Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
27.01.2025, 15:54
Dokładnie tak jak pisze Epsiakos
Nie brałem tego jeszcze.
Ale mam w zamówieniu już z paroma innymi rzeczami więc jak dogadam resztę czyli wysyłkę ( bo niestety ale największy minus u Tego Francuza to kontakt, katastrofa ) - to jak poleci test to recka będzie u niego w dziale w sklepach dopalacze.
Nie brałem tego jeszcze.
Ale mam w zamówieniu już z paroma innymi rzeczami więc jak dogadam resztę czyli wysyłkę ( bo niestety ale największy minus u Tego Francuza to kontakt, katastrofa ) - to jak poleci test to recka będzie u niego w dziale w sklepach dopalacze.
07.03.2025, 01:33
zamowilem 5g na testa. za tydzien czasu okolo wrzuce foteczki wraz z recenzja.
Pozdrawiam Was!
Pozdrawiam Was!
olenuitcki..
@"olenucki"
Ale za 5 i tak chyba płaci się tyle, ile wynosi minimalna kwota zamówienia, czyli 200 a nie 180?
Też rozważam zamówienie, ale najbardziej opłaca się brać od razu 10+ a z moją silną wolą, to tydzień bym nie spał i to szamał.
Ale za 5 i tak chyba płaci się tyle, ile wynosi minimalna kwota zamówienia, czyli 200 a nie 180?

Też rozważam zamówienie, ale najbardziej opłaca się brać od razu 10+ a z moją silną wolą, to tydzień bym nie spał i to szamał.
08.03.2025, 01:44
180+20=200 😉
To powinno wystarczyć żeby gołąb do Ciebie podleciał
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że nigdy nie było z takim zamówieniem problemu
To powinno wystarczyć żeby gołąb do Ciebie podleciał
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że nigdy nie było z takim zamówieniem problemu
10.03.2025, 05:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2025, 05:50 przez Sniffiarz97.)
Witam, zamówiłem również. Będzie fotka a relacja W wolnym czasie