Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ĆPUNY NA ĆWICZENIA WOJSKOWE!
Wczoraj, 11:30
W sumie ćpunków chyba nie biorą, możecie się cieszyć.
Takie szkolenie to później podstawa, żeby Was w pierwszej kolejności wysłać w objęcia wojsk Putina.
Takie szkolenie to później podstawa, żeby Was w pierwszej kolejności wysłać w objęcia wojsk Putina.
Wczoraj, 21:05
"Ale od razu mówię, że się nie piszę na żadne robienie platfusa, obcinanie palców ani łykanie żadnych świństw"

Dzisiaj, 01:35
(Wczoraj, 11:30)Chochlik napisał(a): W sumie ćpunków chyba nie biorą, możecie się cieszyć.
Musiałaby być naprawdę jakąś regularna, ciężka wojna to wtedy jak na Ukrainie robią łapanki i pierwszego lepszego i na front, dlatego spierdalalaja chlopy stąd. Ja ostatnio u siebie w mieście minąłem wieczorem w piątek dosyc sporo grupkę 8-10 dojrzałych, rosłych mężczyzn, którzy od razu bylo słychać z daleka ze sa z Ukrainy. Od razu widać że u nich "ekipa" trzyma się mocno, a nie jak u nas że pp dwóch, trzech się chodzi i cichutko chodniczkiem. Tutaj dobra hulajpartia, z 10 chlopa i weź niech policja takich zaczepi. Nie są w stanie nawet asekurować się nawzajem i bezwatpienia tacy w kasze nie dadzą sobie dmuchać. Tego, niestety dla nas, nie można odmówić Ukrom że są bitni nawet tak na ulicy, a polaczki to już w coraz przeważającej części pizdy w ubraniach. No niestety, trzeba uzmysłowić sobie, że jakby ten ponad milion chlopa z Ukrainy nagle postanowił nam zrobić Wołyń 2.0 to zrobiliby, a Tusk by po wszystkim powiedzial że rozumie iż sytuacja wywołuje emocje, ale to biedni, głodni ludzie szukający swojego miejsca do masakrowania.
Dzisiaj, 07:48
Ezotoriusminimus
Jak ktoś się pizdą urodził to kanarkiem nie umrze.
A Wołyń, to ja im mogę zrobić, więc mam prośbę, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z łaski swojej zamknij ryj!
Jak ktoś się pizdą urodził to kanarkiem nie umrze.
A Wołyń, to ja im mogę zrobić, więc mam prośbę, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z łaski swojej zamknij ryj!
Dzisiaj, 08:05
Ezotoriusminimus
Jak historia pokazuje, póki nie będzie mieszać między nami jakiś wspólny wróg - którym jest zwykle Rosja, ale w czasie II wojny byly to takze Niemcy - to nie ma szans na większe spiny między naszymi narodami.
Jak historia pokazuje, póki nie będzie mieszać między nami jakiś wspólny wróg - którym jest zwykle Rosja, ale w czasie II wojny byly to takze Niemcy - to nie ma szans na większe spiny między naszymi narodami.
3 godzin(y) temu
kot_kreskowy
Co? Prawda boli? Uwierz mi, że mnie też to nie pasuje, ale to samo u nas by było co w Anglii mają, policja za ciapakami, u nas policja za Ukrami. U nas może jeszcze robili by to bez przyjemności myslac tylko "jeszcze 19 lat go emerytury, 19 lat do emerytury...."
Bo w Anglii to już tak Policja ich przesiąknięta samym ciapactwem. U nas też za niedługo zaczną przyjmować Ukrów do służby bo nima komu robic i w końcu same baby zostaną.
Co? Prawda boli? Uwierz mi, że mnie też to nie pasuje, ale to samo u nas by było co w Anglii mają, policja za ciapakami, u nas policja za Ukrami. U nas może jeszcze robili by to bez przyjemności myslac tylko "jeszcze 19 lat go emerytury, 19 lat do emerytury...."
Bo w Anglii to już tak Policja ich przesiąknięta samym ciapactwem. U nas też za niedługo zaczną przyjmować Ukrów do służby bo nima komu robic i w końcu same baby zostaną.
48 minut(y) temu
Ezotoriusminimus jak przyjdzie na to pora to obiecuje ci, ze osobiscie cie zawloke na plac apelowy a jak bedziesz nacpany to polezysz sobie pod zimnym prysznicem tak ze 2-3h.
W dupie byles gowno widziales, a tacy jak ty czy chochlik to zwykle fajtlapy zyciowe. Zreszta czego wymagac od osoby ktora lubi wachac swoje smierdzace jaja.
A jak nie masz Kategorii E to zapomnij ze bedziesz ewakuowany, takim z D znajdzie sie zajecie przy zaladunku amunicji oraz jej transporcie
I szanuj mundur zolnierza, a nie kurwa bedziesz porownywal ze zwyklymi psami
A co do tych "roslych" chlopow, moze i psy sie ich boja ale poszukaj w necie jak spierdalaja przed nasza zandarmeria.
Bo wiedza ze ci im wpierdol spuszcza i zadnych praw im nie odczytaja
W dupie byles gowno widziales, a tacy jak ty czy chochlik to zwykle fajtlapy zyciowe. Zreszta czego wymagac od osoby ktora lubi wachac swoje smierdzace jaja.
A jak nie masz Kategorii E to zapomnij ze bedziesz ewakuowany, takim z D znajdzie sie zajecie przy zaladunku amunicji oraz jej transporcie
I szanuj mundur zolnierza, a nie kurwa bedziesz porownywal ze zwyklymi psami
A co do tych "roslych" chlopow, moze i psy sie ich boja ale poszukaj w necie jak spierdalaja przed nasza zandarmeria.
Bo wiedza ze ci im wpierdol spuszcza i zadnych praw im nie odczytaja