Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ?
22.01.2025, 18:19
2mmc widziałem gdzieś, ale wyglądem dupy nie urywało. Zgaduje, że działaniem też nie ma podjazdu do 4mmc?
(22.01.2025, 18:13)Nightmares napisał(a): Firana 2mmc, pierwszy keton, ktorego sprobowalem i wpadlem w ciag, bo w holandii to mozna nadal zamowic legalnie przez neta, dycha za 70 euro, 1-3 dni i paczuszka jest
Widziałam to 2mmc gdzieś na holenderskim sklepie i myślałam żeby zamówić bo do Niemiec to lajtowo … ale pomyślałam że to jakieś dziadostwo co nie kopie … jaki efekt to daje?
(22.01.2025, 01:58)Martin napisał(a): Mayka90 Jeżeli szukasz czegoś co działa podobnie do tych substancji to do zastąpienia mdma/pix czyli euforia i miłość do całego świata to interesują cię 4cmc/3cmc/4mmc/3mmc z tych podstawowych i szeroko dostępnych. Najbardziej godne uwagi jest 4mmc pełne przyjemności i pluszowości, potańcujesz i rozleje cię na kanapie jak będzie trzeba, choć wszystkie te substancje działają podobnie moim zdaniem ta jest najgodniejsza uwagi. Z ciekawostek możesz poszukać 5apb/6apb.Nooo dziękuję za piękną rozpiskę ! 😎 zamówione mam na próbę 1 gieta 4mmc . Jak polecasz przyjmowac ? 🫣
Popularnym odpowiednikiem dla fety będzie nep/hexen na forum widziałem też 3fmc, z amfetamin 2fma. Jeżeli szukasz jeszcze mocniejszych stymulantów to alfy jak a-pihp/mdphp chociaż te na początku bym odradzał.
Zazdroszczę bycia wyzerowanym i życzę samych przyjemnych przygód w świecie RC .
(22.01.2025, 15:49)Nightmares napisał(a): Tak - sa lepsze. Maja wiekszy potencjal uzalezniajacy i jakies cisnienie na fete albo emke, to przy tym jest nic, wrocilem po 2,5 roku do cpania, sprobowalem pierwszy raz rc i mam za soba 4 miesiace cpania, a w tym okresie zjedzone okolo 110g ketonow - glownie mefa i ortomefa, recki dopy i sero popalone, caly rozjebany jestem. To juz jest wiekszy kaliber dragow niz jakas feta imo.
Pamiętam jak w ośrodku kiedyś spotkałam ( ba ! Już ponad 12 lat temu ) gościa co był uzależniony od RC . Powiedział mi - nie pakuj się w to nigdy . I po tym co napisałeś właśnie mi się to przypomniało …. A leci do mnie na próbę jedna 4mmc… no i co wyrzucę ? 🫣
Tg: @mayka3la
22.01.2025, 22:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.01.2025, 22:46 przez Nightmares.)
Firana jezeli juz probowales 4 albo 3mmc to powiesz, ze 2mmc jest slabe i nie zrobi na tobie zadnego wrazenia, ale w moim przypadku, gdy byl to pierwszy moj keton, to moge smialo stwierdzic, ze pozniej nawet 4mmc nie dalo mi takich wrazen jak 2mmc przy pierwszych razach, ale ja 4mmc zaczalem brac juz po przerobieniu 35g 2mmc w krotkim czasie i po 4bmc dzien wczesniej, ktore wypluklalo mnie z troche z serotoniny, w tym pewnie byl problem
Mayka90 2mmc to glownie dopamina, euforia dopaminowa, jest tez troche stymulacji, libido podnosi i ogolnie lepszy odbior muzyki, lepiej sie gada, wiadomo, ale jak masz juz w drodze 4mmc, to pozniej nie probuj nawet 2mmc, bo powiesz, ze to nie kopie XD no chyba, ze po jakiejs dluzszej przerwie od ketonow
Mayka90 2mmc to glownie dopamina, euforia dopaminowa, jest tez troche stymulacji, libido podnosi i ogolnie lepszy odbior muzyki, lepiej sie gada, wiadomo, ale jak masz juz w drodze 4mmc, to pozniej nie probuj nawet 2mmc, bo powiesz, ze to nie kopie XD no chyba, ze po jakiejs dluzszej przerwie od ketonow
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu
Mayka90 Euforyki, zwlaszcza przy niskiej tolerancji lepiej zażywać oralnie lub per rectum 250-300mg powinno cię wystrzelić na conajmniej trzy godziny, przy sniffie polecam 120-160mg i również będzie baardzo satysfakcjonujące. Jak już spróbujesz zdecydowanie podziel się doświadczeniami.
Nightmares Środki jak 2mmc czy 2cmc to najsłabsze z ketonów na rynku ponadto mniej dostępne niż inne substancje z tej grupy które mimo to mają dużo mocniejsze działanie.
Nightmares Środki jak 2mmc czy 2cmc to najsłabsze z ketonów na rynku ponadto mniej dostępne niż inne substancje z tej grupy które mimo to mają dużo mocniejsze działanie.
25.01.2025, 11:37
Martin nie napisalem nigdzie, ze sa mocne, ale dla ketonowej dziewicy lepiej byloby zaczac od slabych ketonow, niz od mefa na start, to jest jak z czytaniem ksiazek albo ogladaniem filmow - jak zaczniesz od najlepszych, to reszta bedzie dla ciebie srednia, ale jak zaczniesz od srednich, to beda zajebiste, a te najlepsze beda wielkim zaskoczeniem po tych srednich
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu
25.01.2025, 11:56
Nightmares ja mam inne zdanie. Jak ktoś zacznie od Cmc to rozpierdoli sobie tolerke całkowicie.
Albo analogicznie, lepiej wsiąść do Porshe i nie jeździć ile fabryka dała niż wsiąść do audi i zapierdalać
Albo analogicznie, lepiej wsiąść do Porshe i nie jeździć ile fabryka dała niż wsiąść do audi i zapierdalać
25.01.2025, 12:47
Firana ja mowie o 2mmc, a 2cmc nie kopalo nawet jak sprobowalem tego po zapoznaniu sie z 2mmc, zjadlem tego gram w pol godziny, pozniej kanapki i poszedlem spac, a bylo to z tego samego zrodla co 2mmc