Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa pvp
27.01.2025, 17:34
Są dalej smartshopy w Holandii?
Pamiętam, że na końcu 2021 normalnie legalnie kupowałem 3mmc w takim sklepiku, a niby już było zbanowane.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
04.02.2025, 18:04
szybko realizują zamówienia?.. o mój boże na dzielnicy czasy tak się zmieniły że lepiej zamawiać przez internet
Kawakawa99
Zasadniczo to zawsze było lepiej.
W internecie dużo łatwiej napisać/znaleźć opinię na temat konkretnego dostawcy, na ulicy możesz najwyżej popytać znajomych, co sprzedaje ten ziomek, który mówi, że ma "szklaka", a co za tym idzie, takiemu mośkowi dużo łatwiej jest żenić towar, albo sprzedawać jakiś lipny.
Sam dopiero niedawno przekonałem się do zmiany uliczniaków na sort od Vendorów i jest znacznie lepiej.
Zasadniczo to zawsze było lepiej.
W internecie dużo łatwiej napisać/znaleźć opinię na temat konkretnego dostawcy, na ulicy możesz najwyżej popytać znajomych, co sprzedaje ten ziomek, który mówi, że ma "szklaka", a co za tym idzie, takiemu mośkowi dużo łatwiej jest żenić towar, albo sprzedawać jakiś lipny.
Sam dopiero niedawno przekonałem się do zmiany uliczniaków na sort od Vendorów i jest znacznie lepiej.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym