Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
07.02.2025, 07:09
Ja tez pisałem, wczoraj co prawda, ale jak nie w dzień to nawet przez noc odpisywał ktoś na przestrzeni doby. Może ich capneli, a dobry był z niego herbatnik. No coz, wszystko co dobre szybko sie konczy.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
07.02.2025, 09:44
Proszę o nie tworzenie zbędnych domysłów 
Działamy tak jak zawsze - w wypadku braku odpowiedzi, pierwszy krok to ponowne zweryfikowanie regulaminu, a następnie ponowna wiadomość do nas.

Działamy tak jak zawsze - w wypadku braku odpowiedzi, pierwszy krok to ponowne zweryfikowanie regulaminu, a następnie ponowna wiadomość do nas.
07.02.2025, 14:12
Chyba rzeczywiście dużo roboty mają. Po ok 4 dniach dostałem odpowiedź na pytanie.teraz zadałem drugie dotyczące zamówienia mam nadzieje że trochę szybciej ktoś odpowie.sam jestem ciekaw produktu narazie w ramach testu tej fety wezmę .chce sprawdzić jakość jak zapakowane jak wysyłka pójdzie na De zanim zamówię coś więcej.jak ktoś wie jak to wygląda proszę napisać. Narazie 1schody to kontakt.biore pod uwagę że roboty może być dużo ale mimo wszystko trochę długo się czeka.pozdro
07.02.2025, 15:19
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
07.02.2025, 15:42
No powiem że fajnie by było . Chciałbym mieć możliwość przetestowania jak najszybciej a na razie wszystko utknęło na poziomie komunikacji. Czytałem inne posty o testerach oszustach 😅 ja będę miał przetestowane przez cztery osoby i zamieszczę opinie za friko 😁 kategorie kontakt, jakość, wysyłka
Witam, matrix. Czy oczekiwanie na mail zwrotny jest wydłużone? Mam problem z kontaktem
(21.01.2025, 20:55)HighlifeMarket napisał(a): Szybka informacja - wysyłamy paczki regularnie, wszyscy pozostali co jeszcze się nie skontaktowali lub oczekują na paczkę otrzymają ją do końca tygodnia. Pozdrawiam
Witam, matrix. Czy oczekiwanie na mail zwrotny jest wydłużone? Mam problem z kontaktem
Maniek napisał 07.02.2025, 16:39:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
07.02.2025, 17:37
jeśli przestrzegasz całego BHP - kontakt będzie.
protony / tuta maile / temp pm i inne...
mrrrrau

07.02.2025, 19:12
Ok
pozdr
Nie truje standardowe kwestie
Witam to nie chodzi o to że nie ma kontaktu tylko jest delikatnie mówiąc słaby truć dupy też myślę że nie truję pytam o standardowe rzeczy dotyczące wysyłki i tak dalej samego produktu no w sumie jeśli nie korzystałeś nigdy z tego sklepu to chciałby się co nie kąt dowiedzieć jak to wszystko wygląda u nich także doszedłem do momentu w którym wiem jakie koszty zamówienia i tak dalej teraz utknąłem na etapie płatności samego zamówienia napisałem też w razie czego rano kolejną wiadomość . I tutaj się już zatrzymam zobaczę czy ktoś odpisze i kiedy. Zapytam z ciekawości to teraz tak jest wydłużony czas oczekiwania na wiadomość czy to tak po prostu wygląda bo może to kwestia zrozumienia polityki sklepu każdy sklep działa trochę inaczej pozdro

(07.02.2025, 19:08)HighlifeMarket napisał(a): Powiem tylko tyle - chcesz bezpiecznie zamówić oraz żeby vendor był bezpieczny, to bądź cierpliwy
Nie truje standardowe kwestie
(07.02.2025, 17:37)DarkSonia napisał(a): jeśli przestrzegasz całego BHP - kontakt będzie.
Witam to nie chodzi o to że nie ma kontaktu tylko jest delikatnie mówiąc słaby truć dupy też myślę że nie truję pytam o standardowe rzeczy dotyczące wysyłki i tak dalej samego produktu no w sumie jeśli nie korzystałeś nigdy z tego sklepu to chciałby się co nie kąt dowiedzieć jak to wszystko wygląda u nich także doszedłem do momentu w którym wiem jakie koszty zamówienia i tak dalej teraz utknąłem na etapie płatności samego zamówienia napisałem też w razie czego rano kolejną wiadomość . I tutaj się już zatrzymam zobaczę czy ktoś odpisze i kiedy. Zapytam z ciekawości to teraz tak jest wydłużony czas oczekiwania na wiadomość czy to tak po prostu wygląda bo może to kwestia zrozumienia polityki sklepu każdy sklep działa trochę inaczej pozdro
08.02.2025, 12:22
Grzanie po kilka wiadomości dziennie i Bóg wie ile do Vendora to jest właśnie definicja trucia.
Ja dostałem odpowiedź wczoraj, ale niechcący przełączyłem kartę i mi wywaliło to co potrzebne i co, i tez musze czekac choc na szczęście jest weekend wiec czy sie ogarnie sprawe dzisiaj czy jutro bez roznicy. No chyba zebym do Pon nic a nic nie dostal odezwu to tez zacznę chyba truć 😆
Ale co poradzisz, this is the way.
Ja dostałem odpowiedź wczoraj, ale niechcący przełączyłem kartę i mi wywaliło to co potrzebne i co, i tez musze czekac choc na szczęście jest weekend wiec czy sie ogarnie sprawe dzisiaj czy jutro bez roznicy. No chyba zebym do Pon nic a nic nie dostal odezwu to tez zacznę chyba truć 😆
Ale co poradzisz, this is the way.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir