Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Grzyby - Temat ogólny
27.05.2022, 15:37
są jakieś złote rady, dla biorących grzyby? w niedziele będę jadł i nie wiem na co się nastawić. co powinienem robić, a czego nie?
27.05.2022, 16:05
(27.05.2022, 15:53)Agata22 napisał(a): Właśnie też mam pytanie czy lepiej suszone czy takie gotowe prosto ścięteA jaką odmianę macie? Mi golden teacher najbardziej pasowały. Po pierwsze zero obowiązków, zaplanowany wypad w plener, jakieś ognisko, woda, ogólnie brane na łonie natury. Można jeść i suche tylko trzeba pamiętać żeby były dobrze przechowywane bo substancja aktywna z grzybów szybko się utlenia do nieaktywnej formy, ze świeżych można zrobić wywar z dodatkiem cytryny, sam nie próbowałem ale podobno efekty są lepsze i nie siada tak na brzuch jak świeże grzyby jedzone same
27.05.2022, 16:12
Kurcze trudno mi powiedzieć o odmianie bo się na tym kompletnie nie znam dokładnie wyglądają tak samo jak wpisałam w google grzyby halucynogenne
27.05.2022, 16:13
zadbaj o dobre s&s, przygotuj sie mentalnie, i towarzystwo żeby nie było jakieś wybitnie przyjebane, bo nie chcesz spędzic wielu godzin w takim stanie z jakimiś czubami
nie nakręcaj się, zachowaj spokój, proste rzeczy. daj się ponieść i nie panikuj w razie czego bo nic sie nie ma prawa stać
nie nakręcaj się, zachowaj spokój, proste rzeczy. daj się ponieść i nie panikuj w razie czego bo nic sie nie ma prawa stać
27.05.2022, 17:53
na facebooku jest grupa Psylocibe Cubensis PL, bardzo polecam. duzo fachowców, ktorzy znają się na rzeczy
27.05.2022, 18:55
Tak jak kolega wyżej pisze przygotuj się mentalnie na to byś nie miał debili w ekipie i faza sama wejdzie ale nie pokazuj się ludzia nie idź na miasto czy coś takiego wypad w plenerze góry lub gdzie będziesz czół się bezpiecznie
03.07.2022, 10:04
Takie przygotowane od razu do spożycia żebyś miał pewność że się nie zatrujesz.
Holenderscy vendorzy i kasyniak takie mają.
I najpierw spróbuj jeden kawałek i popatrz co się stanie ,czy aby na pewno było wszystko ok.
Bezpieczeństwo przedewszystkim.
Od siebie polecę grzyby Atlantis na pierwszy raz.
Zresztą substancja 4-ho-met to też jest podobna faza - najlepiej zacząć od tego tak aby być przygotowany na grzyby.
Holenderscy vendorzy i kasyniak takie mają.
I najpierw spróbuj jeden kawałek i popatrz co się stanie ,czy aby na pewno było wszystko ok.
Bezpieczeństwo przedewszystkim.
Od siebie polecę grzyby Atlantis na pierwszy raz.
Zresztą substancja 4-ho-met to też jest podobna faza - najlepiej zacząć od tego tak aby być przygotowany na grzyby.