Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają?
22.03.2025, 20:51
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
daniel776
Oczywiście, tym bardziej że nie wyobrażam sobie, iż po nieudanych testach trzeba byłoby liczyć na pierwszą chyba na świecie transplantację penisa.
Oczywiście, tym bardziej że nie wyobrażam sobie, iż po nieudanych testach trzeba byłoby liczyć na pierwszą chyba na świecie transplantację penisa.
22.03.2025, 21:20
Nauka od najlepszych, legendarnych użytkowników, czyli od @"kot_kreskowy"
Serio nic złego się nie dzieje i nie boli. Nie ładowałem nigdy tego na sucho. W sumie to macie rację. Może już nie będę tego więcej sprawdzał skoro i tak znikomo działało
Bez sensu ryzykować. Jakby nie patrzeć to jest to świństwo. Kiedyś to bym się brzydził pakować to nawet do nosa. Eh co te forum robi z ludźmi
Serio nic złego się nie dzieje i nie boli. Nie ładowałem nigdy tego na sucho. W sumie to macie rację. Może już nie będę tego więcej sprawdzał skoro i tak znikomo działało
Bez sensu ryzykować. Jakby nie patrzeć to jest to świństwo. Kiedyś to bym się brzydził pakować to nawet do nosa. Eh co te forum robi z ludźmi
22.03.2025, 22:17
Rweqerew333
Coś czuję, że tą ewentualną transplantację penisa sobie zwizualizowałeś, i to na Ciebie zadziałało.
Coś czuję, że tą ewentualną transplantację penisa sobie zwizualizowałeś, i to na Ciebie zadziałało.
24.03.2025, 11:53
Słyszałem historię o tym, jak ktoś zapodał sobie kwasa pod napleta przed stosunkiem i zamiast delikwenta, to jego panna się zbombiła.