Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs chochliczny - season one
10.02.2025, 04:53
To był sarkazm 
Przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl czy to na serio xD
Przecież widzę co ten chochlik odwala ostatnio na forum
Wpisałem w google najlepsze komplementy i zrobiłem to dla jaj, nie chcę nic za 60zł
(chociaż książką do matematyki bym nie pogardził)
Plasterek pomarańczy, bardziej jak skórka cytryny

Przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl czy to na serio xD
Przecież widzę co ten chochlik odwala ostatnio na forum

Wpisałem w google najlepsze komplementy i zrobiłem to dla jaj, nie chcę nic za 60zł

Plasterek pomarańczy, bardziej jak skórka cytryny

10.02.2025, 08:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2025, 08:06 przez Lifeisbrutal.)
Chochlik Nie ćpam już dwa tygodnie, zresztą zaczynam pracę i nie mam zamiaru ćpać. Także dwa w bok ode mnie.
I chuja wiesz tyle ci powiem.
I chuja wiesz tyle ci powiem.
10.02.2025, 08:32
10.02.2025, 13:21
Kolega Demilich to chyba te smiszne popierdolki analogow kwasiorkow mu popalily styki, a taki oswiecony mial byc...a ciezko go odroznic od rumuna, ktory pucuje swym brudnym, zgnitym jezorem kierpce kazdego dnia o 6 rano...;-)
a co do chochliczka...to nabieracie sie na jego tanią prowokacje, i owija Was wokół paluszka niczym male dzieci, gosc ktory niby nie cpie i leczy sie psychiatrycznie po odstawieniu dragow. Jeszce nie tak dawno nazwal wszystkich...szczurami, ktore sie rzucily na sample...bo nie zdazyl sie zalapac u hajlajfa, na akcje sampelkowa darmoche ;-)
JEszcze może zamowcie jakie dragi u niego, może przyśle, a może bedzie na MAjorce
a co do chochliczka...to nabieracie sie na jego tanią prowokacje, i owija Was wokół paluszka niczym male dzieci, gosc ktory niby nie cpie i leczy sie psychiatrycznie po odstawieniu dragow. Jeszce nie tak dawno nazwal wszystkich...szczurami, ktore sie rzucily na sample...bo nie zdazyl sie zalapac u hajlajfa, na akcje sampelkowa darmoche ;-)
JEszcze może zamowcie jakie dragi u niego, może przyśle, a może bedzie na MAjorce

10.02.2025, 13:54
@"LOBO"
Tania prowokacja to Twoje wypociny, na które nie zamierzam się dać sprowokować.
Tania prowokacja to Twoje wypociny, na które nie zamierzam się dać sprowokować.
(10.02.2025, 13:21)LOBO napisał(a): Kolega Demilich to chyba te smiszne popierdolki analogow kwasiorkow mu popalily styki
Popaliło styki potwierdzam, jeszcze nep i kanna do kwasów, tam już nie ma styków xD Dziwne że dopiero teraz zauważyłeś, jaki ja oświecony? Raczej odklejony

I prosze nie obrażać rumunów, jak napisałeś oni się myją a ja siedzę zarzygany.
Tylko nie rozumiem w jakim kontekscie to piszesz, ja tu dla jaj się wypowiedziałem sarkastycznie a tu jakieś afery, nie wiadomo po której stronie co
Jeżeli coś źle napisałem to przepraszam to miały być żarty
Ale na koniec coś muszę dodać, bo jak piszesz o oświeceniu no to sorry, ja tu wrzucam odklejki oświecenie nie istnieje