Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przeżyte traumy
12.02.2025, 12:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.02.2025, 12:04 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Racja on twierdzi, że jest tutaj lubiany a tak naprawdę to irytuje każdego tutaj. Jeszcze dzisiaj na czacie napisał, że jestem toksyczny. XD
12.02.2025, 13:58
Mam głęboko w sobie zapewne traumy, o których sam nie zdaję sobie sprawy, ale nie zamierzam faszerować się chuj wie jakimi lekami (biorę jedne i mi wystarczą), bo dużo jest do przepracowania na terapii.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
12.02.2025, 22:47
Każdy ma traumy, a jeśli ktoś twierdzi że ich nie ma, to kłamie.
Swojej przeszłości nie wymażesz, ale da się z nią pogodzić. Taki już los człowieka.
Ja straciłem swoją miłość. Ukochana zrobiła magika, bo jej matka grała w frizbi talerzami. Miała dosyć takiego życia, nie dziwię się.
Była i jest to dla mnie trauma, ale życie toczy się dalej. Taka kolej rzeczy.
Swojej przeszłości nie wymażesz, ale da się z nią pogodzić. Taki już los człowieka.
Ja straciłem swoją miłość. Ukochana zrobiła magika, bo jej matka grała w frizbi talerzami. Miała dosyć takiego życia, nie dziwię się.
27.03.2025, 07:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2025, 07:05 przez Lifeisbrutal.)
Mirandes4 Też na początku myślałem, że empatogeny mi pomagają i faktycznie może dają chwilę zapomnienia, ale z czasem mogą pogorszyć sprawę.
(12.02.2025, 00:22)Lifeisbrutal napisał(a):ChochlikTy ostatnim czasem wszystko masz w chuju.
Karmisz tego typa. On zmyśla różne rzeczy, ,eby przyciągnąć uwagę ludzi.
(12.02.2025, 22:47)anon napisał(a): Każdy ma traumy, a jeśli ktoś twierdzi że ich nie ma, to kłamie.
😉
No to mamy kłopota. Bo ja się generalnie trzymałem z dala od niestabilnych ludzi, z dala od klopotow. Więc nikt z moich znajomych nie zayebal samoboja itd.
Próbuje sobie przypomnieć coś co mógłbym podciągnąć jako traumę i nie umiem.
Nawet to co postrzegalem jako trudne dzieciństwo okazało się standardem lat 90/00.
27.03.2025, 08:02
(11.02.2025, 18:36)DarkSonia napisał(a): ja mam od prawie roku traume po śmierci byłego...
za każdym moim uśmiechem, kryje się kawałek łezki, zwł. kiedy sama dobrowolnie wchodzę tutaj na forum
może dzięki temu jestem silniejsza, a może się sama w chuja robię, nie wiem - wiem, że rzuciłam amfe w pisdu... alko to normalnie dla mnie ostatnio egzotyka a nawet powoli mam odrzut, a szluga sobie zapalę raczej jak mnie coś serio wkurwi
a mef... jego czas nadejdzie, póki co strzelam tak rzadko że się sama dziwię
... a potem w pracy zdziwko, jak pracuję po to by nie myśleć, o dragach, byłym, i stratach jakie przez to wszystko poniosłam szczegółów opisywać nie mam zamiaru ani nawet nie czuję takiej potrzeby, ale jak mnie w pracy za dupe kierownik złapie, to chuja mam ochotę zabić, i co mam zrobić? praca lajtowa, wypłata spoko... tylko ten debil chyba chce coś jeszcze, a potem wyjdzie w sądzie jak mu morde rozkurwie, że to przez dragi i "traume po byłym". kurwa ja pierdolę.
Bardzo przykra sprawa... która wiele tłumaczy, np. podejście do fety. Najważniejsze to, aby było ujście dla emocji.
Jak już pisałem, ćwiczę pół-zawodowo od dobrych kilku lat sporty walki. Uwierz, to pomaga rozładować emocje jak nic innego.
Popatrz taka Julia Szeremetaa spełnia się z wielkim sukcesami w boksie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !