Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"?
07.01.2025, 17:48
Śmiech to zdrowie w końcu
Jak wam źle na bebechach to polecam kłaść się na lewym boku

Jak wam źle na bebechach to polecam kłaść się na lewym boku
07.01.2025, 20:44
pije duzo wody chodze czesto sikac . zwieszam sie w gierce albo wychodze z chaty przejść się
07.01.2025, 20:47
Ooo chłopie to po czym ty miałeś grubo, że potrafisz wyjść z chaty w takim stanie? ZmiataZplanszy
08.01.2025, 10:42
Ja to przeważnie kładę się a łazience na kafelkach myjąc się na przemian wodą zimną i ciepłą ale dawno nie miałem za grubo zawsze po papierze albo dropsach jakiś takich lepszych w takich chwilach to tylko modlitwa żeby zeszło i że nigdy już nie będę xd
10.01.2025, 10:12
Oj tak kafelki mają to coś w sobie co stawia na nogi XD Potwierdzam
kocham piwo
11.02.2025, 02:39
(08.01.2025, 10:42)Dzejdzej123 napisał(a): Ja to przeważnie kładę się a łazience na kafelkach myjąc się na przemian wodą zimną i ciepłą ale dawno nie miałem za grubo zawsze po papierze albo dropsach jakiś takich lepszych w takich chwilach to tylko modlitwa żeby zeszło i że nigdy już nie będę xd
A to ciekawe zjawisko. XDD
Raz jak byłem mocno najebany w sylwestra któregoś tam roku i prawie zgonowałwm to też chwilę położyłem się na podłodze w łazience. xDD
08.07.2025, 23:14
Leżeć i mocno oddychać. Ewentualnie przemywanie zimną wodą twarzy. Jakiś neuroleptyk też jest mile widziany lub benzo
09.07.2025, 02:52
Zazwyczaj jak zajebie za duża bombe to rzygam albo zerwie mnie parę razy i po chwili stabilizuje się bania u cygana bania u cygana hej 🙋
Be objective and honest.
09.07.2025, 08:55
Kiedyś, kiedy przedobrzyłem z piko i zadzwoniłem do starego ćpuna powiedzieć, że jest za grubo i zapytać co robić odpowiedział mi zdziwiony: "ale jak to za grubo?"
Od tamtego momentu nie istnieje dla mnie pojęcie "za grubo" i nie marnuje sobie żadnego momentu fazy na zastanawianie się czy przypadkiem nie przesadziłem z dawką.
Gdyby ktokolwiek miał wykorkować z powodu przyjęcia za dużej dawki (na co jest bardzo mała szansa u zdrowych osób), to stałoby się to niezależnie od tego, czy będzie przemywał twarz zimną wodą, głęboko oddychał czy jakiekolwiek tam macie inne sposoby na zbicie tak wspaniałej fazy.
Od tamtego momentu nie istnieje dla mnie pojęcie "za grubo" i nie marnuje sobie żadnego momentu fazy na zastanawianie się czy przypadkiem nie przesadziłem z dawką.
Gdyby ktokolwiek miał wykorkować z powodu przyjęcia za dużej dawki (na co jest bardzo mała szansa u zdrowych osób), to stałoby się to niezależnie od tego, czy będzie przemywał twarz zimną wodą, głęboko oddychał czy jakiekolwiek tam macie inne sposoby na zbicie tak wspaniałej fazy.

![[Obrazek: FGMr4-Yn-Vg-AAea-Fv.jpg]](https://i.ibb.co/L8tF1yB/FGMr4-Yn-Vg-AAea-Fv.jpg)