Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
04.02.2025, 16:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.02.2025, 16:58 przez kalakanin.
Powód edycji: parafrazowanie
)
Co do kruszenia to poza zmiażdżeniem, też materiał rozcieram o blat na dużej powierzchni a potem jeszcze tasuje więc myślę, że to nie to.
Irygacje też robiłem na koniec zabawy, irigasinem dwiema saszetkami.
Tej maści nigdy nie próbowałem, muszę obczaić
Z tego co piszecie problemem może być to, że nos wydmuchiwałem dopiero 20/30 min po przyjęciu (dawki co godzinę). Za jakieś 3 tygodnie jak będę kontynuował testy to się okaże.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, wezmę rady do serca, a może bardziej do nosa 😏
Irygacje też robiłem na koniec zabawy, irigasinem dwiema saszetkami.
Tej maści nigdy nie próbowałem, muszę obczaić
Z tego co piszecie problemem może być to, że nos wydmuchiwałem dopiero 20/30 min po przyjęciu (dawki co godzinę). Za jakieś 3 tygodnie jak będę kontynuował testy to się okaże.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, wezmę rady do serca, a może bardziej do nosa 😏
04.02.2025, 17:18
Wydmuchiwanie nosa kilka minut po przyjęciu kiedy macie już mocno zatkany kulfon wydaje się mocno nieekonomiczne.
Często jak pociągam nosem nawet 10-15 minut po sniffie to czuję, że jeszcze coś mi wjeżdża na śluzowkę (pewnie to co się nie zmieściło i wymieszało z gilami)
Ewentualnie jest to wina karygodnych dawek.
Często jak pociągam nosem nawet 10-15 minut po sniffie to czuję, że jeszcze coś mi wjeżdża na śluzowkę (pewnie to co się nie zmieściło i wymieszało z gilami)
Ewentualnie jest to wina karygodnych dawek.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
06.02.2025, 13:57
W ten weekend w końcu wezmę się za degustację tej escobarowej nagrody i na pewno będę głównie oralnie ją przyjmował, bo na samo wspomnienie trójeczki mój nos się buntuje i zatyka 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
06.02.2025, 16:37
(03.02.2025, 23:23)Rweqerew333 napisał(a): Nie normalizowałbym tego. U mnie nigdy się nie zdarzyło smarkać krwią. Zwłaszcza po sortach nabytych u Escobar.Może mam delikatniejszą śluzówkę albo nie zregenerowała się w pełni po zeszłorocznym katowaniu jej bieda ketonami.
Raz w życiu poleciała mi krew po trójce jak odrywałem typowe żółte strupy z wnętrza nosa kolejnego dnia - ale to był uliczny, ciemnobrązowy sort niewiadomego pochodzenia.
Ale za to +1 ziomeczku. Dokładnie tak. Ja stosuje 15 min.
15 minut wydaje się być takim optimum tzn. wchłonie się wszystko lub znaczna większość, a śluzówka nie będzie zbyt długo trawiona tymi kaustycznymi substancjami.
Czas przerwy od BK: 3 tygodnie
Wygląd: Przezroczyste kamienie, bez zapachu
Dawki przyjmowane: 200-300mg
Droga podania: Tylko i wyłącznie kinol
Z powodu przekurewskiego ciśnienia nie zrobiłem próby uczuleniowej.
Na start około 250mg i biorąc pod uwagę czas jaki moje neuroprzekaźniki miały na regenerację było to BARDZO DUŻO, ale było warto...
Sort według mnie jest dużo bardziej dopaminowy niż poprzedni, co jest ogromnym plusem.
Poza tym wchodzi prawie od razu po aplikacji, powodując mrowienie i dreszcze dopaminowej euforii na całym ciele.
Po 5 minutach od aplikacji nie ma szans usiedzieć w miejscu, czułem jakby metaklef albo sam szatan zawładnął moim umysłem.
Po około 40 minutach wjeżdża serotonina i delikatny plusz, a całość działania zamyka się w 1-1,5h
Dorzutki w moim przypadku klepały wszystkie aż do ostatniego szczura, ale wiadomo, że coraz słabiej.
Sort moim zdaniem jeszcze lepszy od poprzedniego, można śmiało pobierać.
10/10
Wygląd: Przezroczyste kamienie, bez zapachu
Dawki przyjmowane: 200-300mg
Droga podania: Tylko i wyłącznie kinol
Z powodu przekurewskiego ciśnienia nie zrobiłem próby uczuleniowej.
Na start około 250mg i biorąc pod uwagę czas jaki moje neuroprzekaźniki miały na regenerację było to BARDZO DUŻO, ale było warto...
Sort według mnie jest dużo bardziej dopaminowy niż poprzedni, co jest ogromnym plusem.
Poza tym wchodzi prawie od razu po aplikacji, powodując mrowienie i dreszcze dopaminowej euforii na całym ciele.
Po 5 minutach od aplikacji nie ma szans usiedzieć w miejscu, czułem jakby metaklef albo sam szatan zawładnął moim umysłem.
Po około 40 minutach wjeżdża serotonina i delikatny plusz, a całość działania zamyka się w 1-1,5h
Dorzutki w moim przypadku klepały wszystkie aż do ostatniego szczura, ale wiadomo, że coraz słabiej.
Sort moim zdaniem jeszcze lepszy od poprzedniego, można śmiało pobierać.
10/10
![[Obrazek: qsd.png]](https://i.ibb.co/S4wqmBsN/qsd.png)
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
07.02.2025, 19:01
![[Obrazek: cb1411fc9dd8a.jpg]](https://zapodaj.net/images/cb1411fc9dd8a.jpg)
Słuchajta ćpuny bo nie będę powtarzał;
To gówno to najlepsze 3CMC jakie ugotowano kiedykolwiek!
Skurwiel jest tak kurewsko mocny, że po 0,7 zapodane per pompum o mały włos się nie zrzygałem
![Podobno kultowa Podobno kultowa](https://dopal.org/images/smilies/drug2.png)
A dopaminą jaką ten gruz uwalnia można się wręcz zachłysnąć, do tego libido wykurwione pod sufit a euforia to jakiś potwór!
PIERDOLONY POTWÓR!
Zwała motzno ale jebać to, za TAKIE doznania można cierpieć 😎
SZTOS TOTALNY!
10/10
Pozdrawiam Esco 🤘🔥
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.02.2025, 21:26
pomijając to piepszone palenie ( ja pierdolę )
to0 Escobar ostatnio dopierdolił z jakością tak, że przeszedł samego siebie!!!
i tyczy się to nie tylko 3CMC ( zresztą moja recka jest kilka postów wcześniej - i potwierdzam SZTOS totalny!!!! )
także brać i nie pitolić - to najlepsze obecnie 3CMC na rynku!
to0 Escobar ostatnio dopierdolił z jakością tak, że przeszedł samego siebie!!!
i tyczy się to nie tylko 3CMC ( zresztą moja recka jest kilka postów wcześniej - i potwierdzam SZTOS totalny!!!! )
także brać i nie pitolić - to najlepsze obecnie 3CMC na rynku!
![Heart Heart](https://dopal.org/images/smilies/heart.png)
mrrrrau
![Angel Angel](https://dopal.org/images/smilies/angel.png)