Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozmowa z psychiatrą
M7G9O
Tak mam na myśli lekarzy pierwszego kontaktu, internistów, którzy (zapewniam Cię) w małej ilości korzystają Internetowego Konta Pacjenta,
nie chcę im się bawić w SMS-y, które pozwalają dotrzeć do kartotek, a co dopiero mówić o analizie, on mają mniej czasu,
bo kolejki...dlatego ich dociekliwość znaczenie mniejsza.
Tak mam na myśli lekarzy pierwszego kontaktu, internistów, którzy (zapewniam Cię) w małej ilości korzystają Internetowego Konta Pacjenta,
nie chcę im się bawić w SMS-y, które pozwalają dotrzeć do kartotek, a co dopiero mówić o analizie, on mają mniej czasu,
bo kolejki...dlatego ich dociekliwość znaczenie mniejsza.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.03.2025, 18:45
Jak wygląda pierwsza wizyta u lekarza psychiatry?
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
25.03.2025, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.03.2025, 21:18 przez Rweqerew333.)
(25.03.2025, 18:45)S-N napisał(a): Jak wygląda pierwsza wizyta u lekarza psychiatry?
Pierwsza wizyta u psychiatry z reguły powinna być dłuższa. Zwykle trwa od 30 minut do godziny. Na pierwszej wizycie lekarz przeprowadza szczegółowy wywiad na temat objawów, historii i stylu życia.
Po pierwszej wizycie może postawić diagnozę i zaplanować leczenie - tzn. jakie leki masz brać i ewentualnie skieruje Cię do psychologa.
Kolejne wizyty są raczej krótsze, często trwają 15-30 minut i skupiają się na omówieniu efektów, ocenie uboków oraz dostosowywaniu terapii w zależności od potrzeb.
25.03.2025, 23:28
(25.03.2025, 21:16)Rweqerew333 napisał(a): Pierwsza wizyta u psychiatry z reguły powinna być dłuższa. Zwykle trwa od 30 minut do godziny. Na pierwszej wizycie lekarz przeprowadza szczegółowy wywiad na temat objawów, historii i stylu życia.
Po pierwszej wizycie może postawić diagnozę i zaplanować leczenie - tzn. jakie leki masz brać i ewentualnie skieruje Cię do psychologa.
Kolejne wizyty są raczej krótsze, często trwają 15-30 minut i skupiają się na omówieniu efektów, ocenie uboków oraz dostosowywaniu terapii w zależności od potrzeb.
Dokładnie w ten sposób, nic dodać nic ująć.
A po wywiadzie zaczyna prawić swoje mądrości na temat skuteczności leków blokujących przeróżne receptory w leczeniu praktycznie każdej choroby

Sposób leczenia chorób i zaburzeń psychicznych w Polsce ale i pewnie na świecie (chociaż nie wnikałem) mnie przeraża.
Bortak - Vendorzy z clearnetu najczęściej mają RC benzo które jest dużo bardziej nieprzewidywalne w działaniu.
A Ci którzy oferują "apteczne" najczęściej pakują rc do pudełek po aptecznych.
Na ten przykład Owca sprzedawał "apteczny" Xanax.
Po wysłaniu do labu okazało się, że jest tam flualpra, gdzieś powinienem jeszcze znaleźć badania jeśli kogoś interesuje. (Ofc nie ja wysyłałem na testy, wiedza z sieci)
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
25.03.2025, 23:31
U mnie to zazwyczaj nic psychiatrzy nie mówili o tych przepisywanych lekach. Tylko zalecenia, recepta i nara.
Ostatnio zacząłem dopytywać o działanie tych leków ale też babka tak się rozwinęła, że chuja z tego zrozumiałem
Z tym, że mi nie wciskają SSRI pomimo objawów depresyjnych.
Ostatnio zacząłem dopytywać o działanie tych leków ale też babka tak się rozwinęła, że chuja z tego zrozumiałem

Z tym, że mi nie wciskają SSRI pomimo objawów depresyjnych.
25.03.2025, 23:40
Nie będę wchodził w szczegóły bo być może sobie nie życzysz.
Ale z tego co opowiadałeś na czacie, to leczą Cię tak jak każdego z tą przypadłością, czyli według mnie na odpierdol. "Żeby odklepać"
Ale u nas chyba na nic lepszego liczyć nie można, bo jak pokażesz lekarzowi, że masz jakąkolwiek wiedzę, to zostaniesz uznany za lekomana.
Przecież oni "wiedzą najlepiej".
Ale z tego co opowiadałeś na czacie, to leczą Cię tak jak każdego z tą przypadłością, czyli według mnie na odpierdol. "Żeby odklepać"
Ale u nas chyba na nic lepszego liczyć nie można, bo jak pokażesz lekarzowi, że masz jakąkolwiek wiedzę, to zostaniesz uznany za lekomana.
Przecież oni "wiedzą najlepiej".
26.03.2025, 02:51
(25.03.2025, 23:28)M7G9O napisał(a): Bortak - Vendorzy z clearnetu najczęściej mają RC benzo które jest dużo bardziej nieprzewidywalne w działaniu.
A Ci którzy oferują "apteczne" najczęściej pakują rc do pudełek po aptecznych.
Na ten przykład Owca sprzedawał "apteczny" Xanax.
Po wysłaniu do labu okazało się, że jest tam flualpra, gdzieś powinienem jeszcze znaleźć badania jeśli kogoś interesuje. (Ofc nie ja wysyłałem na testy, wiedza z sieci)
Xanax od Owcy - Flualpra
https://www.drugsdata.org/view.php?id=20104
Gidazepam od festi - Bromazepam
https://drive.google.com/file/d/1DrcnKdB...1oEVT/view
Zopiklon od innego V - Chuj wi co
https://drive.google.com/file/d/1dxJNKB3...ht0G8/view
Gidazepam od zzap - Etometazen (opio sprzedawany jako rc benzo)
https://dopal.org/showthread.php?tid=384...9#pid98439
Nigdy żadnych benzo ani rc benzo od clearnetowych dostawców, którzy w żaden sposób nie są weryfikowani ani rozliczani z tego co sprzedają.