Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) - (ARCHIWUM)
20.02.2025, 17:19
(21.01.2025, 17:13)Nightmares napisał(a): wam sample dawac, to juz lepiej w kibel wyjebac, tyle samo byloby wiadomo o dzialaniu - nic
Masz moją opinię przecież, dla mnie to identyczny materiał tylko zapach inny, ale działanie w 100% to samo.

https://dopal.org/showthread.php?tid=510...#pid124200
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.02.2025, 17:37
@"Nightmares"
Rzeczywiście nie spojrzałem na datę.
Rzeczywiście nie spojrzałem na datę.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.02.2025, 18:50
Wiem wiem @"Nightmares" do kogo i o co był ten post.
I nikogo nie bronię, po prostu się tak o odniosłem.
Ja gdybym to suma sumaru testował to bym to całkowicie inaczej napisał, no ale teraz to już historia...
I nikogo nie bronię, po prostu się tak o odniosłem.
Ja gdybym to suma sumaru testował to bym to całkowicie inaczej napisał, no ale teraz to już historia...
21.02.2025, 01:13
(20.02.2025, 07:36)Loczek napisał(a): smakosz Jeżeli by było za darmo to wiesz ile wiary w ogóle by to brało? Cena to indywidualna kwestia V.
mordo myśle że @"M7G9O" dobrze ci napisał odnośnie ceny i tu jest już wszystko jasne. Coco miętowe jest dobre i napewno spoko działa ale cena troche odstrasza bo w tej cenie wolał bym kupić 4 mmc 3 fmc lub fryture
21.02.2025, 19:56
Obstawiam, że chwyt miał być tutaj taki, że po części tak jak w przypadku płacenia za jabłko na iphonie, tutaj płacimy za ładną fiolkę z naklejką, kolor i smak produktu i samą nazwę Coco Exclusive.
Wiadomo, to Vendor ustala ceny i nie mamy powodu ani prawa z nimi dyskutować, ale uważam, że w tym przypadku troszeczkę przecenili produkt i zbyt pochopnie założyli, że ludzie kupują oczami. Biorąc pod uwagę, chociażby Cherry u Esco, cena jest taka sama jak za 3cmc, a tutaj cena ponad dwukrotnie wyższa niż PRAWDOPODOBNIE koszt półproduktów do zrobienia soli.
Mimo wszystko z opisów wynika, że produkty bardzo ciekawe, fajny pomysł na pakowanie, dodanie kolorku i smaku.
Można tylko rozważyć strzał we własne kolano, którym jest cena, bo podejrzewam, że to właśnie ona powoduje (jak sądzę) dosyć małą sprzedaż.
Wiadomo, to Vendor ustala ceny i nie mamy powodu ani prawa z nimi dyskutować, ale uważam, że w tym przypadku troszeczkę przecenili produkt i zbyt pochopnie założyli, że ludzie kupują oczami. Biorąc pod uwagę, chociażby Cherry u Esco, cena jest taka sama jak za 3cmc, a tutaj cena ponad dwukrotnie wyższa niż PRAWDOPODOBNIE koszt półproduktów do zrobienia soli.
Mimo wszystko z opisów wynika, że produkty bardzo ciekawe, fajny pomysł na pakowanie, dodanie kolorku i smaku.
Można tylko rozważyć strzał we własne kolano, którym jest cena, bo podejrzewam, że to właśnie ona powoduje (jak sądzę) dosyć małą sprzedaż.
26.02.2025, 07:27
Fake coco od @"HighlifeMarket"
Ilosc 5g
Opis : faza przebiega sprawnie i, pomyslnie od, poczatku wraz z, 1 dawką speed wyczuwalny ale przewaga eufori towar pokruszył się łatwo a ilość 5 g starczyla na ponad noc i, kazda dawka działa jak ta podstawowa z czego jestem zadowolony .
Pozdrawiam
Ilosc 5g
Opis : faza przebiega sprawnie i, pomyslnie od, poczatku wraz z, 1 dawką speed wyczuwalny ale przewaga eufori towar pokruszył się łatwo a ilość 5 g starczyla na ponad noc i, kazda dawka działa jak ta podstawowa z czego jestem zadowolony .
Pozdrawiam
26.02.2025, 15:27
Ja zamówiłem sobie 3 fiolki i opanowaliśmy ze znajomym we dwóch w sobotni wieczór było tak akurat… Działało to na nas jak stare pierwsze exclusive od smile jesteśmy w szoku naprawdę… naszym zdaniem jest tam „stara mefa”
nie wiem skąd oni to wzięli może trzymali w szafie 15 lat hehe ma inne działanie niż 4mmc co mają w ofercie… no dla mnie najlepsza substancja i wydaje mi się cena do jakości ok bo pamiętam jak dawałem 90zl za fiolkę kiedyś i nikt z tego powodu nie płakał 
Dobra bajerka czystość umyslu, błogość, chec do życia, libido meeega… To jest to czego szukałem dla mnie 10/10 nic dodać nic ująć
Jestem z tych co cenią jakoś a nie ilość mam nadzieję że jakość będzie cały czas ta sama a ja będę zamawiał cały czas !! Dzięki wielkie vendorowi za spełnienie marzeń hehehehe stary mef mmmmmm
nie wiem skąd oni to wzięli może trzymali w szafie 15 lat hehe ma inne działanie niż 4mmc co mają w ofercie… no dla mnie najlepsza substancja i wydaje mi się cena do jakości ok bo pamiętam jak dawałem 90zl za fiolkę kiedyś i nikt z tego powodu nie płakał 
Dobra bajerka czystość umyslu, błogość, chec do życia, libido meeega… To jest to czego szukałem dla mnie 10/10 nic dodać nic ująć
Jestem z tych co cenią jakoś a nie ilość mam nadzieję że jakość będzie cały czas ta sama a ja będę zamawiał cały czas !! Dzięki wielkie vendorowi za spełnienie marzeń hehehehe stary mef mmmmmm