Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
28.02.2025, 15:50
(28.02.2025, 14:23)Lifeisbrutal napisał(a): antoneusz Ale co cię dziwi? Dziwi cię, że tolerancja rośnie? No nie ośmieszaj się. To normalne zjawisko. XD
(28.02.2025, 15:47)kot_kreskowy napisał(a): Mefedron nie jest stworzony do nosa.
Nos jest od wąchania kwiatków a do mefedronu jest żołądek i dupa😎
przyznam ci rację.
Epsiakos napisał 28.02.2025, 15:52:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
28.02.2025, 21:01
Piękny, it's beautiful. 4 fiter kurwa. Tak myślałem

28.02.2025, 21:19
Czyli wszystko się zgadza i to mnie bardzo cieszy
Dziękuję koledzy za zabranie głosu i rozwianie wątpliwości.

28.02.2025, 22:18
Opinia w odpowiednim dziale będzie mile widziana

(28.02.2025, 15:47)kot_kreskowy napisał(a): Mefedron nie jest stworzony do nosa.
Nos jest od wąchania kwiatków a do mefedronu jest żołądek i dupa😎
a tam pierdzielisz. tylko nie nie obrażaj

akurat dla mnie ta idealna faza jest właśnie - nosowa - a co ćpuń to obyczaj.
to jedyny prawilny keton, który można w nos ładować wiadrami! takie moje zdanie...
( ok, są jeszcze nepy, alfy, 3mmc, dobrej jakości amph i podobne... które się do tego idealnie nadają, piszę akurat o bohaterze wątku )
a to jakie kto ma zboczenia zostawmy w szufladzie indywidualnych poCzeb

mrrrrau

02.03.2025, 18:07
U mnie wszystko jest przepuszczane przez nos i nie narzekałem jeszcze na nic. 
W zasadzie przy chęci czystej serotoniny, to zarzucałbym MDMA oral, a nie mefedron w bombce.
Dla mnie zawsze musi być trochę tej dopaminki, którą daje mi kinol.

W zasadzie przy chęci czystej serotoniny, to zarzucałbym MDMA oral, a nie mefedron w bombce.
Dla mnie zawsze musi być trochę tej dopaminki, którą daje mi kinol.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
02.03.2025, 20:56
Nos to pewnego rodzaju rytuał, zwł jeśli chodzi o kryształy wszelakiego typu - a zwłaszcza mefedronu.
Zawsze można sobie coś niuchnąć, a resztę popić ( albo dziąsełko, pod języczek tez jest spoko - nawet często to stosuję haha
)
Zawsze można sobie coś niuchnąć, a resztę popić ( albo dziąsełko, pod języczek tez jest spoko - nawet często to stosuję haha

mrrrrau