Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tusi - Opinie o produkcie
28.02.2025, 20:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2025, 20:57 przez Rweqerew333.)
Spróbuj oral wiktororban. Już w niewielkiej dawce uruchamia się ciekawy profil. Pisałem o tym powyżej.
02.03.2025, 15:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2025, 15:01 przez Rweqerew333.)
(01.03.2025, 21:29)wiktororban napisał(a): Pewnie oralnie zadziała lepiej ale i tak za dużo w tym kitty
Nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz.
Kitty. No tak. W końcu ten mix nazywa się Kitty-Filipem.
DarkSonia a Ty jak tam? Udało się coś zdziałać?

To chyba Twoje pierwsze zetknięcie z dyso, prawda?
02.03.2025, 15:06
TAK, moje pierwsze jeśli chodzi o - ketamine
reckę możliwe, że walnę dziś .. musze siąść a nie odyebać pitu pitu
reckę możliwe, że walnę dziś .. musze siąść a nie odyebać pitu pitu

mrrrrau

03.03.2025, 01:37
Dla mnie Tusi jest dobre w tym, ze u mnie przynajmniej nie rusza libido ani troche, a dziala bardziej jak jakis podrzedny koks, lekki wytrzeszcz, troche nieogar no i nie ma jakiejś szczególnej ochoty na dokładkę, zapewne dlatego ze nie wpływa na wspomniane libido. Wystarczy mi te 2-3 zapałki walnąć w przeciągu kilku godzin i wystarczy, nawet więcej juz męczy mnie zwyczajnie psychicznie i na gały siada. Także tubka ma 3-4 mini posiedzenia albo zeby zrobić sobie wyśrubowany spacerek, maszeruje się jak na defiladzie.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
hejka...
![[Obrazek: tusi.jpg]](https://i.ibb.co/MkZ4qM04/tusi.jpg)
do Tusi zabrałam się chwile po tym, jak wkurwiłam się na "coco"
o których można coś poczytać w moich reckach w odpowiednich działach.
Wyszłam z psinką na spacer może to było z pół godzinki, i przystąpiłam do testów.
1.Pierwsze wrażenie, WOW, serio podoba mi się nie dość, że nazwa to jeszcze kolor prochu.
Duży plusik. Idealny imprezowy stack.
2. Towar - sypki, puderek, z przyjemnym zapchem - na razie 2:0
3. Poczytałam trochę o recepturach TUSI, trochę się boję mixów, w sumie to nienawidzę mixów
Mnie się to kojarzy z, odpadami z którymi nie ma co vendor zrobić,
dorzuca coś aromatycznego czasami barwnik, i byle sprzedać nawet śmieci...
Czy tak było w przypadku TUSI od HighlifeMarket ? napiszę później.
Testy:
- uczuleniuwka - no raczej.
nie wiem czego się kompletnie spodziewać, niby mdma, niby ketamina a może jeszcze jakies ketony cholera wie jakie - no nic lecimy
50mg ... ładowało się jakieś 15?20min? może więcej, nie patrzyłam specjalnie na zegarek ale z pewnością dużo dużo dłużej niż mefy, klefy i podobne wynalazki
- Czuć małe dyso ( hmm ) pokój nabiera nowego znaczenia, kurwa widzę kurz! ja pierdolę
sobie myślę w ciul wydajne, i nawet ta faza mi się podoba, serio - zajebista - delikatna, nienachalna, jest ok, wewnętrzny spokój, no i ten ... jebany kurz
Potrwało to około godzinki.
Przemyślenia, rozkmina, i moralniak... kurwa zajebać raz jeszcze czy sobie dorzucić tak z 2x?
Idzie 150mg!
Koledzy i koleżanki, jest spoko... ale mi kurwa obraz zaczyna klatkować!
Kurwa - coś mi się z rękami dzieje, jakieś cięższe, nie jakaś wkręta ale jakbym była pijana
Kurwa - chciałam wstać, może lepiej nie
Kurwa, może jednak wstanę ( ja pierdole prawie się wyjebałam ) podróż do łazienki to była chyba całonocna wyprawa, ale jak popatrzyłam na zegarek to minęło może 15 min haha, ja pierdolę...
HighlifeMarket - ten towar jest zajebisty!
Całość po tym smyrnięciu trwała około 2.5 godziny pamiętam dobrze, bo moja psina chciała wyjść koło 4:00,
a po 1:00 zaczęłam testować.
Moja ocena? z nowych wynalazków / mixów ? 9/10
Dlaczego nie 10/10 ? ten piepszony aromat - serio za dużo!!!!!!!!!!!!
dała bym połowę! Każda osoba, która to lubi ogarniać w nosie ( tak jak np ja ) podziękuje Wam za to!
Żadnych innych zastrzeżeń nie mam!
Normalnie dostaje Certyfikat Soni![font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★ [size=1][font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★[/font][/font][/size] [font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★[/font][font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★ [/font]
Bawiłam się super!★
![[Obrazek: zakon2.jpg]](https://i.ibb.co/pjLqQ7x7/zakon2.jpg)
zero zjazdu / zero gastro / normalny sen
Gorąco Polecam!
ZAKON BAWIŁ SIĘ WYŚMIENICIE!
dziękuję HighlifeMarket
![[Obrazek: tusi.jpg]](https://i.ibb.co/MkZ4qM04/tusi.jpg)
do Tusi zabrałam się chwile po tym, jak wkurwiłam się na "coco"
o których można coś poczytać w moich reckach w odpowiednich działach.
Wyszłam z psinką na spacer może to było z pół godzinki, i przystąpiłam do testów.
1.Pierwsze wrażenie, WOW, serio podoba mi się nie dość, że nazwa to jeszcze kolor prochu.
Duży plusik. Idealny imprezowy stack.
2. Towar - sypki, puderek, z przyjemnym zapchem - na razie 2:0
3. Poczytałam trochę o recepturach TUSI, trochę się boję mixów, w sumie to nienawidzę mixów

Mnie się to kojarzy z, odpadami z którymi nie ma co vendor zrobić,
dorzuca coś aromatycznego czasami barwnik, i byle sprzedać nawet śmieci...
Czy tak było w przypadku TUSI od HighlifeMarket ? napiszę później.
Testy:
- uczuleniuwka - no raczej.
nie wiem czego się kompletnie spodziewać, niby mdma, niby ketamina a może jeszcze jakies ketony cholera wie jakie - no nic lecimy
50mg ... ładowało się jakieś 15?20min? może więcej, nie patrzyłam specjalnie na zegarek ale z pewnością dużo dużo dłużej niż mefy, klefy i podobne wynalazki
- Czuć małe dyso ( hmm ) pokój nabiera nowego znaczenia, kurwa widzę kurz! ja pierdolę

sobie myślę w ciul wydajne, i nawet ta faza mi się podoba, serio - zajebista - delikatna, nienachalna, jest ok, wewnętrzny spokój, no i ten ... jebany kurz

Potrwało to około godzinki.
Przemyślenia, rozkmina, i moralniak... kurwa zajebać raz jeszcze czy sobie dorzucić tak z 2x?
Idzie 150mg!
Koledzy i koleżanki, jest spoko... ale mi kurwa obraz zaczyna klatkować!
Kurwa - coś mi się z rękami dzieje, jakieś cięższe, nie jakaś wkręta ale jakbym była pijana
Kurwa - chciałam wstać, może lepiej nie
Kurwa, może jednak wstanę ( ja pierdole prawie się wyjebałam ) podróż do łazienki to była chyba całonocna wyprawa, ale jak popatrzyłam na zegarek to minęło może 15 min haha, ja pierdolę...
HighlifeMarket - ten towar jest zajebisty!
Całość po tym smyrnięciu trwała około 2.5 godziny pamiętam dobrze, bo moja psina chciała wyjść koło 4:00,
a po 1:00 zaczęłam testować.
Moja ocena? z nowych wynalazków / mixów ? 9/10
Dlaczego nie 10/10 ? ten piepszony aromat - serio za dużo!!!!!!!!!!!!
dała bym połowę! Każda osoba, która to lubi ogarniać w nosie ( tak jak np ja ) podziękuje Wam za to!
Żadnych innych zastrzeżeń nie mam!
Normalnie dostaje Certyfikat Soni![font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★ [size=1][font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★[/font][/font][/size] [font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★[/font][font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol', Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, 'ヒラギノ角ゴ Pro W3', メイリオ, Meiryo, 'MS Pゴシック', Arial, sans-serif]★ [/font]
Bawiłam się super!★
![[Obrazek: zakon2.jpg]](https://i.ibb.co/pjLqQ7x7/zakon2.jpg)
zero zjazdu / zero gastro / normalny sen
Gorąco Polecam!
ZAKON BAWIŁ SIĘ WYŚMIENICIE!
dziękuję HighlifeMarket
mrrrrau

05.03.2025, 15:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2025, 15:48 przez Ezotoriusminimus.)
No mnie akurat to "klatkowanie" denerwuje w tym wszystkim, jak o tym napisalas to jest to male "ale" w moim odczuciu. Szczegolnie jesli jest sie w pomieszczeniu zamknietym. Definitywnie lepiej po tym gdzies wyjsc, jeszcze jak ladna sloneczna pogoda to nie ma to jak TUSI.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
05.03.2025, 22:34
Ezotoriusminimus ... dla mnie klatkowanie obrazu głównie kojarzy się z mefedronem, raczej przywykłam do tego typu "akcji", i nawet mi się ten stan rzeczy podoba.
Natomiast to co towarzyszy temu klatkowaniu, wybacza wszelkie nieprzyjemności klatkowania, króre dość szybko ustaje ( raczej podczas wjazdu tylko jest ) a potem mamy swój magiczny sen
Natomiast to co towarzyszy temu klatkowaniu, wybacza wszelkie nieprzyjemności klatkowania, króre dość szybko ustaje ( raczej podczas wjazdu tylko jest ) a potem mamy swój magiczny sen

mrrrrau

taki efekt jest po dobrym / mocnym mefie jak sobie weźmiesz idealną dawkę ( albo deko za dużą )
tak, efekt jest dokłądnie taki jakby
1 sekunde masz obraz
1 sekunde stoi
- czasami jest szybciej czasami wolniej - zależy od wielu czynników - dawki - towaru i chyba tysiąca innych rzeczy
i tak to trwa kilka minut...
... i teraz pytanie czego to była by wina w tej TUSI bo w sumie składu dalej nie znamy, ale to co wydaje się być ketaminą działa książkowo ( jeśli chodzi o efekty )
ale to klatkowanie typowo mefedronowe jest hym...
tak, efekt jest dokłądnie taki jakby
1 sekunde masz obraz
1 sekunde stoi
- czasami jest szybciej czasami wolniej - zależy od wielu czynników - dawki - towaru i chyba tysiąca innych rzeczy
i tak to trwa kilka minut...
... i teraz pytanie czego to była by wina w tej TUSI bo w sumie składu dalej nie znamy, ale to co wydaje się być ketaminą działa książkowo ( jeśli chodzi o efekty )
ale to klatkowanie typowo mefedronowe jest hym...
mrrrrau