Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klonazepam
13.02.2025, 20:38
Kapitan
Może po prostu słabo reaguję na klona.
Ewentualnie oczekiwałem od niego innego działania, a dostałem inne, nie skupiłem się na nim i na tej podstawie twierdzę, że słabo działał, nie wiem.
W każdym razie alpra "na co dzień" i zolpi typowo na sen to moi faworyci na ten moment.
Może po prostu słabo reaguję na klona.
Ewentualnie oczekiwałem od niego innego działania, a dostałem inne, nie skupiłem się na nim i na tej podstawie twierdzę, że słabo działał, nie wiem.
W każdym razie alpra "na co dzień" i zolpi typowo na sen to moi faworyci na ten moment.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
13.02.2025, 23:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.02.2025, 23:42 przez Lifeisbrutal.)
M7G9O Klony dają często takiego em poczucie
" trzeźwości" , że niby nie klepie a tak naprawdę klepie, wtedy trzeba uważać bo jeden klon za dużo i zerwana taśma gotowa.
" trzeźwości" , że niby nie klepie a tak naprawdę klepie, wtedy trzeba uważać bo jeden klon za dużo i zerwana taśma gotowa.
14.02.2025, 00:04
(12.02.2025, 14:56)M7G9O napisał(a): To ja nie wiem, co za klona brałem...
Mnóstwo opowieści słyszałem o przespanych kilku dniach po za dużej dawce albo o kompletnej amnezji a niczego takiego nie doświadczyłem.
Nawet 6mg + seta nie kładło mnie do spania mimo (jeszcze wtedy) zerowej tolerki i w ogóle mało co czułem.
Za to alpra w ilości 2mg + 2 piwka albo zioło daje mi zajebiste efekty i pozwala zasnąć jeśli jest taka potrzeba.
Śmiem twierdzić, że ktoś Cię oszwabił i to nie był "czysty i oryginalny" clonazepam.
Nie łącz alko z bezno !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.02.2025, 01:10
(12.02.2025, 14:56)M7G9O napisał(a): To ja nie wiem, co za klona brałem...
Mnóstwo opowieści słyszałem o przespanych kilku dniach po za dużej dawce albo o kompletnej amnezji a niczego takiego nie doświadczyłem.
Nawet 6mg + seta nie kładło mnie do spania mimo (jeszcze wtedy) zerowej tolerki i w ogóle mało co czułem.
Za to alpra w ilości 2mg + 2 piwka albo zioło daje mi zajebiste efekty i pozwala zasnąć jeśli jest taka potrzeba.
Weź 20mg i pół litra to zobaczysz działanie. Oczywiście żartuje i nie polecam aczkolwiek sam miewałem takie ekscesy
14.02.2025, 03:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2025, 03:32 przez Lifeisbrutal.)
Ja co prawda wódą nigdy nie popijałem bo nie miałam odwagi na taki mocny mix. Ale ile razy brałem po 4-6 klonów do tego czteropak i kończyłem na nieświadomce kolejnego dnia bez dwóch paczek. Także benzo i alko w dużych ilościach zawsze zerwie taśme.
06.03.2025, 13:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.03.2025, 13:07 przez Lifeisbrutal.)
Ostatnio miałem klony, łączyłem je nawet z bromazolam i nic mi nie było. Wręcz przeciwnie same pozytywy widziałem. Ani zerwanej taśmy ani nic z tych rzeczy. Także zerwana taśma to nie jest reguła, wszystko zależy od dawkowania plus ewentualnie miksów.
08.03.2025, 15:54
No i nie każdy po prostu nadaje się do jedzenia benzo xD mi zrywa po leczniczych ilościach i unikam jak ognia