Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
"Samobójstwo uzytkownika na forum o tematyce dopalaczy"!
19.02.2025, 20:08
Czas Szefa wszystkich szefow 😎 na tymze forum zwanym dalej dupalkiem sp z oo, z siedziba firmy w czellusciach ynternetow...dobiegł nieuchronnego końca...
Wyslalem maila do góry Maniek z apelacja o usuniecie mojego konta z dniem jutrzejszym, bez odwolania i 2 tygodniowej odprawy...
Szanujta wyzej wspomnianego moderata, bo jako jedyny ciagnie ten ciezki wóz z wunglem i to sam na barkach
horsii ech ta szkapa...chodzacy " harlequin" wiedzy cpunskiej, ale to nie znaczy ze sie nie myli i "czeba" go slepo sluchac we wszystkim, rowniez tyczy sie to kazdego i kazdej informacji...
GlasshanD Spindalaj stad jak najdalej i sie nawet nie ogladaj
Epsiakos Jestes prawilniak moderat i nikt jak Ty nie bedzie trzymal rygoru i potzadku wojskowego na tym forummo... Dziekowa ze sie za mna "wstawiles", i "zaryzykowales" swoja rzyć dla mnie/lub nie zrobiles ;-)...Ty wiesz o czym prawie ;-)
Lukas1985 no hard feelings...szakun i rob porzadki cpunskiej merytoryki...
kot_kreskowy Chuckusiu norrisku dupala, rob porzadki lecz kulturalnie i z zachowaniem wszelakich zasad savoie-vivre'u
Lifeisbrutal Pozdrow kotki ode mnie!
a reszta sluchajta madrzejszych wujów i sie nie przecpiejta tam...weryfikujta kazde info i nie zdawajcie sie slepo na innych...edukowac sie mi tu
Zyczac wszystkiego zdrowiejszego i madrzejszego...macham na gudbaj ...widzimy sie na Powązkach
Wyslalem maila do góry Maniek z apelacja o usuniecie mojego konta z dniem jutrzejszym, bez odwolania i 2 tygodniowej odprawy...
Szanujta wyzej wspomnianego moderata, bo jako jedyny ciagnie ten ciezki wóz z wunglem i to sam na barkach

horsii ech ta szkapa...chodzacy " harlequin" wiedzy cpunskiej, ale to nie znaczy ze sie nie myli i "czeba" go slepo sluchac we wszystkim, rowniez tyczy sie to kazdego i kazdej informacji...
GlasshanD Spindalaj stad jak najdalej i sie nawet nie ogladaj

Epsiakos Jestes prawilniak moderat i nikt jak Ty nie bedzie trzymal rygoru i potzadku wojskowego na tym forummo... Dziekowa ze sie za mna "wstawiles", i "zaryzykowales" swoja rzyć dla mnie/lub nie zrobiles ;-)...Ty wiesz o czym prawie ;-)

Lukas1985 no hard feelings...szakun i rob porzadki cpunskiej merytoryki...
kot_kreskowy Chuckusiu norrisku dupala, rob porzadki lecz kulturalnie i z zachowaniem wszelakich zasad savoie-vivre'u
Lifeisbrutal Pozdrow kotki ode mnie!
a reszta sluchajta madrzejszych wujów i sie nie przecpiejta tam...weryfikujta kazde info i nie zdawajcie sie slepo na innych...edukowac sie mi tu
Zyczac wszystkiego zdrowiejszego i madrzejszego...macham na gudbaj ...widzimy sie na Powązkach

19.02.2025, 21:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.02.2025, 21:09 przez kot_kreskowy.)
@"LOBO"
Trzymaj się tam druchu
A Czak Noris jak nie znajdzie jakiegoś innego poglądu na ten przybytek spierdolenia to też możliwe, że niebawem odejdzie.
Póki co będę dalej nakurwiał z półobrotu savoie-vivre
Pozdro Krzysiu Jeżynka 😎
Trzymaj się tam druchu

A Czak Noris jak nie znajdzie jakiegoś innego poglądu na ten przybytek spierdolenia to też możliwe, że niebawem odejdzie.
Póki co będę dalej nakurwiał z półobrotu savoie-vivre

Pozdro Krzysiu Jeżynka 😎
20.02.2025, 17:31
napisze jak zwykle po swojemu ... yaaaaaaaaaasne
i że niby co będziesz teraz robił? pracował? dbał o siebie? rodzinę? nie wiem psa?
zdrowa dieta? ćwiczenia? no i sen? czy co?
taka poważna zmiana jak RZUCENIE DOPALA wymaga poświeceń i olbrzymiej motywacji
i że niby co będziesz teraz robił? pracował? dbał o siebie? rodzinę? nie wiem psa?
zdrowa dieta? ćwiczenia? no i sen? czy co?
taka poważna zmiana jak RZUCENIE DOPALA wymaga poświeceń i olbrzymiej motywacji