Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Śmierć na Receptę Dokument Lektor PL
26.06.2022, 21:51
Ogólnie to z tego co zauważyłem, to na przykład takie benzodiazepiny psują głową kilkanaście razy mocniej od narkotyków.
Na forach jak czytam, to większość co wpadła w depresję, straciła uczucia czy nie widzi sensu w życiu, wspomagała się benzodiazepinami
Na forach jak czytam, to większość co wpadła w depresję, straciła uczucia czy nie widzi sensu w życiu, wspomagała się benzodiazepinami
29.06.2022, 05:18
(25.06.2022, 16:44)M100 napisał(a): Pieniądz zadzi światem i dopóki tak będzie to marnie to widzę.
Człowiek goni za pieniądzem z klapkami na oczach.
Globalne ocieplenie i masa innych naturalnych katastrof do czego to wszystko prowadzi to żadne pieniądze nie pomogą.
Truć się na wzajem żeby zarobić i nie ponosić za to konsekwencji u źródła tylko wino ładuje po środku...
sure , you have truth
30.06.2022, 17:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2022, 17:41 przez Mockryształów.)
(26.06.2022, 21:51)DwDPzN napisał(a): Ogólnie to z tego co zauważyłem, to na przykład takie benzodiazepiny psują głową kilkanaście razy mocniej od narkotyków.
Jest coś w tym co napisałeś...pierwszy raz wzięłam benzo jak któregoś razu wkręciła mi się schiza na początku zaczynałam od małych ilości 1-2 tabletki i było ok. Miałam je brać tylko jak coś mi się wkręci a,że po ciągu potrzebowałam 2 dni na dojście do siebie i wytrzymanie bez ćpania brałam benzo z dnia na dzień o kilka tabletek więcej,popijałam piwem przez co mocniej działały doszłam do dość sporych dawek. Zapisywane miałam 2 opakowania które miały mi starczyć na 2 miesiące no ale oczywiście tak nie było.Rano się budziłam i ich szukałam.... pamiętałam tylko moment w którym brałam 10 później film mi się urywał tak jakby ... I tak się przyzwyczaiłam do życia bez ćpania biorąc benzo miesiąc przerwy od narkotyków aż w tym miesiącu nie dostałam recepty na benzo..już nawet łapówka nie przekonała psychiatry..a bez nich no faktycznie jest średnio jak coś się wkręci i czegoś w życiu brakuje.
03.07.2022, 09:21
(03.07.2022, 09:10)M100 napisał(a): MockryształówTy widzę teraz każdy mój post będziesz śledził xD i cicho już bo za dużo piszesz
Ja Ci o tym nie raz mówiłem a nawet wczoraj
Weź to do siebie