Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem?
13.03.2025, 14:28
Ja Wam powiem, że jedyne na czym oszukuję psychiatrę, to że jestem czysty od maja 2020 xD tzn bez wpadek .
Akurat się to zbiega z moim końcem z kanna i tak zem se go urobił.
W innych sprawach totalną szczerość jest wymagana dla dobrych wyników leczenia.
No i rodzinnemu mówię wszystko, ale akurat o moim ćpaniu też jakoś nigdy jeszcze nie rozmawialiśmy.
Jeśli w ogóle chodzi o mówienie o jakimkolwiek ćpaniu innym lekarzom to kurwa nikomu nie mówcie! Jest ogromna szansa, że taki lekarz chuja wie o nałogach i jeszcze wyśmieje człowieka albo zacznie traktować jak jakiegoś oszusta, który chce tylko wyłudzić jakieś ćpanie.
Akurat się to zbiega z moim końcem z kanna i tak zem se go urobił.
W innych sprawach totalną szczerość jest wymagana dla dobrych wyników leczenia.
No i rodzinnemu mówię wszystko, ale akurat o moim ćpaniu też jakoś nigdy jeszcze nie rozmawialiśmy.
Jeśli w ogóle chodzi o mówienie o jakimkolwiek ćpaniu innym lekarzom to kurwa nikomu nie mówcie! Jest ogromna szansa, że taki lekarz chuja wie o nałogach i jeszcze wyśmieje człowieka albo zacznie traktować jak jakiegoś oszusta, który chce tylko wyłudzić jakieś ćpanie.
13.03.2025, 18:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2025, 18:17 przez Lifeisbrutal.)
Odnośnie lekarzy to apropo dentysty bo tak mi się z moją szczęka skojarzyło, to ponoć ma znaczenie bo po ćpaniu nie zawsze znieczulenie zadziała, tak słyszałem. Także robienie lekarzy w chuja ma swoje dwie strony medalu. Robię w chuja żeby ogarnąć benzo to jeszcze, ale jak grubsza sprawa to lepiej być szczerym.
13.03.2025, 18:27
Lifeisbrutal
Też się tego bałem przed znieczuleniem miejscowym, ale nic takiego się nie stało, a byłem znieczulany lidokainą tak jak u dentysty.
Za to przed dłuższym zabiegiem w znieczuleniu ogólnym nie przyznałem się lekarzom, że ćpam i podobno w środku operacji trzeba było mocno zwiększać dawkę leków, bo zaczynałem się wybudzać - tak mnie poinformowali po zabiegu, także w przypadku narkozy zawsze warto powiedzieć.
Też się tego bałem przed znieczuleniem miejscowym, ale nic takiego się nie stało, a byłem znieczulany lidokainą tak jak u dentysty.
Za to przed dłuższym zabiegiem w znieczuleniu ogólnym nie przyznałem się lekarzom, że ćpam i podobno w środku operacji trzeba było mocno zwiększać dawkę leków, bo zaczynałem się wybudzać - tak mnie poinformowali po zabiegu, także w przypadku narkozy zawsze warto powiedzieć.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
13.03.2025, 19:15
Paradoksalnie u psychologów i terapeutów zdarzało się polecieć w chuja odnośnie zażywania substancji.
Jak już raz się przyznałem u terepautki uzależnień do ostatniego "nawrotu" to zostałem wyjebany kulturalnie z terapii i wysłany dalej na ośrodek zamknięty.
Jak już raz się przyznałem u terepautki uzależnień do ostatniego "nawrotu" to zostałem wyjebany kulturalnie z terapii i wysłany dalej na ośrodek zamknięty.
14.03.2025, 12:54
Rweqerew333
No jak nigdy nie byłeś na terapii zamkniętej to specjaliści zawsze na nią wysyłają, to jest podstawa żeby materiał opanować w neutralnych warunkach i z osobą, która pomaga w interpretacji zdobytej tam wiedzy.
No jak nigdy nie byłeś na terapii zamkniętej to specjaliści zawsze na nią wysyłają, to jest podstawa żeby materiał opanować w neutralnych warunkach i z osobą, która pomaga w interpretacji zdobytej tam wiedzy.