Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
30.06.2022, 21:50
01.07.2022, 18:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.07.2022, 18:46 przez voice.of.voiceless.)
ja nie wiem co z wami, ja jak testuje hexa to zawsze po posilku, dawka maksymalna 80mg, dochodze do 200mg od polnocy do polnocy, wstaje rano np. 8 rano, jem sniadanie, biore suplememty, rozciagam sie, ogladam bzdruty w szkielku a potem leci 50mg, po 4h leci juz 80 a potem dorzutka o polowe mniejsza, nie zazywam po 22:00, jeśli rozłoże odpowiednio dawki, to dam rade zasnąć przed świtem albo w trakcie
w dzien testow min 2.500kcal, dbam o poziom glukozy, po kazdej kresce zażywam cytrynian magnezu w dawce 175mg +b6,b12. unikam tłustych posiłków, wiekszośc kcal uzupełniam owocami, mlekiem, produktami mlecznymi, czyms lekkostrawne
polecam suplememtacje ashwaghandą przy testach oraz spiruliną(sic!)
trzy dni tak przerobiłem i bez żadnych uboków, ale jak wy jesteście ćpunami, którym zależy tylko mózg zaorać to zmieńcie temat, bo to was wyśle na SOR, wezcie 3cmc pablo albo cherry, nie ruszajcie tego analoga, jesli nie potraficie ćpać
narkotyki to nie zabawki
nie, nie biore zadnych psychotropow, po prostu duzo trenuje sprotów, suplememtuje sie, prowadze zbilansowaną diete, medytuje czasami, zbam o zegar biologiczny, ja uboków nie odczuwam
pomyśl, zanim zażyjesz
w dzien testow min 2.500kcal, dbam o poziom glukozy, po kazdej kresce zażywam cytrynian magnezu w dawce 175mg +b6,b12. unikam tłustych posiłków, wiekszośc kcal uzupełniam owocami, mlekiem, produktami mlecznymi, czyms lekkostrawne
polecam suplememtacje ashwaghandą przy testach oraz spiruliną(sic!)
trzy dni tak przerobiłem i bez żadnych uboków, ale jak wy jesteście ćpunami, którym zależy tylko mózg zaorać to zmieńcie temat, bo to was wyśle na SOR, wezcie 3cmc pablo albo cherry, nie ruszajcie tego analoga, jesli nie potraficie ćpać
narkotyki to nie zabawki
nie, nie biore zadnych psychotropow, po prostu duzo trenuje sprotów, suplememtuje sie, prowadze zbilansowaną diete, medytuje czasami, zbam o zegar biologiczny, ja uboków nie odczuwam
pomyśl, zanim zażyjesz
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY