/feta to najbardziej pewnie podeszłoby jej 3cmc od esco, czyli speed zrównoważony z euforią, więc tak jak połączenie fety z mdma...
21.01.2025, 22:04
Podstawowe zamienniki dla tych środków bez problemu tu na forum w sklepach partnerskich.
A Jeśli chcesz wszystko dostać w jednym miejscu to cebulka. Najprostszy sposób
A Jeśli chcesz wszystko dostać w jednym miejscu to cebulka. Najprostszy sposób
22.01.2025, 01:58
Mayka90 Jeżeli szukasz czegoś co działa podobnie do tych substancji to do zastąpienia mdma/pix czyli euforia i miłość do całego świata to interesują cię 4cmc/3cmc/4mmc/3mmc z tych podstawowych i szeroko dostępnych. Najbardziej godne uwagi jest 4mmc pełne przyjemności i pluszowości, potańcujesz i rozleje cię na kanapie jak będzie trzeba, choć wszystkie te substancje działają podobnie moim zdaniem ta jest najgodniejsza uwagi. Z ciekawostek możesz poszukać 5apb/6apb.
Popularnym odpowiednikiem dla fety będzie nep/hexen na forum widziałem też 3fmc, z amfetamin 2fma. Jeżeli szukasz jeszcze mocniejszych stymulantów to alfy jak a-pihp/mdphp chociaż te na początku bym odradzał.
Zazdroszczę bycia wyzerowanym i życzę samych przyjemnych przygód w świecie RC .
Popularnym odpowiednikiem dla fety będzie nep/hexen na forum widziałem też 3fmc, z amfetamin 2fma. Jeżeli szukasz jeszcze mocniejszych stymulantów to alfy jak a-pihp/mdphp chociaż te na początku bym odradzał.
Zazdroszczę bycia wyzerowanym i życzę samych przyjemnych przygód w świecie RC .
22.01.2025, 15:49
(19.01.2025, 00:31)Mayka90 napisał(a): Nie jestem nowa - raczej stara ale nie brałam rc . Raczej klasyki . Polecasz nie pakować się w rc ? Są … lepsze ?
A tak w ogóle :.. jak płacić bitcoinami ? Wyjaśni mi to ktoś jak dwulatkowi ? Mam konto polskie , zagraniczne i PayPal .
Tak - sa lepsze. Maja wiekszy potencjal uzalezniajacy i jakies cisnienie na fete albo emke, to przy tym jest nic, wrocilem po 2,5 roku do cpania, sprobowalem pierwszy raz rc i mam za soba 4 miesiace cpania, a w tym okresie zjedzone okolo 110g ketonow - glownie mefa i ortomefa, recki dopy i sero popalone, caly rozjebany jestem. To juz jest wiekszy kaliber dragow niz jakas feta imo.
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu
22.01.2025, 18:13
Firana 2mmc, pierwszy keton, ktorego sprobowalem i wpadlem w ciag, bo w holandii to mozna nadal zamowic legalnie przez neta, dycha za 70 euro, 1-3 dni i paczuszka jest
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu