Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
07.03.2025, 17:27
Powyższe problemy zostały zgłoszone do technika.
DarkSonia Masz na myśli ranking "Najwyżsi użytkownicy rangą." w którym jesteś na 9 miejscu? Jeśli tak, to przecież na swoim koncie masz 728 pkt reputacji, czyli masz rangę Major 700 postow, 700 plusow. Następną rangą jest Podpulkownik 800 postow, 800 plusow. Wobec tego w jaki sposób chciałbyś być w rankingu 2 miejsca wyżej, skoro użytkownicy przed Tobą mają więcej punktów reputacji?
DarkSonia Masz na myśli ranking "Najwyżsi użytkownicy rangą." w którym jesteś na 9 miejscu? Jeśli tak, to przecież na swoim koncie masz 728 pkt reputacji, czyli masz rangę Major 700 postow, 700 plusow. Następną rangą jest Podpulkownik 800 postow, 800 plusow. Wobec tego w jaki sposób chciałbyś być w rankingu 2 miejsca wyżej, skoro użytkownicy przed Tobą mają więcej punktów reputacji?
07.03.2025, 17:54
W momencie, kiedy to pisałaś, posiadałaś 38 pkt mniej niż obecnie, więc nic dziwnego, że byłaś niżej w rankingu. A użytkownicy, którzy byli wtedy przed Tobą, mieli taką samą rangę, ale mają dłuższy staż na forum.
07.03.2025, 19:32
Witam nie mogę pisać postów, napisałem post i został zaakceptowany dalej kolejnych nie mogę dodawać w niektorych działach tylko proszę o naprawienie
(07.03.2025, 17:54)Maniek napisał(a): W momencie, kiedy to pisałaś, posiadałaś 38 pkt mniej niż obecnie, więc nic dziwnego, że byłaś niżej w rankingu. A użytkownicy, którzy byli wtedy przed Tobą, mieli taką samą rangę, ale mają dłuższy staż na forum.
kurcze Maniek bo to brzmi jakbym się czepiała... zauważyłam tylko błąd WTEDY i wtedy napisałam! Kiedy ten błąd wystepował.
Patrzyłam na to około tydzień, bodajże 2 dni później błąd zniknął o dziwo po napisaniu postu tutaj , a pkt OD NICH ( tych dwóch użytkowników ) miałam właśnie więcej zarówno reputacji jak i sumy napisanych postów łącznie i w tym jest szkopuł... czy znowu tu czegoś nie zrozumiałam bo wspomniałeś jeszcze o "stażu" na forum? ale ten staż dwa dni później już znaczenia nie miał czy jak?
tak jakby system na chwile się z tym mianowaniem "miejsc" kolejności się zablokował - bo mi nie chodzi o rangę tylko o miejsce "kolejność" piszących
osoby przede-mną MIAŁY: MNIEJ pkt reputacji, oraz MNIEJ ogólnie napisanych postów przede mną ...
czyli: fiodor & ProducentRC
TERAZ JEST OK...
i do tych miejsc TERAZ przede mną się nie czepiam! bo to co tam się dzieje, to raczej właśnie jest logiczne, matematyczno i skłądniowo

wcześniej takie nie było ... przynajmniej w moim odczuciu.
w skrócie:
1. Teraz jest już ok.
2. Ok nie było, kiedy dwie osoby, które są teraz ZA mną były PRZEDEmną. W ogólnej punktacji się wiele nie zmieniło miałam od nich zarówno więcej pkt. reputacji jak i samych napisanych postów.

3. Wspomniałeś coś o stażu... nie mam pojęcia jak się go zlicza i jaki on ma ogólny wydźwięk w tej hierarchii, ale ok 2 dni później ten staż jakby nie miał znaczenia, bo przeskoczyłam normalnie 2 miejsca wyżej.
miłego dnia

mrrrrau

09.03.2025, 20:33
(09.03.2025, 17:11)Maniek napisał(a): DarkSonia Możliwe, że po prostu silnik forum nie przeliczył wtedy tych pkt i nie zaktualizował tego w rankingu. Dopiero po jakimś czasie to zrobił, więc dlatego po 2 dniach, gdy ponownie sprawdziłaś było już ok.
no do tego dążę... bo ani tu "awantury" nie robię, ani pretensji, zauważyłam tylko coś dziwnego - to napisałam... ciekawa byłam czy może czegoś o działaniu forum nie wiem.
pozdrówka

mrrrrau

09.03.2025, 23:08
(24.02.2025, 18:43)kurvvisko napisał(a): Ja bym chciał zgłosić natomiast, że przy pisaniu czegokolwiek na forum (tylko i wyłącznie tutaj) jest problem ze spacją. Jak ją klikam to często gęsto ta spacja się cofa i muszę usunąć to słowo i wpisać jeszcze raz.
Myślałem, że to wina mojego telefonu, ale zmieniłem telefon i wciąż jest to samo.
Wygląda to na problem sprzętowy, nie ma żadnej funkcji odpowiedzialnej za modyfikowanie tekstu w edytorze.
(24.02.2025, 18:40)Czeslawo napisał(a): Dopal.org
Możesz podjąć to zgłoszenie powyżej?
Dodatkowo od kilku dni jest tak, że jak ktoś mnie oznaczy to części powiadomień nie mam.
To powoduje, że ktoś liczy na moją odpowiedź, a ja nie widzę pytania, to trochę wkurzające.![]()
Zostanie na dniach to poprawione i przeliczone.