Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
13.01.2025, 16:19
Za cholere nie da się odzyskać hasła.
Chciałem wejść na laptopie na forum i mówię odzyskam sobie hasło i ustawie nowe.
Przychodzi mail z linkiem do zmiany i po wejściu wyskakuje, że kod jest błędny.
Wybierałem również drugą opcję aby wpisać login i kod samemu, również błąd że kod nieprawidłowy.
Ostatecznie w menegerze haseł na Brave w telefonie sprawdziłem jakie mam hasło, gdyby nie to nie zalogowałbym się.
Chciałem wejść na laptopie na forum i mówię odzyskam sobie hasło i ustawie nowe.
Przychodzi mail z linkiem do zmiany i po wejściu wyskakuje, że kod jest błędny.
Wybierałem również drugą opcję aby wpisać login i kod samemu, również błąd że kod nieprawidłowy.
Ostatecznie w menegerze haseł na Brave w telefonie sprawdziłem jakie mam hasło, gdyby nie to nie zalogowałbym się.
Pozdro, Infuś
15.01.2025, 08:09
Temat z cytowaniem i odzyskiwaniem hasła zostanie sprawdzony i naprawiony w najbliższych dniach
15.01.2025, 11:53
Dopal.org
Ok, nie wiem, jak u innych problem z cytowaniem, ale u mnie co jakiś czas (teraz również) pojawia się błąd taki, że mogę zacytować posta całego,
nie mogę np., części zdania, jeśli ktoś pisze, a ja chcę się odnieść nie do całości, a do wycinku.
Druga rzecz nierozwiązana od miesięcy to fałszywa informacja, o powiadomieniu,
tzn. zawsze „3” powiadomienia mi się świecą na „dzień dobry” po zalogowaniu.
Później, jak ktoś np. wyśle mi realnie PW to mam, jaki „4.” i tak dalej.
Z poziomu użytkownika nie ma możliwości wyzerować tych błędnych powiadomień, trochę do tej specyfiki przywykłem,
ale skoro zajmujesz się już innymi zgłoszeniami, to proszę, abyś zobaczył również ten błąd.
Z góry dzięki.
Ok, nie wiem, jak u innych problem z cytowaniem, ale u mnie co jakiś czas (teraz również) pojawia się błąd taki, że mogę zacytować posta całego,
nie mogę np., części zdania, jeśli ktoś pisze, a ja chcę się odnieść nie do całości, a do wycinku.
Druga rzecz nierozwiązana od miesięcy to fałszywa informacja, o powiadomieniu,
tzn. zawsze „3” powiadomienia mi się świecą na „dzień dobry” po zalogowaniu.
Później, jak ktoś np. wyśle mi realnie PW to mam, jaki „4.” i tak dalej.
Z poziomu użytkownika nie ma możliwości wyzerować tych błędnych powiadomień, trochę do tej specyfiki przywykłem,
ale skoro zajmujesz się już innymi zgłoszeniami, to proszę, abyś zobaczył również ten błąd.
Z góry dzięki.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
30.01.2025, 21:07
W najbliższą sobotę w godzinach popołudniowych planowana jest aktualizacja. Może być ok. 20 minutowa niedostępność
Dopal.org
Spoko, ale jeśli będziecie aktualizować to późnej postaraj się naprawić możliwość ponownego cytowania kogoś, jak Ci problem opisałem wyżej.
Dodatkowo dalej wiszą te błędne powiadomienia i świeca jak neony w pochmurną noc.
Spoko, ale jeśli będziecie aktualizować to późnej postaraj się naprawić możliwość ponownego cytowania kogoś, jak Ci problem opisałem wyżej.
Dodatkowo dalej wiszą te błędne powiadomienia i świeca jak neony w pochmurną noc.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !