Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ĆPUNY NA ĆWICZENIA WOJSKOWE!
14.03.2025, 19:49
https://www.wojsko-polskie.pl/articles/t...a-kazdego/
Wszyscy wypierdalać na ćwiczenia!
To jest rozkaz!
Stawiennictwo obowiązkowe!
Epsiakos będzie sprawdzał listę obecności 😎
Ja będę tam na pewno i to nie sam😎
Wszyscy wypierdalać na ćwiczenia!
To jest rozkaz!
Stawiennictwo obowiązkowe!
Epsiakos będzie sprawdzał listę obecności 😎
Ja będę tam na pewno i to nie sam😎
15.03.2025, 00:49
Dobra zabawa a i jeszcze wam zapłacą prawdopodobnie za to, niektórym by się przydało takie szkolenie
15.03.2025, 08:37
Hmm a co z tymi co są uzależnień do szpiku kości i zepsuci. Benzo wraki i opio wraki
15.03.2025, 10:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2025, 10:14 przez Rweqerew333.)
Taki trening w Dęblinie rzeczywiście może być ciekawy jak kogoś interesują samoloty.
Ciekawe właśnie jak wygląda nabór i czy przyjęli by schorowanego użytkownika substancji
Ciekawe właśnie jak wygląda nabór i czy przyjęli by schorowanego użytkownika substancji

15.03.2025, 10:57
Bez skladania przysiegi wojskowej, okej, moge isc, bez watpienia nawet takie ich smieszne szkolenie lepsze niz zadne. Natomiast jesli mozliwosc odbycia tego, jak wspomnialem, smiesznego szkolenia, rowna sie z zaprzysiezeniem mnie jako rezerwiste zdolnego do walki I zobowiazanego do stawiennictwa bo jak nie to za habety przywlecze zandarmeria i nie masz co do gadania albo sąd wojskowy a tam się nie pierdolą. Życie zmarnowane.
No, ale jak to przeważnie bywa, w pierwszej kolejności wezmą uczciwych, zdrowych na ciele i umyśle chłopaków, harujących za najnizsza krajowa, z pełnych rodzin, oni juz tam maja swoje wytyczne, spokojna głowa, 100-200k takich nygusow znajdzie się którzy wierzą w te bzdury o umilowanej ojczyznie, mimo że ojczyzna to jedno a kraj to drugie, ale co z tego ze ja bym nawet chciał żeby Polska biało czerwonii jak to tylko puste slogany, opium dla mas. Liczy się tylko gdzie jest lepszy standard życia i bezpieczeństwo i jak na ironie wypadamy na tle Europy nie najgorzej. Ale nie bój nic, juz widzę co raz więcej bambusów na ulicach nawet mniejszych miast i miasteczek. Oni juz to towarzystwo równomiernie rozprowadzająja.
Huje.
No, ale jak to przeważnie bywa, w pierwszej kolejności wezmą uczciwych, zdrowych na ciele i umyśle chłopaków, harujących za najnizsza krajowa, z pełnych rodzin, oni juz tam maja swoje wytyczne, spokojna głowa, 100-200k takich nygusow znajdzie się którzy wierzą w te bzdury o umilowanej ojczyznie, mimo że ojczyzna to jedno a kraj to drugie, ale co z tego ze ja bym nawet chciał żeby Polska biało czerwonii jak to tylko puste slogany, opium dla mas. Liczy się tylko gdzie jest lepszy standard życia i bezpieczeństwo i jak na ironie wypadamy na tle Europy nie najgorzej. Ale nie bój nic, juz widzę co raz więcej bambusów na ulicach nawet mniejszych miast i miasteczek. Oni juz to towarzystwo równomiernie rozprowadzająja.
Huje.