Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ĆPUNY NA ĆWICZENIA WOJSKOWE!
Wczoraj, 11:30
W sumie ćpunków chyba nie biorą, możecie się cieszyć.
Takie szkolenie to później podstawa, żeby Was w pierwszej kolejności wysłać w objęcia wojsk Putina.
Takie szkolenie to później podstawa, żeby Was w pierwszej kolejności wysłać w objęcia wojsk Putina.
Wczoraj, 21:05
"Ale od razu mówię, że się nie piszę na żadne robienie platfusa, obcinanie palców ani łykanie żadnych świństw"

Dzisiaj, 01:35
(Wczoraj, 11:30)Chochlik napisał(a): W sumie ćpunków chyba nie biorą, możecie się cieszyć.
Musiałaby być naprawdę jakąś regularna, ciężka wojna to wtedy jak na Ukrainie robią łapanki i pierwszego lepszego i na front, dlatego spierdalalaja chlopy stąd. Ja ostatnio u siebie w mieście minąłem wieczorem w piątek dosyc sporo grupkę 8-10 dojrzałych, rosłych mężczyzn, którzy od razu bylo słychać z daleka ze sa z Ukrainy. Od razu widać że u nich "ekipa" trzyma się mocno, a nie jak u nas że pp dwóch, trzech się chodzi i cichutko chodniczkiem. Tutaj dobra hulajpartia, z 10 chlopa i weź niech policja takich zaczepi. Nie są w stanie nawet asekurować się nawzajem i bezwatpienia tacy w kasze nie dadzą sobie dmuchać. Tego, niestety dla nas, nie można odmówić Ukrom że są bitni nawet tak na ulicy, a polaczki to już w coraz przeważającej części pizdy w ubraniach. No niestety, trzeba uzmysłowić sobie, że jakby ten ponad milion chlopa z Ukrainy nagle postanowił nam zrobić Wołyń 2.0 to zrobiliby, a Tusk by po wszystkim powiedzial że rozumie iż sytuacja wywołuje emocje, ale to biedni, głodni ludzie szukający swojego miejsca do masakrowania.
11 godzin(y) temu
Ezotoriusminimus
Jak ktoś się pizdą urodził to kanarkiem nie umrze.
A Wołyń, to ja im mogę zrobić, więc mam prośbę, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z łaski swojej zamknij ryj!
Jak ktoś się pizdą urodził to kanarkiem nie umrze.
A Wołyń, to ja im mogę zrobić, więc mam prośbę, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z łaski swojej zamknij ryj!
11 godzin(y) temu
Ezotoriusminimus
Jak historia pokazuje, póki nie będzie mieszać między nami jakiś wspólny wróg - którym jest zwykle Rosja, ale w czasie II wojny byly to takze Niemcy - to nie ma szans na większe spiny między naszymi narodami.
Jak historia pokazuje, póki nie będzie mieszać między nami jakiś wspólny wróg - którym jest zwykle Rosja, ale w czasie II wojny byly to takze Niemcy - to nie ma szans na większe spiny między naszymi narodami.
2 godzin(y) temu
kot_kreskowy
Co? Prawda boli? Uwierz mi, że mnie też to nie pasuje, ale to samo u nas by było co w Anglii mają, policja za ciapakami, u nas policja za Ukrami. U nas może jeszcze robili by to bez przyjemności myslac tylko "jeszcze 19 lat go emerytury, 19 lat do emerytury...."
Bo w Anglii to już tak Policja ich przesiąknięta samym ciapactwem. U nas też za niedługo zaczną przyjmować Ukrów do służby bo nima komu robic i w końcu same baby zostaną.
Co? Prawda boli? Uwierz mi, że mnie też to nie pasuje, ale to samo u nas by było co w Anglii mają, policja za ciapakami, u nas policja za Ukrami. U nas może jeszcze robili by to bez przyjemności myslac tylko "jeszcze 19 lat go emerytury, 19 lat do emerytury...."
Bo w Anglii to już tak Policja ich przesiąknięta samym ciapactwem. U nas też za niedługo zaczną przyjmować Ukrów do służby bo nima komu robic i w końcu same baby zostaną.