Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
pomimo tego, że gdzieś tam w głębi czuję - że jak nie czuję - to towar z założenia jest czystszy ...
to dla mnie mef bez zapachu to taki trochę nie mef - on zawsze zwiastował siłę rażenia i był jego piepszoną wizytówką, której żaden keton nie mógł podrobić.
Ten zapach się po prostu kocha ( albo nienawidzi za ten cały szajs który za sobą niesie, bo uzależnia w chuj, potem nawet jak nie ćpasz to go czujesz... )
taki urok tego skurwysyna, ale żeby nie było.
Obecny sorcik od Pablo to jest sztos nad sztosy... i mogę to cpać, jeść i wstrzykiwać sobie w usta haha
Nie no ... bez pitolenia, mam nadzieję, że u Esco wszystko ok i danie główne będzie dostępne jak najdłużej.
to dla mnie mef bez zapachu to taki trochę nie mef - on zawsze zwiastował siłę rażenia i był jego piepszoną wizytówką, której żaden keton nie mógł podrobić.
Ten zapach się po prostu kocha ( albo nienawidzi za ten cały szajs który za sobą niesie, bo uzależnia w chuj, potem nawet jak nie ćpasz to go czujesz... )
taki urok tego skurwysyna, ale żeby nie było.
Obecny sorcik od Pablo to jest sztos nad sztosy... i mogę to cpać, jeść i wstrzykiwać sobie w usta haha

Nie no ... bez pitolenia, mam nadzieję, że u Esco wszystko ok i danie główne będzie dostępne jak najdłużej.

mrrrrau

22.02.2025, 14:20
(22.02.2025, 12:06)Czeslawo napisał(a): DarkSonia
Jesteś z tego zakonu, że musi mieć mefedron odpowiedni zapach (najlepiej ogórek) ?![]()
O ile pamiętam, rzadko tu był zapach jaki opisałem, mimo to trafiają się bardzo dobre 4-MMC.
Zakon ogóra😎
Dobre!
Ale tak, mef powinien pachnieć ogórem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.03.2025, 18:35
Jest jakiś problem z Escobarem? Zawsze błyskawicznie odpowiadał na maile a teraz czekam ponad dobę i cisza.
Ktoś, coś?
Ktoś, coś?