Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
08.02.2025, 12:47
Okej okej rozumiem o co chodzi czasem nie wysyłałem w jednej wiadomości wszystkiego tylko na raty tak jak mówię każdy sklep działa nieco inaczej kwestia zrozumienia. Pierwszą wiadomość otrzymałem po trzech dniach czterech jakoś tak to myślę no trochę za długo ale zobaczymy jak to będzie raczej się już nie będę dobijać. Czasem też wystarczy powiedzieć słuchaj mordo staraj się wysłać w jednej wiadomości wszystko i tak dalej I czekaj czy coś bo po dłuższym oczekiwaniu człowiek tak naprawdę nie wie czy ta wiadomość doszła Czy coś było nie takie z linkiem privo note no różne rzeczy możesz myśleć. Pozdro
Maniek napisał 08.02.2025, 14:20:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
08.02.2025, 16:52
Nie ma problemu ziombel, wszyscy zebralismy sie tu w jednym celu, zwyczajnie jedni maja większe parcie od innych. Ja bez bicia przyznaje się że mam, choć już i tak dotarłem do takiego etapu, że delektuje się tym okresem oczekiwania, swojego rodzaju niepewności bo i tak wiem że prędzej czy później dostanę swoje i jeszcze będę zdychał. Czasem im dłużej tym lepiej bo coś człowiek podgoni z robotą i zakupami bo potem jak już wejdzie się do komory medytacyjnej to nie ma zmiłuj i mogę sobie wmawiać że będę ogarnial, ale chuja tam będę gwałcił łóżko i tyle. Więc widocznie this is the way, że tyle to trwa bo faktycznie znacznie dłużej odbywa się ten kontakt niz msc temu i przed nowym rokiem.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
08.02.2025, 19:52
ja miałam ostatnio problemy z netem, ale kontakt z vendorem jest wzorowy, odpisuje zawsze,
czasami poczekam dłużej czasami krócej, ale odpowiedź dostałam za każdym razem.
Przypomnę, że BHP jest najważniejsze, i jak się każdy z Nas tego trzyma to i vendor reaguje z całą pewnością na tego typu wiadomości inaczej.
czasami nawet duże zamówienie pisanie z jakiegoś niepewnego maila jest po prostu podejrzane i miejcie to na uwadze.
czasami poczekam dłużej czasami krócej, ale odpowiedź dostałam za każdym razem.
Przypomnę, że BHP jest najważniejsze, i jak się każdy z Nas tego trzyma to i vendor reaguje z całą pewnością na tego typu wiadomości inaczej.
czasami nawet duże zamówienie pisanie z jakiegoś niepewnego maila jest po prostu podejrzane i miejcie to na uwadze.

mrrrrau

09.02.2025, 18:59
(08.02.2025, 16:52)Ezotoriusminimus napisał(a): Nie ma problemu ziombel, wszyscy zebralismy sie tu w jednym celu, zwyczajnie jedni maja większe parcie od innych. Ja bez bicia przyznaje się że mam, choć już i tak dotarłem do takiego etapu, że delektuje się tym okresem oczekiwania, swojego rodzaju niepewności bo i tak wiem że prędzej czy później dostanę swoje i jeszcze będę zdychał. Czasem im dłużej tym lepiej bo coś człowiek podgoni z robotą i zakupami bo potem jak już wejdzie się do komory medytacyjnej to nie ma zmiłuj i mogę sobie wmawiać że będę ogarnial, ale chuja tam będę gwałcił łóżko i tyle. Więc widocznie this is the way, że tyle to trwa bo faktycznie znacznie dłużej odbywa się ten kontakt niz msc temu i przed nowym rokiem.Rzeczowa odpowiedź . Dopytuje o wszystko bo potem diabeł tkwi w szczegółach a lubię wiedzieć co jest pięć dokładnie a nie to co mi się wydaje i potem domniemać . Myślę że kolejne zakupy pójdą już sprawniej. Na razie prawie na końcówce 😅. Pozdro
10.02.2025, 19:23
(21.11.2024, 00:24)Inferno napisał(a): Widzę, że w regulaminie jest, że nie ma numerów sledzenia, czyli co wszystko lata pocztą bez śledzenia?
Nightmares
No właśnie zastanawiałem się nad tym też zadałem pytanie jednemu koledze jak mam to potem odebrać wiadomo w punktach takie przesyłki ogólnie też leżą jakiś czas jeżeli ty nie masz pojęcia nawet mniej więcej kiedy co przyleci ze względów bezpieczeństwa a na przykład wypadnie ci wyjazd gdzie często gdzieś jeżdżę to jak masz to potem odebrać. Tak to coś można w jakikolwiek sposób założyć zaplanować a tu jest kapa nie wiem jak to rzeczywiście wygląda finalnie czy przed samym dojazdem dostaje cynk i tak dalej jestem w trakcie zakupów. Także jak już ktoś przerabiał temat to mógłby się wypowiedzieć
10.02.2025, 19:52
Tornado1987 taki problem 3x w ciągu dnia sprawdzić tą pocztę?
Czas lotu oceniam na express 😁
Czas lotu oceniam na express 😁
10.02.2025, 21:16
Aha czyli dostanę jakiś cynk na pocztę? Tylko nie wiadomo kiedy? Narazie od tygodnia próbuje dopiąć zamówienie.jestem na etapie wpłaty dokonanej i cholera wie co dalej odp. Na mail brak. Trochę dziwna ta komunukacja. i czasochłonna.
10.02.2025, 22:04
jeśli:
- trzymasz bhp
- wpłaciłeś
- napisałes co chcesz i ile tego chcesz
- podałeś wszystkie dane do wysyłki prawidłowo
.... dostaniesz teraz tylko emaila, po którym sobie pójdziesz do wskazanego sklepu spożywczego, aby odebrać zamówienie z prowiantem na obiad.
- trzymasz bhp
- wpłaciłeś
- napisałes co chcesz i ile tego chcesz
- podałeś wszystkie dane do wysyłki prawidłowo
.... dostaniesz teraz tylko emaila, po którym sobie pójdziesz do wskazanego sklepu spożywczego, aby odebrać zamówienie z prowiantem na obiad.
mrrrrau

10.02.2025, 22:35
This is the way.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir