Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze spostrzeżenia związane z saa
10.02.2025, 06:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2025, 06:16 przez Tornado1987.)
Jak w tytule widziałem temat był delikatnie poruszony może warto rozwinąć. Wasze doświadczenia spostrzeżenia związane z saa wszystko co może cię powiedzieć cykle profilaktyka sajdy wasze odczucia, wprost . Pozdro
10.02.2025, 08:05
Ja mieszkałem dwa miesiące z gościem, który walił teścia dożylnie i nie ćwiczył i miał całą plejadę stanów emocjonalnych w ciągu dnia, od płaczu do euforii + zachowywał się jak mała dziewczynka.
10.02.2025, 13:01
A to pierwszy raz słyszę żeby dożylnie hehe
Maniek napisał 10.02.2025, 15:27:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa. Oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname, potem wybierasz nickname z listy, która się pojawi.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa. Oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname, potem wybierasz nickname z listy, która się pojawi.
10.02.2025, 13:53
Tornado1987
A jak się wali teścia? Mój brat też bierze z przyczyn hormonalnych i też bierze w dupala zastrzyk.
A jak się wali teścia? Mój brat też bierze z przyczyn hormonalnych i też bierze w dupala zastrzyk.
10.02.2025, 17:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2025, 17:08 przez Tornado1987.)
(10.02.2025, 13:53)Chochlik napisał(a): Tornado1987
Tak ale nie dożylnie.zajmowalem się tematem parę dobrych lat . pracowałem z ludźmi mam szkolenia z farmaKologi w sporcie.dkatego założyłem temat bo był poruszany.jak ktoś ma pytania związane z tematem zapraszam .czasem jak czytam co ludzie piszą to się zastanawiam skąd biorą te kocopoly.ale wracając do tematu jak by przybił w kabel myślę że by miał szybkie ende

no bo w sumie czemu nie