Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ukrycie archiwum
26.05.2022, 15:59
Tak, myślę, że to dobry pomysł, aby ukryć archiwum sprzed powiedzmy 2 dni i/lub żeby usuwało tą treść sprzed tych dni.
01.07.2022, 16:02
właśnie kurwa co z tym, na chatboxie lataja nazwy firm przewozowych, dane prywatne, lokalizacje, wrzucają foty, z których można wyciągnąć mnóstwo danych A WY TO MACIE W DUPIE NIE LIKWIDUJĄC ARCHIWUM!!!
długo jeszcze? moze damy kazdemu dostęp do konsoli, jak nie długo zaczną paczki wpadać, to wtedy oczy otworzycie
Admin Raul Maniek
długo jeszcze? moze damy kazdemu dostęp do konsoli, jak nie długo zaczną paczki wpadać, to wtedy oczy otworzycie
Admin Raul Maniek
01.07.2022, 16:11
Po pierwsze to zalecam i proszę o nieco grzeczniejszą i bardziej kulturalną formę wypowiedzi w jakiej zwracasz się do nas z "prośbą"... Po drugie technik ma to na względzie- zgłaszałem mu to niedawno. Będzie ten problem rozwiązany.
P.S. Po co jakieś półgmózgi wrzucają swoje dane, fotki itp. na czat publiczny? Główka się przegrzała od słoneczka?
P.S. Po co jakieś półgmózgi wrzucają swoje dane, fotki itp. na czat publiczny? Główka się przegrzała od słoneczka?
01.07.2022, 16:26
Przykro mi. ja nie odpowiadam za sprawy techniczne na forum i poza tym były ważniejsze i czasochłonne rzeczy do zrobienia, którymi musiał się zajmować kolega Raul.
Dziś napisał, że się zajmie sprawą archiwum chatu.
Dziś napisał, że się zajmie sprawą archiwum chatu.
02.07.2022, 08:40
przedobry pomysł, geniusz
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
02.07.2022, 15:46
No jakieś zmiany zaszły.
A czy jest opcja aby dla osób niezarejestrowanych ta opcja podglądu w stecz była wyłączona?
A czy jest opcja aby dla osób niezarejestrowanych ta opcja podglądu w stecz była wyłączona?