Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierował Gangiem a narkotyki przemycał w atrapach agregatów chłodniczych
24.01.2025, 16:47
kot_kreskowy
Sam przyznał się trochę „odkleiło go”, jak zaczął robić za gangstera – celebrytę, być może „chlapnął coś, czego nie powinien”, bo że Pruszków i Wołomin zostały rozbite to oficjalnie wiemy, ale czy wszystkie struktury, śmiem wątpić, ale może się mylę… ?
Sam przyznał się trochę „odkleiło go”, jak zaczął robić za gangstera – celebrytę, być może „chlapnął coś, czego nie powinien”, bo że Pruszków i Wołomin zostały rozbite to oficjalnie wiemy, ale czy wszystkie struktury, śmiem wątpić, ale może się mylę… ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.01.2025, 17:04
No jasne że wszystkich nie wyłapią.
Z tego co pamiętam to właśnie ta bombka przelała jego czarę goryczy i poszedł w koronę.
A jak idziesz w koronę to ochronę dostaje cała twoja najbliższa rodzina.
Z tego co pamiętam to właśnie ta bombka przelała jego czarę goryczy i poszedł w koronę.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.01.2025, 17:56
(24.01.2025, 17:04)kot_kreskowy napisał(a): No jasne że wszystkich nie wyłapią.
Wszystkich nie wyłapali może dlatego, że ta mafia, strukturalnie powstawała za czasów PRL… a ludzie służb mieli różne dziwne powiązania?
Są lata 90. policjant dostaje przykładowo 1200 zł na łapę, żona na bezrobociu + dzika reprywatyzacja, co tu robić?
Może przejść na drugą stronę?
W zamian za kasę 10 000 zł, pracę dla żony, dobre przedszkola, czy szkoły dla dzieci, za lekarzy bez kolejek o od ręki… hmm.
Komuś było mało to tak od „firmy” wakacje na Cyprze.
Trudno się szuka samego siebie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.01.2025, 18:22
Mi nie musisz takich rzeczy tłumaczyć bo pamiętam te lata i wiem co się działo.
Końcówka lat 90tych to był schyłek gangusów i pomiędzy randką w ciemno prowadzoną przez Jacka Kawalca w tvp a kolorowymi snami Just5 granymi z radia lecialy informacje o śmierci Nikosia który dostał kilka kul w burdelu w Gdyni, zamachach bombowych Wariata czy egzekucji Pershinga w Zakopanem.
Stary, ja to wszystko pamiętam jakie było poruszenie, jaki panował strach wśród zwykłych ludzi szczególnie tych co mieszkali w okolicy miejsc odwiedzanych przez tych zjebów.
Końcówka lat 90tych to był schyłek gangusów i pomiędzy randką w ciemno prowadzoną przez Jacka Kawalca w tvp a kolorowymi snami Just5 granymi z radia lecialy informacje o śmierci Nikosia który dostał kilka kul w burdelu w Gdyni, zamachach bombowych Wariata czy egzekucji Pershinga w Zakopanem.
Stary, ja to wszystko pamiętam jakie było poruszenie, jaki panował strach wśród zwykłych ludzi szczególnie tych co mieszkali w okolicy miejsc odwiedzanych przez tych zjebów.
NIE dla OPIO !!!
25.01.2025, 19:33
Choćby mieli w szeregach Chucka Norrisa, Kapitana Bombę i Jamesa Bonda to wszystkich i tak nie wyłapią