Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
(03.03.2025, 06:14)kot_kreskowy napisał(a): Andżelina, skończ pierdolić bo nie da się tego czytać.
Feta, choć kryształem nie jest - to gowno, coco miętowe oraz coco wiśniowe też okazało się bardzo słabe.
Więc może zanim napiszemy, że towar jest spoko, najpierw go kurwa przetestujmy....
To znaczy wy go sobie testujcie, ja pozostanę niewzruszony 😎
Jebać alfę!
typie....
a amfie sie wypowiedziałam już X razy... więc całe forum zna moje zdanie na temat tego wynalazku - a ty jak poczytasz tez zatrybisz
kolorowe cukierki... to nie moja bajka... a reckę TUSI robię lada dzień... w tych tematach się praktycznie jeszcze nie wypowiadałam
a co do kryształów O KTÓRYCH PISZĘ - to są zaajebiste... bo przetestowałam wszystkie ( nie robiłam ich recek po prostu, chociaż recke mefa akurat ogarnęłam )
MEF? tu nie ma o czym dyskutować klasa sama w sobie...
4BMC? nie moja bajka, działa... jest spoko ale chujnią bym tego nie nazwała
3FMC? nienawidzę w sensie - bo wkurwia mnie długie działanie tego specyfiku, ale złego słowa o tym wynalazku w życiu nie powiem, a wadę tego wymieniłam przed chwilą, po prostu boję się tych długich faz, zwł kiedy rzuciłam już dawno temu amfe - nie nie coś co ją przypomina, powinienes zrozumieć dlaczego tak podchodzę do tego typu substancji.
i SĄDZĄĆ PO KRYSZTAŁACH JAKIE MIAŁAM OKAZJĘ TESTOWAĆ OD HighlifeMarket UWAŻAM, ŻE ALFA BĘDZIE TAK SAMO DOBRA, I NIE BĘDZIE JEJ NIC Z ALFY BRAKOWAŁO. Raczej to prosta wypowiedź... nie sądzisz? a kryształy które wymieniłam prócz mefa DZIAŁAJĄ JAK DZIAŁAĆ POWINNY - a to że MEF to moja ulubiona substancja to chyba całe forum wie - nie muszę się rozdrabniać o innych specyfikach na czynniki pierwsze bo nie widzę sensu, to nie moja bajka, ale to nie znaczy, że uważam że są chujowe...
i wiesz co? do takiej wypowiedzi w sumie mam prawo... jak każdy na tym forum, bo w sumie to forum od tego jest, głównie skupia się właśnie na opiniach, którą ja poniekąd właśnie daję.

i podsumowując, jak do mnie startujesz, i wyczarujesz kolejne minusy tylko dlatego, że ( być może ) mam inne zdanie niż ty - to zastanów się dobrze,
bo ta jazda może nie być warta zachodu, i szkoda marnować reputacje forum na gówno burze, masz jakiś problem? napisz na pw, zapytaj o co mi chodzi? może coś uzgodnimy, dogadamy się ja nie widzę z tym problemu, w końcu nie jesteśmy to od wczoraj,
ale jak masz jakiś uraz do ludzi, którzy nie liżą Ci dupy, i czasami walną inne zdanie ( i czasami pół żartem żebyś przypadkiem się nie obraził )
to wybacz, ja nie będę... Twój bajer już dawno mi się znudził. ciao :*
mrrrrau

03.03.2025, 17:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.03.2025, 17:08 przez Rweqerew333.)
(22.02.2025, 23:59)Mirandes4 napisał(a): Ja ośmieliłbym się wówczas stwierdzić, iż taki asortyment mogłby wcale nie mieć nic wspołnego z High Life ;-) Chyba, że potrafiłbyś dobrze po takich "mocarzach" dobrze zakamuflować Twoją mimikę i wyraz twarzy...Oczywiście kolego bez urazy...
Jak widać HighlifeMarket wjechał na grubo i jak zwykle doprowadził do entuzjazmu

(03.03.2025, 13:15)Sniffiarz97 napisał(a): Zamówię w przyszłości dwóje, pytanie a jak teraz wygląda amfa? Chciałem też piątkę do zamówienia tej mocniejszej niby (mokra)
Poczytaj sobie w wątkach o amfetaminie albo pytaj ludzi na czacie.
(03.03.2025, 14:34)DarkSonia napisał(a): i SĄDZĄĆ PO KRYSZTAŁACH JAKIE MIAŁAM OKAZJĘ TESTOWAĆ OD HighlifeMarket UWAŻAM, ŻE ALFA BĘDZIE TAK SAMO DOBRA, I NIE BĘDZIE JEJ NIC Z ALFY BRAKOWAŁO. Raczej to prosta wypowiedź... nie sądzisz? a kryształy które wymieniłam prócz mefa DZIAŁAJĄ JAK DZIAŁAĆ POWINNY - a to że MEF to moja ulubiona substancja to chyba całe forum
To w końcu kto był synem kogo?
03.03.2025, 21:11
(03.03.2025, 14:34)DarkSonia napisał(a): typie....
a amfie sie wypowiedziałam już X razy... więc całe forum zna moje zdanie na temat tego wynalazku - a ty jak poczytasz tez zatrybisz
kolorowe cukierki... to nie moja bajka... a reckę TUSI robię lada dzień... w tych tematach się praktycznie jeszcze nie wypowiadałam
a co do kryształów O KTÓRYCH PISZĘ - to są zaajebiste... bo przetestowałam wszystkie ( nie robiłam ich recek po prostu, chociaż recke mefa akurat ogarnęłam )
MEF? tu nie ma o czym dyskutować klasa sama w sobie...
4BMC? nie moja bajka, działa... jest spoko ale chujnią bym tego nie nazwała
3FMC? nienawidzę w sensie - bo wkurwia mnie długie działanie tego specyfiku, ale złego słowa o tym wynalazku w życiu nie powiem, a wadę tego wymieniłam przed chwilą, po prostu boję się tych długich faz, zwł kiedy rzuciłam już dawno temu amfe - nie nie coś co ją przypomina, powinienes zrozumieć dlaczego tak podchodzę do tego typu substancji.
i SĄDZĄĆ PO KRYSZTAŁACH JAKIE MIAŁAM OKAZJĘ TESTOWAĆ OD HighlifeMarket UWAŻAM, ŻE ALFA BĘDZIE TAK SAMO DOBRA, I NIE BĘDZIE JEJ NIC Z ALFY BRAKOWAŁO. Raczej to prosta wypowiedź... nie sądzisz? a kryształy które wymieniłam prócz mefa DZIAŁAJĄ JAK DZIAŁAĆ POWINNY - a to że MEF to moja ulubiona substancja to chyba całe forum wie - nie muszę się rozdrabniać o innych specyfikach na czynniki pierwsze bo nie widzę sensu, to nie moja bajka, ale to nie znaczy, że uważam że są chujowe...
i wiesz co? do takiej wypowiedzi w sumie mam prawo... jak każdy na tym forum, bo w sumie to forum od tego jest, głównie skupia się właśnie na opiniach, którą ja poniekąd właśnie daję.
i podsumowując, jak do mnie startujesz, i wyczarujesz kolejne minusy tylko dlatego, że ( być może ) mam inne zdanie niż ty - to zastanów się dobrze,
bo ta jazda może nie być warta zachodu, i szkoda marnować reputacje forum na gówno burze, masz jakiś problem? napisz na pw, zapytaj o co mi chodzi? może coś uzgodnimy, dogadamy się ja nie widzę z tym problemu, w końcu nie jesteśmy to od wczoraj,
ale jak masz jakiś uraz do ludzi, którzy nie liżą Ci dupy, i czasami walną inne zdanie ( i czasami pół żartem żebyś przypadkiem się nie obraził )
to wybacz, ja nie będę... Twój bajer już dawno mi się znudził. ciao :*
Wytrzezwiej i odstaw mefedron bo ewidentnie ci szkodzi.
Pozdrawiam
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.03.2025, 09:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.03.2025, 09:14 przez Rweqerew333.)
rocky90 tak. Kontaktuj się na maila z jakiejś bezpiecznej skrzynki typu proton albo tutanota. Użyj privnote.com i oczekuj na odpowiedź.
Ta powinna nadejść jeszcze dzisiaj.
Ta powinna nadejść jeszcze dzisiaj.
06.03.2025, 19:20
(03.03.2025, 13:15)Sniffiarz97 napisał(a): Zamówię w przyszłości dwóje, pytanie a jak teraz wygląda amfa? Chciałem też piątkę do zamówienia tej mocniejszej niby (mokra)
O chuj wlasciciwe chodzi z ta mokrą. Ja waliłem i to, i to i nie widzę różnicy szczególnej jeśli jakąkolwiek. Zamiast brać 5 mokrej lepiej wez o 5 albo 10 więcej zwykłej suchej albo teraz Nep wrocil na salony chociaz to inna para kaloszy więc nie będę tutaj namawiał do czegoś o czym nie było mowy.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
07.03.2025, 16:38
Ezotoriusminimus
No właśnie o nic. Zwykły patent na opchnięcie niedokończonego produktu. To tak jakbyś kupił mokre topy zioła.
Ludki to żrą po niedokładnym osuszeniu i mówią, że mocniej kopie. A to, co powoduje wilgoć to rozpuch, który podrażnia śluzówkę i powoduje, że lepiej się wchłania.
Równie dobrze można by zajebać skruszonego na pył szkła z żarówki, żeby lepiej się wchłaniało
No właśnie o nic. Zwykły patent na opchnięcie niedokończonego produktu. To tak jakbyś kupił mokre topy zioła.
Ludki to żrą po niedokładnym osuszeniu i mówią, że mocniej kopie. A to, co powoduje wilgoć to rozpuch, który podrażnia śluzówkę i powoduje, że lepiej się wchłania.
Równie dobrze można by zajebać skruszonego na pył szkła z żarówki, żeby lepiej się wchłaniało

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
HighlifeMarket cena alfy pvp mogłyby być nieco niższe , moim zdaniem 100pln złotych za grama to dużo i wielu tu tak uważa