Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hajlajfy rozdajo sample v2
07.02.2025, 16:25
Skoro leci w uja, to czas zakończyć chyba jego żywot tutaj.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
07.02.2025, 19:59
sample odebrane czekaja na testy z przyczyn zdrowotnych recenzje musza poczekac jeszcze chwile :》
08.02.2025, 08:58
Sorry. Pojebało mi sie chem-co***b
Ściema to Twoje życie..weź zluzuj albo bierz pol. W sumie detox bym zalecal dłuższy.
Tak samo ściema jak z tym, że dostałem sample od crystal.mafia......
Napisałem, że się pomyliłem i chodziło o innego Vendora.
Ja obrażam???
Pisze wam Recki od Vendorów którzy Nikomu nawet sampla nie posłali.od innych których nie macie w partnerskich a mają dużo lepszy towar co polowaz nich?! Więcej czym problem??
A Ty kotek skończ z tą biedą w tekstach bo aż oczy bolą....
(07.02.2025, 05:10)Lifeisbrutal napisał(a): Przecież te jego gówno posty to ściema.
Ściema to Twoje życie..weź zluzuj albo bierz pol. W sumie detox bym zalecal dłuższy.
Tak samo ściema jak z tym, że dostałem sample od crystal.mafia......
Napisałem, że się pomyliłem i chodziło o innego Vendora.
(08.02.2025, 12:56)Epsiakos napisał(a): SkoRpion87 Diabeu, jeszcze raz zobaczę że obrażasz innego użytkownika to czeka cię ta sama kara co ostatnie 15 razy
Ja obrażam???
Pisze wam Recki od Vendorów którzy Nikomu nawet sampla nie posłali.od innych których nie macie w partnerskich a mają dużo lepszy towar co polowaz nich?! Więcej czym problem??
A Ty kotek skończ z tą biedą w tekstach bo aż oczy bolą....
08.02.2025, 12:56
SkoRpion87 Diabeu, jeszcze raz zobaczę że obrażasz innego użytkownika to czeka cię ta sama kara co ostatnie 15 razy
08.02.2025, 22:40
Co on tu jeszcze w ogóle robi 
Już tyle błędów popełnił, że nawet sam powinien się zawinąć.

Już tyle błędów popełnił, że nawet sam powinien się zawinąć.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
08.02.2025, 23:01
ja się już zgubiłam gdzie on zamówił te sample a gdzie ich nie zamówił

mrrrrau

09.02.2025, 06:46
A mnie sie podoba taki format bo jak widze takie posty to wiem, że ze mną nie jest jeszcze az tak źle. A jeżeli jest źle to może być duzo, dużo gorzej więc trzeba trzymać fason.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
11.02.2025, 08:36
(08.02.2025, 23:01)DarkSonia napisał(a): ja się już zgubiłam gdzie on zamówił te sample a gdzie ich nie zamówił
Jak Ty się już w tym pogubiłaś to szok.
Pierwsze zdanie wyjaśnia wszystko.
Z jakim innym sklepem mi się pomyliło. Byłem na Benzo i jebłem pomyłkę. Wybacz, że ktoś może popełniać błędy, o Pani......
(08.02.2025, 12:56)Epsiakos napisał(a): SkoRpion87 Diabeu, jeszcze raz zobaczę że obrażasz innego użytkownika to czeka cię ta sama kara co ostatnie 15 razy
Ps. Możesz mi włączyć PW? Chciałem coś napisać do Ciebie.
Jak przeczytasz to nie publikuj tego.
To ważne