Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
30.01.2025, 16:11
(30.01.2025, 13:42)Firana napisał(a): Lifeisbrutal a jakbyś dostał czysta fetę bez kofeiny?
Co wtedy DarkSonia, ekspertko w tej dziedzinie. ( W sumie w każdej)
Pokaż mi choćby jednego vendora na cebulce czy innym markecie, który sprzedaje czystą amfetaminę bez dodatków (np. kofeiny)
30.01.2025, 16:22
Maniek ale ja znam doskonale tren proceder i wiem jak to wygląda.
Rzadko, ale zdążają się takie:
Ale bywają i takie:
Wziąłem pierwsze lepsze raporty z wyników lab (wiadomo skąd) i myślę, że to rzetelne źródło, bo bada admin, nie vendorzy
Ja tutaj nie mam pretensji do nikogo, broń Boże. Ale nie wierzę też, że pasta jest tak mocna poprzez kofeinę
Rzadko, ale zdążają się takie:
Cytat:Produkt: SIARCZAN AMFETAMINY
Zawartość amfetaminy ( substancja aktywna ): 77%
Produkt: SIARCZAN AMFETAMINY
Zawartość amfetaminy ( substancja aktywna ): 71.1%
Metanol: śladowa ilość
Ale bywają i takie:
Cytat:Produkt: Amfetamina PL
Zawartość amfetaminy ( substancja aktywna ): 2%
Zawartość kofeiny: 94%
Wziąłem pierwsze lepsze raporty z wyników lab (wiadomo skąd) i myślę, że to rzetelne źródło, bo bada admin, nie vendorzy
Ja tutaj nie mam pretensji do nikogo, broń Boże. Ale nie wierzę też, że pasta jest tak mocna poprzez kofeinę
30.01.2025, 16:41
Firana tam skąd brałeś te wyniki z labu jest też temat o amph i jej czystości.Ktos napisał że u niego siarczan(bez dodatku kofeiny się nie przyjął).Ludziom chyba brakuje tego roztrzepanie kofeinowego i kolatan serca,kij wie.
Ogólnie dziwne że pasta jest droższa gdzie na ogół to właśnie jest tańsza od suchej postaci że względu na kofeinę itp.
Ogólnie dziwne że pasta jest droższa gdzie na ogół to właśnie jest tańsza od suchej postaci że względu na kofeinę itp.
30.01.2025, 16:45
Firana Takich bardziej uczciwych vendorów trzeba ze świecą szukać i gdyby nie "inicjatywa tajemniczego klienta", czyli badania admina, to myślę, że byłoby jeszcze ciężej takich vendorów znaleźć Bo jak przeglądam sobie te wyniki to praktycznie każdy wali w chuja w większym lub mniejszym stopniu Najlepszy jest ten as -
koniec offtopu.
Cytat:Produkt: Amfetamina
Czystość: 0% ( kofeina )
koniec offtopu.
30.01.2025, 16:54
(30.01.2025, 16:11)Maniek napisał(a): Pokaż mi choćby jednego vendora na cebulce czy innym markecie, który sprzedaje czystą amfetaminę bez dodatków (np. kofeiny)
No i widzisz Maniuś dochodzimy do sedna... nie znam vendora który oferuje czystą amf ... bo byłby to dla mnie przełom, i chyba przełom na skale całej PL.
Wiadomo, że przy odrobinie wiedzy czy dobrym znajomością to się dostanie czysty produkt, ale to co jest oferowane do detalu to na 99% mix.
Lud oczekuje of amfetaminy jebnięcia / nakrecenia / pobudzenia / speeda ... a to ze kofeinę potem nazywa się amf ( zawartośc amf 0% ) to juz szczegół.
Nie nie mówię, że produkt od HighlifeMarket taki jest.,..ale
... po prostu po reckach / dawkach i odczuciach wali na kilometr mixem i dla mnie jest to oczywiste, co tam siedzi.
ale jak ktoś lubi taki BATH ... nie ma kompletnie nic do tego.
mrrrrau
Maniek doskonale to wiem, nawet jakiś czas temu napisałem post, że teraz łatwiej kupić czysta kokę niż fetę. Teraz starają się pilnować cwaniaczków.
Do dobra, ale zmierzając do meritum. Uważasz, że ta pasta od HighlifeMarket to słaby produkt? Dla mnie za mocny, co napisałem żeby ludzie mieli na uwadze. To okazuje się, że to kofeina? Nie bronie vendora, ale moim zdaniem wypadałoby to wpierw przebadać
Do dobra, ale zmierzając do meritum. Uważasz, że ta pasta od HighlifeMarket to słaby produkt? Dla mnie za mocny, co napisałem żeby ludzie mieli na uwadze. To okazuje się, że to kofeina? Nie bronie vendora, ale moim zdaniem wypadałoby to wpierw przebadać
30.01.2025, 17:02
DarkSonia ale próbowałaś sama tej pasty czy tak sobie rzucasz puste słowa. Mnie ta pasta, wyjebała po takiej dawce w jakiej przyjmowałem te sucha.
Kofeina tak wyoierdala? Nigdy nie lubiłem fety i nie polubie, ale to pasta była dla mnie po prostu zadziwiająco mocna
DarkSonia z tobą dużo lepiej by się rozmawiało jakbyś nie patrzyła na rozmówcę z góry i nie pisała za każdym razem, że ktoś czegoś nie rozumiem.
Kofeina tak wyoierdala? Nigdy nie lubiłem fety i nie polubie, ale to pasta była dla mnie po prostu zadziwiająco mocna
DarkSonia z tobą dużo lepiej by się rozmawiało jakbyś nie patrzyła na rozmówcę z góry i nie pisała za każdym razem, że ktoś czegoś nie rozumiem.
ale ja na nikogo nie patrzę z góry... opisuję działanie amfetaminy... a to że wielu tego działania kompletnie nie czai hm + ty ciągle bierzesz to co pisze do siebie.
Jeśli tobie odpowiada takie działanie?! ( albo i nie ) to spoko!!!,
ja do tego nie mam nic, ale przeczytaj co piszę i zrozumiesz w końcu o co mi chodzi, tu nie ma nic interpersonalnego.
Komentuję recenzje / dawkowanie oraz ogólne odczucia do tego, co powinno występować po zaaplikowaniu amfetaminy... lub jej imitacji.
weryfikuje w ten sposób... jakość... nie dotykając tego, nie wiem jak to mam jeszcze nazwać.
Mamy forum, temat o produkcie, więc dyskutujmy...
Jeśli tobie odpowiada takie działanie?! ( albo i nie ) to spoko!!!,
ja do tego nie mam nic, ale przeczytaj co piszę i zrozumiesz w końcu o co mi chodzi, tu nie ma nic interpersonalnego.
Komentuję recenzje / dawkowanie oraz ogólne odczucia do tego, co powinno występować po zaaplikowaniu amfetaminy... lub jej imitacji.
weryfikuje w ten sposób... jakość... nie dotykając tego, nie wiem jak to mam jeszcze nazwać.
Mamy forum, temat o produkcie, więc dyskutujmy...
mrrrrau