Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ?
25.01.2025, 23:49
Słuchajcie … może ja jakaś głupia jestem ale 4mmc to po prostu Mefedron ? Czy coś innego ?
Miałam wrażenie że to coś innego ale jak czytam tu i tam i rozmawiam to wszyscy mówią ze to Mefedron .
Lat temu 12 miałam styczność z mefedronem przez kilka miesięcy … ale ten 4mmc totalnie nie przypomina tego co ja brałam 🤔 tamto to był albo taki puszek świecący o ile dobrze pamiętam ale głowy sobie nie dam urwać i wszyscy to sniffowali .
Ten 4 mmc co mam w domu to kryształ taki żółtawo brunatny bym powiedziała 🤔 i czuje się jak amator w dragach 😂
Gdzieś ktoś mówi na pierwszy raz 0,150 inni piszą że znacznie mniej 🫣
Kolejna sprawa - czy opłaca się to brać solo ? W sensie … samemu ze sobą ? Czy nie będzie mi brakowało kogoś by pogadać ?
Miałam wrażenie że to coś innego ale jak czytam tu i tam i rozmawiam to wszyscy mówią ze to Mefedron .
Lat temu 12 miałam styczność z mefedronem przez kilka miesięcy … ale ten 4mmc totalnie nie przypomina tego co ja brałam 🤔 tamto to był albo taki puszek świecący o ile dobrze pamiętam ale głowy sobie nie dam urwać i wszyscy to sniffowali .
Ten 4 mmc co mam w domu to kryształ taki żółtawo brunatny bym powiedziała 🤔 i czuje się jak amator w dragach 😂
Gdzieś ktoś mówi na pierwszy raz 0,150 inni piszą że znacznie mniej 🫣
Kolejna sprawa - czy opłaca się to brać solo ? W sensie … samemu ze sobą ? Czy nie będzie mi brakowało kogoś by pogadać ?
Tg: @mayka3la
26.01.2025, 00:15
Mayka90
To, że kryształ będzie brązowy/pomarańczowy/różowy świadczy tylko o jakichś ewentualnych zanieczyszczeniach.
Ale sam wygląd i struktura kryształków też bywa różna a w labo wychodzi to samo.
Jeśli zaufany V mówi, że to 4mmc to najprawdopodobniej tak właśnie jest.
Na początek dawka uczuleniowa. Jakieś 30-50mg żeby ledwo posmyrało, jeśli organizm nie odpowiada negatywnie to:
100 - 150mg sniff, zależy czy lubisz jak jest mocno czy średnio.
To, że kryształ będzie brązowy/pomarańczowy/różowy świadczy tylko o jakichś ewentualnych zanieczyszczeniach.
Ale sam wygląd i struktura kryształków też bywa różna a w labo wychodzi to samo.
Jeśli zaufany V mówi, że to 4mmc to najprawdopodobniej tak właśnie jest.
Na początek dawka uczuleniowa. Jakieś 30-50mg żeby ledwo posmyrało, jeśli organizm nie odpowiada negatywnie to:
100 - 150mg sniff, zależy czy lubisz jak jest mocno czy średnio.
26.01.2025, 00:26
Mayka90 z dawkowaniem tak jak kolega wyzej napisal, a z tym czy oplaca sie to brac solo - kwestia indywidualna, ja wole brac solo, bo bardziej mam wtedy ochote na zajecia, w ktorych inni ludzie by mi tylko przeszkadzali
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu
26.01.2025, 00:34
Nightmares
Z ust mi to wyjąłeś. (Chociaż w tym kontekście to źle brzmi XD) Chciałem to napisać, ale widocznie się nie udało, bo za bardzo porobiony byłem. XD
Ale tak już bez żartów. 4MMC to mocno euforyzujący i empatogenny związek, także na pewno będziesz otwarta na ludzi, jak dobrze Ci wejdzie.
Ale to czy w takim stanie ktoś lubi spędzać czas, sam rozpływając się w fotelu, czy na rozmowie ze znajomymi to już kwestia indywidualna.
Zarzuć sobie sama w domu i zadzwoń do kogoś pogadać. Wtedy się okaże. Chyba najbezpieczniejsza opcja. W miasto to ja bym na pierwszy raz z tym nie wychodził
Z ust mi to wyjąłeś. (Chociaż w tym kontekście to źle brzmi XD) Chciałem to napisać, ale widocznie się nie udało, bo za bardzo porobiony byłem. XD
Ale tak już bez żartów. 4MMC to mocno euforyzujący i empatogenny związek, także na pewno będziesz otwarta na ludzi, jak dobrze Ci wejdzie.
Ale to czy w takim stanie ktoś lubi spędzać czas, sam rozpływając się w fotelu, czy na rozmowie ze znajomymi to już kwestia indywidualna.
Zarzuć sobie sama w domu i zadzwoń do kogoś pogadać. Wtedy się okaże. Chyba najbezpieczniejsza opcja. W miasto to ja bym na pierwszy raz z tym nie wychodził
27.01.2025, 09:53
Dzięki za odpowiedzi ! A w ogóle … czy jak wezmę 4mmc to to wpływa później na tolerke mdma ? Ma to jakieś połączenie ? Nie chce sobie zepsuć bani mdma:pixy która planuję na przyszły tydzień biorąc przykładowo jutro 4mmc .
Tg: @mayka3la
27.01.2025, 14:23
(27.01.2025, 09:53)Mayka90 napisał(a): Dzięki za odpowiedzi ! A w ogóle … czy jak wezmę 4mmc to to wpływa później na tolerke mdma ? Ma to jakieś połączenie ? Nie chce sobie zepsuć bani mdma:pixy która planuję na przyszły tydzień biorąc przykładowo jutro 4mmc .
Pomiędzy testami odczekaj z minimum 2-3 tygodnie.