Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
21.01.2025, 19:38
Tu masz temat o tym poczytaj sobie czy warto
https://dopal.org/showthread.php?tid=5013
https://dopal.org/showthread.php?tid=5013
19.02.2025, 22:07
(19.12.2024, 23:58)Designer-Chems napisał(a): Dear customer,
We can now send shipments with InPost!!!!!!!
Also be awere that MDPHP powder is not the same as MDPHP freebase
🙏
Z Inpost jak widać od jakiegoś czasu korzystają.
Coolchems Musisz napisać do nich e-maila i zapytać co i jak. Może Designer-Chems mają jakiś nowy oddział firmy w PL i wysyłają na paczkomaty, kto wie

20.02.2025, 08:44
Więc nie wysyłają do paczkomatu INPOST (mimo że tak twierdzą).
Tylko do paczkomatu DPD. Tak jak napisał horsii 🙂
Aby otrzymać paczkę, Designer-chems potrzebuje:
• Imienia (myślę, że może być wymyślone)
• Adresu skrzynki pocztowej DPD
• Adresu e-mail lub numeru telefonu
O ile wiem, nikt nie potrzebuje tych danych, aby wysłać je do paczkomatu -InPost-, ponieważ dostawca podaje ''swój numer'' lub ''adres e-mail'' do odbioru przesyłki, a następnie wysyła kod odbioru.
Mogę się mylić, ponieważ nie wiem dokładnie, jak działa aplikacja INPOST. Jednak sposób wysyłki różni się od powszechnej praktyki dostawców PL.
Tylko do paczkomatu DPD. Tak jak napisał horsii 🙂
Aby otrzymać paczkę, Designer-chems potrzebuje:
• Imienia (myślę, że może być wymyślone)
• Adresu skrzynki pocztowej DPD
• Adresu e-mail lub numeru telefonu
O ile wiem, nikt nie potrzebuje tych danych, aby wysłać je do paczkomatu -InPost-, ponieważ dostawca podaje ''swój numer'' lub ''adres e-mail'' do odbioru przesyłki, a następnie wysyła kod odbioru.
Mogę się mylić, ponieważ nie wiem dokładnie, jak działa aplikacja INPOST. Jednak sposób wysyłki różni się od powszechnej praktyki dostawców PL.
24.02.2025, 13:28
Designer-Chems Hi, I made an order, payed via revolut and forgot to include tax. I've sent it today to you guys and sent you an email. Can you please help me with that?
W tym samym dniu co napisałem powyższego posta ziomek mi wysłał nr trackingowy i wszystko leci pięknie od wczoraj
, także zdam relację jak się kurwy celne nie przypierdolą (swoją drogą kurwy jebane i ten cały kraj. Powinienem mógł wpierdalać co chce i kupować broń legalnie. Założę sobie kurwa nowy kraj na małej wysepce za 300 lat jak się dorobię
i was zapraszam wszystkich pojeby
).
Aby wyrobić paszport należy się na wejściu paczka alpry
NARAZIE JEST LEGITNIE, PRZESTAŃCIE PŁAKAĆ, BĘDĘ ZDAWAŁ RELACJE JAK PRZYJDZIE
LEGITNE, NA 3 DZIEŃ OD ZAMÓWIENIA JUŻ MIAŁEM PAKĘ
Albo konkurencja podkłada kłody pod nogi sklepowi tymi złymi opiniami albo miałem farta. Zapakowane było też bardzo dobrze. **** Opis Pakowania ****
![[Obrazek: IMG-20250228-101758.jpg]](https://i.ibb.co/kV0mD65q/IMG-20250228-101758.jpg)
Teraz się zastanawiam co najpierw jebnąć bo praktycznie każde benzo wykupiłem co mieli. Gidazepam mówią, że git na czilere i euforie.
(24.02.2025, 13:28)Baklazaniszcze napisał(a): Designer-Chems Hi, I made an order, payed via revolut and forgot to include tax. I've sent it today to you guys and sent you an email. Can you please help me with that?
W tym samym dniu co napisałem powyższego posta ziomek mi wysłał nr trackingowy i wszystko leci pięknie od wczoraj

Aby wyrobić paszport należy się na wejściu paczka alpry
NARAZIE JEST LEGITNIE, PRZESTAŃCIE PŁAKAĆ, BĘDĘ ZDAWAŁ RELACJE JAK PRZYJDZIE
LEGITNE, NA 3 DZIEŃ OD ZAMÓWIENIA JUŻ MIAŁEM PAKĘ

Albo konkurencja podkłada kłody pod nogi sklepowi tymi złymi opiniami albo miałem farta. Zapakowane było też bardzo dobrze. **** Opis Pakowania ****
![[Obrazek: IMG-20250228-101758.jpg]](https://i.ibb.co/kV0mD65q/IMG-20250228-101758.jpg)
Teraz się zastanawiam co najpierw jebnąć bo praktycznie każde benzo wykupiłem co mieli. Gidazepam mówią, że git na czilere i euforie.
Epsiakos napisał 28.02.2025, 16:00:
Nie opisuj sposobu pakowania, nastepnym razem bedzie Ban.
Nie opisuj sposobu pakowania, nastepnym razem bedzie Ban.