Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
mag**-ga***n.***p
13.02.2025, 16:09
(13.02.2025, 08:15)Blade12 napisał(a): SkoRpion87 już napisałem czekam na odp
Brnij dalej, najrzetelniejsze info straight od skorpion87;-)
Tylko nie waż się zakładać wątku, o jak mnie wypierdolil w asshola kolega x y z ;-)
22.02.2025, 12:27
(13.02.2025, 16:06)Lifeisbrutal napisał(a): 105gram Skorpion aka diabeuu666 twierdzi,że to zamówienia, ale to są sample. Więc raczej zamówienia normalnie latają skoro sample mu wysyłają.
Kolego wytłumaczylem sytuację z crystal mafia
Jak nie czytałeś to zapraszam do lektury.
Zauważyłem że lubisz afery kręcić cały czas o coś masz ból dupy do mnie....
Sample nie sample. Recki są szczere i pizzę jak działa dana substancja,nic nie jest naciągane!! Sam Vendor odrazu to zaznaczył żeby nie robić przypadkiem czegoś takiego.
Więc o co Ty masz ból dupy? O te sample? To sobie napisz może też dostaniesz. "Nie lubisz mnie to nie lub bez celu i bezsensu sku....." Jak to Gural nawijał .
I tak, zamówienia latają cały czas. Wszystko gra i towar ogień
Ale co ma piernik do wiatraka?? Napisałem, zgodzili się no i super. Poszedł test, recki wrzucone. Vendor ma coś przynajmniej w Temacie na temat swoich RC a potencjalni klienci przed zakupem mogą również sobie przeczytać recenzję i rozjaśni im to sytuację z jaką jakością RC mają do czynienia i jaki ma profil działania.
Dla każdego się tutaj jakiś pozytyw znajdzie. W czym kłopot? Zauważyłem, że tutaj każdy o coś jak sie nie przyjebie to chyba by korona mu z głowy spadła. LOBO to już wgl ręce opadają i brak słów. Ty też to wgl taki chodzący fimfaramafa i co to ja nie jadłem.w życiu i wszystko wiem najlepiej i nie znam się ale się wypowiem, kot kreskowy to już tradycja nakazuje jemu się przyjebac do mnie ale po prostu dla zasady....
Weźcie wrzućcie już na luz. Baby jesteście?
Nigdy w życiu błędów nie popełniliście różnych? Nigdy Wam niczego nie przestano wypominać i ani jedna rzecz nigdy nie została puszczona w nie pamięć? No to gratuluję. Jesteście naprawdę unikatami chyba.
Nikomu nic nie robię, pisze recki w różnych tematach sklepów. To i tak źle i zawsze ktoś jakiś powód znajdzie ale stworzy problem żeby sie dojebac o coś.....
23.02.2025, 03:40
SkoRpion87 Czytałem twoją " lekturę" u crystalmafia to po pierwsze. Po drugie wyjebane mam w sumie czy za to płacisz czy to sample, to twoja sprawa nie moja. Ja raczej nie czuje trzeby pisania do nich o sample bo jakbyś chciał widzieć we wtorek minie miesiąc jak jestem czysty od dragów typu mef, klef itp.