Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
07.03.2025, 08:41
Na pewno wkrotce wszystko sie wyjasni, moze wpadnie kilka recenzji po drodze ktore rzuca lepsze swiatlo na cala sytuacje.
Jezeli macie jakie kolwiek zastrzezenia, zazalenia itp to nie piszcie tego w watku publicznym tylko od razu piszcie do Escobara.
Nie podawajcie rowniez wagi zamowienia, ani innych wrazliwych informacji.
Jezeli macie jakie kolwiek zastrzezenia, zazalenia itp to nie piszcie tego w watku publicznym tylko od razu piszcie do Escobara.
Nie podawajcie rowniez wagi zamowienia, ani innych wrazliwych informacji.
Wczoraj, 23:30
DarkSonia
Dokładnie nie było mnie ponad tydzień na forum i nie wiem co w trawie piszczy, na pewno to nie pasikoniki.
Chcę wziąć sam, ale też miło by było jakby ktoś podzielił się cenną informacją, jak produkt wypada w przysłowiowym praniu.
Dokładnie nie było mnie ponad tydzień na forum i nie wiem co w trawie piszczy, na pewno to nie pasikoniki.

Chcę wziąć sam, ale też miło by było jakby ktoś podzielił się cenną informacją, jak produkt wypada w przysłowiowym praniu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
(Wczoraj, 23:51)M7G9O napisał(a): Czeslawo
Towarzysz kej9 ostatnie kilka dni zawzięcie coś vapował, ale nie jestem pewny czy był to NEP od Pablo.
Niemniej jednak może się przyzna i coś na ten temat skrobnie
To jakiś komunista, że piszesz per „towarzysz”?

Dobra jak nikt nic nie wrzuci wartościowego, co by mogło sugerować jakość produktu, będę musiał znowu wziąć na swoje barki ten ciężar odpowiedzialności za rzetelność recenzji.
Ludzie jak wiecznie żył nie będę.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !