Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Korea Północna
11.03.2025, 17:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2025, 17:06 przez Rweqerew333.)
Niedawno na chwilę Korea Północna otwarła swoją granicę dla turystów co przyczyniło się do powstania sporej ilości YouTube'owych relacji.
Zachęcam do zapoznania się z materiałem ojwojtka jeśli ktoś jeszcze jakimś cudem tego nie widział. Tylko radzę nie przed spaniem i nie na zwale bo uruchamia to potężną gonitwe myśli.
No i zachęcam do dyskusji, bo pogadać jest o czym.
Powiedzieć "pojebane" to w sumie nic nie powiedzieć.
To jest kurwa dramat. Dawno mnie nic tak nie poruszyło
11.03.2025, 18:19
Kraj z gówna i patyków, naród zastraszony boi się cokolwiek zrobić, znaczy, że zgadzają się żyć tak jak do tej pory.
Gdyby było inaczej już dawno wywieźliby tego cwela na taczkach i zakopali w gnojowniku.
Gdyby było inaczej już dawno wywieźliby tego cwela na taczkach i zakopali w gnojowniku.
11.03.2025, 18:49
@"kot_kreskowy" tylko skoro od najmłodszego mają prany mózg, a nie znają też innego świata, to może myślą, że tak już musi być.
Od dawna mnie fascynuje Korea Północna. Chciałbym tam kiedyś polecieć, ale na pewno nie na takich zasadach, jakie tam panują, bo to jest jakiś cyrk.
Od dawna mnie fascynuje Korea Północna. Chciałbym tam kiedyś polecieć, ale na pewno nie na takich zasadach, jakie tam panują, bo to jest jakiś cyrk.
11.03.2025, 20:01
Emil Truszkowski/aiko&emil
To właściwa osoba, u której warto szukać info odnośnie KRLD
To właściwa osoba, u której warto szukać info odnośnie KRLD
Bliźniacy z Polski pojechali do Korei Północnej. Oto co ich tam spotkało
Czasami mi się zdarzy ze o Braci oglądam
Czasami mi się zdarzy ze o Braci oglądam
14.03.2025, 13:00
Nie wybierałbym się do Korei Północnej w celach czysto turystycznych ze względu na ryzyko podróży w jedną stronę