Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
08.02.2025, 22:37
p83x1
Wystarczy dobrze poszukać sobie w internecie i powinieneś znaleźć bez horrendalnej prowizji. Tylko pamiętaj, żeby zachować bhp, więc nie kupuj na swoje dane.
Zbiór wątków na ten temat masz tutaj: https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=15
Wystarczy dobrze poszukać sobie w internecie i powinieneś znaleźć bez horrendalnej prowizji. Tylko pamiętaj, żeby zachować bhp, więc nie kupuj na swoje dane.
Zbiór wątków na ten temat masz tutaj: https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=15
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
(07.02.2025, 22:33)raichu napisał(a): Chciałem zamówić coś po raz pierwszy od pół roku ale mój kantor btc poza adresem portfela wymaga teraz podania nazwy odbiorcy. Co mam wpisać? Przecież nie Pablo Escobar.
mało istotne co wpiszesz bo liczy sie poprawnie wpisany adres portfela do wplaty. Napisz na przykład wujek Pawełek

09.02.2025, 00:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.02.2025, 00:51 przez Lifeisbrutal.)
(08.02.2025, 23:00)smakosz napisał(a): mało istotne co wpiszesz bo liczy sie poprawnie wpisany adres portfela do wplaty. Napisz na przykład wujek Pawełek
Wymyśl sobie np jakiś Adriann Nowak czy coś w tym stylu.
10.02.2025, 11:52
wystarczy wpisac cokolwiek , wpisz Jan Kowalski albo cokolwiek innego co w danym momencie wymyślisz
10.02.2025, 13:22
Dzięki wszystkim, Pablo mi odpisał w ciągu pół godziny na to pytanie i to w środku nocy w weekend, więc jako bardzo okazjonalny klient poczułem się zdecydowanie zaopiekowany.
Czy w niedalekiej przyszłości możemy spodziewać się czegoś dla miłośników waporyzacji? 😤😮💨
Albo czy ktoś może mi doradzić jak przerobić 4mmc tak aby spodobało się ludziom lubiącym NEP? 🧪⚗️ 🤔🤭
Miłego dnia wszystkim ✋🏼
Albo czy ktoś może mi doradzić jak przerobić 4mmc tak aby spodobało się ludziom lubiącym NEP? 🧪⚗️ 🤔🤭
Miłego dnia wszystkim ✋🏼
20.02.2025, 17:16
Coolchems w jaki sposób chcialbys "przerobic" to 4-mmc? chodzi ci o obróbkę gotowego produktu stąd?
4-mmc będzie działać jak 4-mmc, a nie jak coś innego. nie zrobisz z tego innej substancji, nie zmienisz jej właściwości.
najwięcej co możesz zrobić chyba, to zmieszać to z inną substancją, albo stosować inną droge podania.
4-mmc będzie działać jak 4-mmc, a nie jak coś innego. nie zrobisz z tego innej substancji, nie zmienisz jej właściwości.
najwięcej co możesz zrobić chyba, to zmieszać to z inną substancją, albo stosować inną droge podania.